18.maijā - Rīgas Berga bazārā norisināsies 13.Austeru festivāls

18.maijā - Rīgas Berga bazārā norisināsies 13.Austeru festivāls

Sestdien, 2024. gada 18.maijā pie restorāna Buržujs notiks nu jau 13.Austeru festivāls. Pasākums norisināsies no 12:00 - 21:00 un tā laikā plānots atvērt 13 tūkstošus austeru!

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt 12 dažādus austeru veidus un plašu jūras velšu Street Food klāstu. Pasākuma ietvaros notiks Baltijas ātrāko austeru vērēju dueļi un savā starpā austeru ātvēršanā sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri.

Viesus izklaidēs burvju mākslinieks un mīms, gaidāmi muzikāli pārsteigumi un iespēja laimēt vērtīgas balvas konkursos, viktorīnās un sacensībās. Galerijas ISSP telpās darbosies bērnu radošā darbnīca.

Austeru festivāla viesi ir aicināti arī aplūkot Berga bazārā esošās izstādes muzejā Latvieši pasaulē un galerijā ISSP Latvija.

ISSP Galerijā būs iespēja apskatīt jaunatklāto izstādi Mūsdienu fotogrāfijas vēstures I Rīgas Fotogrāfijas biennāles ietvaros. Tajā piedalās jaunās paaudzes fotogrāfijas mākslinieces Kristīne Krauze-Slucka un Agate Tūna, kuras radījuši jaunus darbus dialogā ar dažādu vēsturisko periodu fotogrāfiem un fenomeniem, kā arī sadarbībā ar attiecīgo tēmu pētniekiem.

Savukārt muzejā Latvieši pasaulē telpās (blakus restorānam Buržujs), būs iespēja ievingrināt roku kaligrāfijā un aplūkot tur esošo izstādi, kas veltīta Jaņa Šternberga grafikas darbnīcai Fišbahas bēgļu nometnē Vācijā.
Festivāla viesiem būs pieejama visa Berga bazāra teritorija no Dzirnavu ielas ieejas puses, kur būs izvietoti stāvgladi un atvērtas arī blakus esošo kafejnīcu terases. Papildus galdiņi tiks izvietoti arī bijušajās My Fitness telpās. Tiem, kas vēlas garantētas vietas, ieteicams rezervēt VIP galdiņu restorānā Buržujs un tā terasē. Cena €80 ar cenā iekļautu šampanieša Taittinger pudeli. Tālrunis rezervācijai +371 20223379.

Aktuālā informācija par festivālu tiek publicēta restorāns Buržujs sociālo tīklu kontos IG @burzujs_ un FB BURŽUJS.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 ZIIC tematiskās dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Liepājas Zinātnes un izglītības inovāciju centrs izsludina skolēnu vasaras brīvlaika tematiskās dienas! | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56514192sec.