Piedzīvojumu nakts Latvijas Dabas muzejā

Šo sestdien – 16. maijā no plkst. 19.00 līdz 01.00 Latvijas Dabas muzejs aicina piedalīties starptautiskajā akcijā „Muzeju nakts” un izbaudīt daudzveidīgu ceļojumu programmu.


Latvijas Dabas muzejs piedāvā ielūkoties Zemes vēsturē, pārkāpjot Zemes robežu, skatīt brīnumaino zvaigžņu pasauli, uzzināt, kā noritējis cilvēces ceļojums līdz Homo sapiens. Muzejs aicina ielūkoties nakts dzīvnieku valstībā, kļūt par liecinieku kukaiņu ceļojumam laikā un telpā un uzzināt, no kurienes ieceļojuši kukaiņi, kas mitinās mūsu mājokļos.


 ‘Ceļotāja pavārgrāmatā’ apmeklētāji iepazīs Latvijas savvaļas augus, kuri ir lietojami pārtikā. Savukārt digitālais tēls kurmītis Kvēps vedīs ceļojumā pa augsni. Mākslinieki demonstrēs, kā par mākslas objektiem kļūst māls, smilts un akmeņi.


Par ceļojumu skaņas, mākslas, vīzijas un dabas telpā rūpēsies dažādas mūziķu apvienības, dīdžeji un vīdžeji – Kolka multimedia, Selffish, Astrowind, Live Act, Space Contour DJ set, VJ Kriipis Tulo un citi. Pusnaktī elektronisko mūziku nomainīs akustiskā mūzika grupas „Levīti” izpildījumā.


No plkst. 19.00 līdz 23.00 biedrības „Papardes zieds” speciālisti iepazīstinās ar cilvēkbērna ceļojumu no rašanās brīža līdz dzimšanai un atbildēs uz jautājumiem, vadīs viktorīnas un spēles. No plkst. 20.00 līdz 21.00 tikšanās ar pieredzes bagāto vecmāti Astrīdu Milleri, no plkst. 21.00 līdz 22.00 – ar veselības mācības skolotāju Mārīti Mežali.

 

Un tas vēl nav viss! Šo svētdien – 17. maijā apmeklētāji gaidīti Latvijas Dabas muzejā dienas gaismā! Šajā dienā mēs atzīmēsim Starptautisko muzeju dienu (18. maijs), un muzeja pastāvīgās ekspozīcijas varēs apskatīt bez maksas.

Īpašs paldies un Zemessardzes studentu bataljonam par atbalstu un līdzdalību kārtības un drošības uzturēšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
“Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
Latvija
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 ZIIC tematiskās dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Liepājas Zinātnes un izglītības inovāciju centrs izsludina skolēnu vasaras brīvlaika tematiskās dienas! | Skatīt vairāk
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98024106sec.