Rīgas svētkos uzstāsies Krievijas rokgrupa «Bi-2»

Īstos svētkos – īstas dāvanas. "Bi2" labākie hiti un skaisto melodiju harmonijas būs īsta dāvana rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem 2015. gada Rīgas pilsētas jubilejā.

2015. gada 16. augustā leģendārā Krievijas rokgrupa "Bi2", kas Latvijā kļuva pazīstama kopā ar Prāta Vētras grāvēju Skolzskije uljici, ieradīsies Rīgā, lai lielkoncertā Mežaparka Lielajā estrādē sniegtu neaizmirstamu šovu un prezentētu savu jauno albumu "#16plus".

Skatītājus koncertā gaida arī pamatīgs pārsteigums – speciālie viesi, tomēr organizatori pagaidām šo mākslinieku vārdus neizpauž.

Pērnā gada septembrī "Bi2" laida klajā jauno studijas albumu "#16plus". Paši mūziķi uzskata, ka šis ir viņu labākais albums. Grupas diskogrāfijā nu jau ir 9 albumi, kas kopā pārdoti 10 tūkstošos eksemplāru.

"#16plus" prezentācija jau notikusi vairākās Krievijas pilsētās, Vācijā, Čehijā, Baltkrievijā un Lietuvā. Jaunais šovs "#16plus tūre" bija pilnīgi izpārdots Maskavā un Pēterburgā. Tuvākos divus gadus grupa ar šo projektu plāno apceļot teju visu pasauli.

"#16плюс" prezentācijas koncertā Mežaparkā 16. augustā varēs dzirdēt un redzēt arī visu laiku labākos grupas hitus: "#Хипстер", "Мать", "Компромисс", "Не умирать молодым", "Только любовь починит", "Революция", "Моя любовь", "Дурочка" "Полковнику никто не пишет" un citus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Latvija
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62100887sec.