Labākās ceļojumu mājas lapas

Online ceļotājiem ik dienu kļūst arvien labāk un vienkāršāk, jo klajā nāk jaunas mājas lapas, kas parāda iespējas, ka savus ceļojumus ikviens var sagatavot patstāvīgi. Informē regulāri par jaunumiem un dod iespēju salīdzināt cenas, kā arī patstāvīgi rezervēt sev kādu no naktsmītnēm. Travelnews.lv piedāvā izlasi no labākajām mājas lapām ceļošanai onlainā.

www.travelblog.org

Izcila mājas lapa milzums informācijas ceļotājiem par brīvu. Lieto to, lai izveidotu savu mājas lapu un iespēja nosūtīt bildes tāpat kā tekstu. Ir iekļauta katra valsts un tā atrodama izmantojot lieliskas kartes. Milzīgi resursi priekš bezbailīgiem ceļotājiem.

www.aito.co.uk

Augustā, neatkarīgu tūroperatoru asociācija, izveidoja milzīgu mājas lapu, ietverot virs 150 tūroperatorus un meklētāj-datubāzi visa veida brīvdienām. Lielisks dizains un ļoti augstas kvalitātes ceļojumu paketes.

www.travelzoo.co.uk

Onlainā pieejamie izdevīgākie pirkumi. Neinteresants dizains un nevajadzīgi modīgs klientu (darījumu, amatu) tirgus, 'Lētāko lidojumu Top 20', tas ir lieliski pārdošanas cenu medniekiem, kuriem nav laika kontrolēt budžeta lidojumus un ikdienas cenu svārstības.

www.goodbeachguide.co.uk

Marine Conservation Society (Jūras Saglabāšanas Biedrība) ir izveidojusi mājas lapu, kas dod izsmeļošu informāciju par visām pludmalēm un ko tās piedāvā. Ļoti viegli lietot ar lielu daudzumu kategorijām uz ko ir balstīta šķirošana.

www.nationaltrail.co.uk

Šī jaunā mājas lapa ir specializēts uz 15 konkrētām nacionālajām takām Anglijā un Velsā tas ir ļoti vērtīgs resurss, ar bagātīgu fotogrāfiju klāstu, jauku dizainu un lielisku maršrutu karti.

www.hostels.com

Fantastisks avots, lai rezervētu viesnīcas visā pasaulē, izmantojot tiešsaisti.

www.rarebits.co.uk

Brīnišķīga mājas lapa, kas parāda viesnīcu sarakstu un darbojas kā aģents viesnīcu īpatnībās un atšķirībās Velsā.

www.1000traveltips.org

Daudzi noderīgi ceļojumi neatkarīgiem ceļotājiem. Vēl viens lielisks avots, kas ir par brīvu tiem, kas dodas vieni paši.

www.travellingcompanions.co.uk

Lielisks avots lai saliktu kopā cilvēkus, kas ceļo vieni paši, bet vēlas kādu kompāniju.. Nosūti informāciju par sevi un iespējams tev nebūs jādodas vienam.

www.luxuryexplorer.com

Jaunākais papildinājums luksuss ceļojumu tirgum, portāls ir veiksmīgs tiem, kam ir daudz naudas, kas pieprasa iedvesmu un varbūt nav laika lai meklētu individuālas viesnīcas vai kompānijas internetā. Jauka tāluma mainīšanas karte.

www.worldsurface.com

Pievilcīgs dizains, sekmē noturīgu un atbildīgu tūrismu. Meklē pēc fotogrāfijām, aprakstiem, kājāmgājēju ceļveža un apskates piedāvājumu atrašanās vietām.

LIDOJAM

www.airlinequality.com

Pārskats par lidmašīnām pa visu pasauli.

www.ufly4less.com

Šī mājas lapa pārmeklē internetu un atrod 13 lētākos piedāvājumus, populārākās zemo izmaksu lidsabiedrības, vienalga kur tas būtu. Meklējumi ir reālos laikos,bet serviss maksā 25 Ls gadā.

www.lowcost.com

Ērts avots, dod informāciju, kādas zemo izmaksu lidmašīnas lido Eiropā.

www.skyscanner.net

Meklē Eiropas budžeta lidsabiedrību labākos piedāvājumus un labākos laikus, lai ceļotu jebkurā maršrutā.

www.whichbudget.com

Vislabāk parāda jaunākos zemo izmaksu maršrutus, šī mājas lapa ir oriģināla un labākā uzturošā top mainīgo “kas-lido-kur” tirgu.

www.cheapestflights.co.uk

Labi čarterreisu darījumi un noderīgas sadaļas ar individuāliem piedāvājumiem villas iznomāšanai.

www.moneysavingexpert.com

Meklē budžeta lidsabiedrības un dod informāciju, kad ir labākās cenas lidojumam. Tāpat dod padomu kā iegūt lētākas brīvdienu paketes un izmainīt valūtu.

VAIRĀK CEĻOJUMU

www.traveldepot.co.uk

Rezervē savu lidostas automašīnas stāvvietu, apdrošināšanu, viesnīcu, pat savu lidostas atpūtas krēslu, šajā vienkāršajā, neticami noderīgajā mājas lapā.

www.ferrybooker.com

Rezervē īsiem atpūtas brīžiem un meklē brīvdienas ar mašīnu, dinamiska paketēšana, atļauj lietotājam salīdzināt prāmju operatorus.

www.thetrainline.co.uk

Vienkārša mājas lapa atļauj pasūtīt Eiropas iedzīvotājiem vilciena ceļojumus Lielbritānijā un tagad ir izmeklēti reģioni visā pasaulē. Tāpat iekļauta noderīga informācija par Londonas teātra ceļojumiem un Lielbritānijas viesnīcām.

www.nationalexpress.com

Šī mājas lapa ir vērtīgākā pārraudzība par speciālajiem piedāvājumiem, kur Jūs variet ceļot caur visu valsti uz pilsētām par zemu cenu.

www.megabus.co.uk

Konkurents National Express, kas nolaiž cenas. Ceļo valstī par 1 Ls – ja tava būtība var to pieņemt.

www.seat61.com

Ceļo komfortabli ar vilcienu vai kuģi ar šo visaptverošo ceļvedi, tajā iekļauts ceļojuma plānotājs, kas palīdz nokļūt visā pasaulē.

