Tez Tour ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs mīl BMW, nevis sevi tajā

Travelnews.lv aicināja Starptautiskā tūrisma operatora TezTour ģenerāldirektoru Baltijas valstīs Konstantīnu Paļgovu intervijā atklāt, kā viņš kļuvis par BMW automašīnu cienītāju un ko tās viņam nozīmē ikdienā.  

 

Travelnews.lv: Kā Jūs kļuvāt par BMW automašīnas īpašnieku? 

Konstantīns Paļgovs: Pirms iegādājos BMW, ar šī ražotāja mašīnām jau biju braucis, un arī draugi tās ieteica, tādēļ, kad nopirku šīs markas automašīnu, biju pārliecināts, izdaru pareizu izvēli. Man BMW automašīna nekad nav bijis objekts, ar kuru padižoties citu priekšā. BMW braucējus iedalu tajos, kas mīl BMW, un tajos, kas mīl sevi šajā automašīnā. Es piederu pie tiem, kas ir BMW cienītāji.

Mans pirmais BMW – divdurvju Coupe 316 man izmaksāja (tiem laikiem) ļoti dārgi, paliku pat parādā. No sākuma pat nesapratu, kā šo naudu varēšu atdot. Taču tā bija fantastiska automašīna –metāliskā zelta krāsā un ideālā kārtībā. Tai bija automātiskā ātrumkārba ar 1,6 litru motoru. Pēc tam braucu ar BMW 325 XI – šī automašīna joprojām ripo. Abus pirmos BMW es iegādājos no saviem draugiem Andreja Siļčenko un Andra Slapjuma, kuri ir populāro un prestižo skaistumkopšanas salonu „Maija” īpašnieki. Tās bija lieliskas automašīnas no lieliskiem saimniekiem. Man ar tām ļoti paveicās. Šo Andreja un Andra saudzīgo attieksmi pret automašīnām daudzējādā ziņā esmu pārmantojis.

Tagad braucu ar BMW X5, kas arī ir teicamā stāvoklī. Ja es to kādreiz pārdošu vai mainīšu pret jaunu auto, tad, nav šaubu, nākamajam saimniekam ar to būs paveicies. Tāpat kā man paveicās, iegādājoties automašīnas no Andreja un Andra. Izvēloties BMW X5, man bija svarīgi, lai automašīna būtu droša, nekad mani nepieviltu. Šis modelis tāpat ir jaudīgs un universāls. Man piedāvāja jaunajam auto iegādāties arī dažādu papildaprīkojumu, bet es atteicos. Manā BMW tāpat ir viss nepieciešamais.

Travelnews.lv: Vai esat savu BMW X5 automašīnu izmēģinājis ar bezceļa apstākļos?

Konstantīns Paļgovs: Nē, es saudzīgi izturos pret automašīnu un arī ar šo modeli pa tik sliktiem ceļiem nebraucu. Lai gan, protams, tā varētu izturēt nopietnus pārbaudījumus.

Travelnews.lv: Kuri ir bijuši tālākie galamērķi, braucot ar šo automašīnu?  

Konstantīns Paļgovs: Esmu ar to bijis galvenokārt Baltijas valstīs - Tallinā, Viļņā, Liepājā un citās pilsētās. Manā īpašumā šis BMW X5 modelis ir trešo gadu, tās nobraukums ir nedaudz lielāks par 50 000 kilometriem. Tas nav daudz.

 

Travelnews.lv: Kādas ir šīs automašīnas labākās īpašības, uz kurām Jūs gribētu norādīt arī citiem potenciālajiem BMW X5 pircējiem?

Konstantīns Paļgovs: Pati svarīgākā BMW X5 īpašība – drošība.

Travelnews.lv: Kā BMW X5 kalpo ekspluatācijā?

Konstantīns Paļgovs: Esmu par 100% pārliecināts, ka katra automašīna savam saimniekam kalpo tieši tā, kā viņš pret to attiecas. Es savas automašīnas tehnisko apkopi veicu pie autorizētā BMW pārstāvja Latvijā – Wess Select BMW, esmu apmierināts ar šīs firmas darbu. Šis uzņēmums var kalpot par labu piemēru daudziem firmu vadītājiem. Protams, ir bijušas problēmas ar spogulišu zagļiem, bet tagad tos esmu nomarķējis, jo savādāk izmaksas ir pārāk augstas.

Travelnews.lv: Esat no tiem, kas brauc ātri?

Konstantīns Paļgovs: Nē, nekad nebraucu pārāk ātri. Varbūt kādreiz patiešām aiztraucos, ja pie luksofora pamanu, ka vadītājs blakus esošajā automašīnā burtiski ar acīm liek saprast, ka tūlīt būs sacensības, sak, paskatīsimies, kurš ātrāk „uzraus” pie zaļās gaismas. Bet, kad tas ir beidzies, atsāku braukt satiksmes noteikumos paredzētajā ātrumā. Cenšos šajā automobilī nepārkāpt 110 km/h robežu, bet galējā robeža uz autostrādes būtu 150 km/h.

Travelnews.lv: Vai Jūsu nākamā automašīna arī būs BMW?

Konstantīns Paļgovs: Esmu par to pārliecināts. Citā variantā tā noteikti būs vācu ražojuma automašīna.

 
------------------------------------------------------------------------------
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 22.05.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Estravel Latvia
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.65799499sec.