Rīgas Starptautiskais Sieviešu Klubs rīkos Ziemsvētku tirdziņu

Rīgas Starptautiskais Sieviešu Klubs (International Women’s Club of Riga) piedāvās visdažādākās dāvanas un piedzīvojumu iespējas savā 15. gadskārtējā Ziemsvētku tirdziņā – vienreizēju piedāvājumu vadīt Boeing 737 lidmašīnu (ar airBaltic simulatoru), dzirdēt LNO operas zvaigzni, tikšanos ar Ziemsvētku vecīti un daudz, daudz ko citu.

Rīgas Starptautiskā Sieviešu Kluba Ziemsvētku tirdziņš notiks 3. decembrī no 11:00 līdz 16:00 Rīgas Domes telpās Rātslaukumā 1. Tirdziņš, kas ir Kluba galvenais līdzekļu vākšanas sarīkojums labdarības nolūkiem, ir daļa no Rīgas Domes Ziemsvētku programmas. Sieviešu klubs ir loti pateicīgs Rīgas Domei par šo uzaicinājumu!

Nenokavējiet šo iespēju, nogaršot ēdienus no dažādām pasaules valstīm. Vairāki vietējie Rīgas restorāni, ieskaitot Vincentu, KITCHEN un Indian Raja, piedāvās speciāli tirdziņam gatavotus ēdienus.

Redzot neparastās dāvanas, viesiem būs iespaids, ka tie apceļojuši plašo pasauli. Priekšmeti būs no Eiropas, Āzijas un Amerikas, un dažādām valstīm būs liela izvēle ar dāvanām, ko jūs varēsiet iegādāties. Būs arī pieejamas īpašas, ar roku darinātas lietas.

Gadskārtējā izsolē, ko vadīs Valdis Melderis no Radio Skonto, būs iespēja nosolīt īpaši vērtīgas lietas, tādas kā 32 collu LG firmas plakano TV ekrānu, Blakbery telefonu no BITE un Frey Willie rotas lietas. Un visam minētajam klāt nāk unikālā pieredze, ko ar naudu nevar nopirkt. Esiet kādreiz vēlējušies vadīt Boeing 737 lidmašīnu? Šādu piedzīvojumu varēsiet iegādāties no airBaltic, lietojot lidošanas simulātoru!

Vai esiet kādreiz vēlējušies strādāt zooloģiskajā dārzā? Nosoliet būt „Zoo darbiniekam uz dienu”, un jums ar ģimeni būs iespēja aizkulisēs piedalīties privātā vizītē Rīgas Zooloģiskajā dārzā pie mērkaķiem, ķenguriem, tīģeriem un lauvām. Izsolē būs arī spa paketes (ESPA, Baltic Beach Hotel un citi), iespējas tikt uz izciliem restorāniem (Suite, Le Dome, Samurajs, DaAntonio un citi), uzturēšanās hotelī (Bergs, Dome, Monika, Radisson un citi), biļetes uz operu, personīga tūre pa muzeju, iepirkšanās atlaides un citas vērtīgas balvas. Un tas viss nāks kopā ar labo apziņu, ka jūs esiet palīdzējuši vākt līdzekļus labdarībai!

Pēc tam, kad jūsu bērni būs tikušies ar Ziemsvētku vecīti, izbaudiet skaisto Latvijas Nacionālās operas solistes Sonoras Vaices priekšnesumu izcilās pianistes Ilzes Ozoliņas pavadījumā. Jūs dzirdēsiet arī starptautisko skolu koru dziesmas Ziemsvētku ieskaņā.

2010. gadā rīkotajā Ziemsvētku tirdziņā tika iegūti 14 000 lati, kas tika izlietoti trūcīgo ģimeņu, jauno māmiņu un nespējīgo atbalstam Rīgā un citās Latvijas pilsētās. Pabalstu saņēmēju starpā ir:

Pro Sanctitate Sisters

Martas centrs

Māras centrs

Hope for Children

Misionāru labdarības organizācijas

Rīgas sieviešu cietums

Teika bāreņu nams

Irlavas bērnu nams Tukumā

SOS bērnu ciemats Valmierā

Mārtiņa māja Liepājā

Auces krīzes centrs “Namiņš”

Tuvāka informācija par atbalstītajām labdarības organizācijām atrodama www.iwcr.lv.

 

Rīgas Starptautiskais Sieviešu Klubs (International Women’s Club of Riga, IWCR) ir nevalstiska organizācija, dibināta 1991. gadā, kam ir oficiāli piešķirts labdarības statuss. Klubā darbojas ap 100 sievietēm no vairāk kā 30 valstīm, kas iepazīst Latvijas kultūru un aktīvi piedalās labdarības projektos Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77379203sec.