IESPĒJAS

www.ugogo.co.uk

Mērķis nodrošināt budžeta atpūtu vairāk piedāvājot brīvdienu parkus neparastās vietās, kā standarta pilsētās.

www.kelkoo.co.uk

Šī cenu salīdzināšanas mājas lapa šobrīd darbojas kā portāls, kas meklē labākos lidojumus, auto nomas un viesnīcu izcenojumus.

www.deckchair.com

Vēl viena multi-ceļojumu mājas lapa, ko ir izveidojis Bobs Geldofs. Apvienojot tīru dizainu un meklējot pēc parastām kombinācijām.

ZIEMAS SPORTS

www.skiclub.co.uk

Sniega pārskats, kūrortpilsētu informācija un daudz, daudz kas cits no šī interneta avota priekš slēpotājiem un snovbordistiem.

www.1ski.com

Daudzpusīga un profesionāla mājas lapa brīvdienām, ekipējums un sniega pārskats.

www.ifyouski.com

Kotedžu piedāvājumi, kūrortpilsētu informācija, sniega pārskats, ekipējuma piedāvājums un pēdējie jaunumi. Pamatā viss, ko Jūs vēlaties no slēpošanas mājas lapas.

AKTIVITĀTES

www.factivities.co.uk

Jauna mājas lapa ar informāciju un rezervēšanas iespējām visa veida aktivitātēm sākot no orientēšanās līdz lidmašīnu modeļiem un loka šaušanai.

www.premieriberian.com

Ja tu meklē golfa brīvdienas, pārbaudi šo māja slapu, lai iegūtu pamatinformāciju par Spānijas un Portugāles piedāvājumu.

www.transcotland.com

Pastaigas atpūta Skotijā, ar sastādītiem maršrutiem ietverot skotu robežu, augstienes un salas.

www.west-highland-way.co.uk

Informatīva mājas lapa ikvienam, kas vēlas complete daļa vai all of one no britu iecienītākie pārgājieni, iekļaujot kartes, attālumus un norādījumus.

VIETA, KUR PALIKT

www.roomauction.com

Lieliska ideja, kā ietaupīt naudu, rezervējot onlainā. roomauction.com's iekļautas viesnīcas visā Lielbritānijā, kas ir gatavas pieņemt pasūtījumus. Izklaidējoša alternatīva tā vietā, lai zvanītu un kaulētos, vai lai meklētu pa daudzām ceļojumu mājas lapām.

www.hotelscomparison.com

Pamats viesnīcu cenu salīdzinājumā, saraksts last minute viesnīcu piedāvājums, meklēšana ir iespaidīga, tā var ietaupīt laiku, meklējot labākās cenas.

www.boutiquesrilanka.com

Atraktīvas fotogrāfijas un noderīgs valstu un pasākumu ceļvedis. Informācija par viesnīcām ir ļoti izsmeļoša ar jaukām fotogrāfijām un reitingiem.

www.bookings-hotels.com

Mājas lapa, kas piedāvā informāciju un tiešu pieeju plašam viesnīcu diapazonam visā pasaulē.

www.i-escape.com

Tu neatradīsi neko labāku, ja tu meklē modernu vietu kur palikt. Pašreizējais īpašais piedāvājums ir pavasaris Spānijā un Kanāriju salās. Es iesaku Jums nerezervēt uzreiz.

www.organic-holidays.com

Kad es pirmo reizi skatījos lauku viesu mājas, B&Bs un viesnīcas, tur bija neliels skaits iespēju. Tagad tās ir izplatījušās pa visu Eiropu.

www.holiday-rentals.co.uk

Avots, lai rezervētu atpūtas īpašumus virs 10,000 sākot no villām ar peldbaseiniem līdz kotedžām slēpošanas kūrortpilsētās.

www.laterooms.com

Viesnīcu saraksts ar atrašanās vietām, regulāri aktualizējot atlaides līdz pat 70%.

www.hostelworld.com

Mājas lapa ar tūkstošiem piedāvājumu, lētām viesnīcām un hosteļiem ar atrašanos visā pasaulē.

www.lowcostbeds.com

Nosaukums visu izsaka (zemo-izmaksu-gultas). Vienkārša un noderīga mājas lapa, kas dod padomu, lai atrastu zemo izmaksu viesnīcu gultas, šķērsojot visu Eiropu.

www.fivestaralliance.com

ASV luksus viesnīcu rezervēšanas serviss. Noderīga informācija tiem, kam daudz naudas.

www.couchsurfing.com

Lieliska neatkarīga mājas lapa. Piereģistrējies un atrodi cilvēkus pie kā palikt visā pasaulē, vai izmitini viņus pie sevis.

www.myvillarenters.com

Balsojumā labākā mājas lapa Web User magazine (Interneta lietotāju avīze), tajā ir 6,000 īpašumi visāda lieluma – ar tūlītēju rezervēšanu un apstiprināšanu – lieli bonusi.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19515896sec.