Kalnciema kvartālā norisināsies Mārtiņdienas tirgus

Sestdien, 2015. gada 7. novembrī, Kalnciema kvartālā no 10.00 līdz 16.00 notiks īpašais Mārtiņdienas ieskaņas tirgus, kurā tirgotāji būs sarūpējuši Mārtiņdienas zosi vai pīli, bērni un viņu vecāki varēs darboties tematiskajā budēļu darbnīcā, bet tie, kas rūpējas par savu veselību skrienot, uzzinās, kā to vislabāk darīt gaidāmajos ziemas mēnešos.

Tirdziņā varēs nobaudīt Mārtiņdienas svētku zosi/ pīli, bet līdzņemšanai būs svaiga gaļa gatavošanai mājās, desas, kūpinājumi, dažādas ogu un ābolu plātsmaizes, kūkas un tortes, malkas krāsnī cepta maize un citi lauku gardumi Mārtiņdienas galdam.

Gada patriotiskāko mēnesi novembri sagaidot, amatnieki būs parūpējušies par latvju rakstu un sarkanbaltsarkano nozīmīšu popularizēšanu tirdziņā, piedāvājot dažādas rotas, piespraudes un apģērbus patriotiskās noskaņās.

No plkst. 11.00 – 15.00 Vīnu veikala zālē bērni varēs darboties "Mārtiņdienas radošajā darbnīcā", kur gatavos Mārtiņbērnu maskas iešanai budēļos, jo budēļos iešanas laiks sākas tieši no Mārtiņiem un ilgst līdz pat Meteņiem.

Plkst. 12.00 Vīnu veikala zālē jebkuram interesentam tiks sniegta iespēja uzzināt vairāk par skriešanu ziemā. Tā kā skriešanas sezona nebeidzas līdz ar vasaras beigām, bet turpinās visu gadu, mainoties vien uz bargākiem laika apstākļiem, tad nepieciešams padomāt arī par papildus ekipējumu, lai skrējēji var turpināt treniņus ierastajā svaigajā gaisā, nevis spiestā kārtā pārvietoties uz telpām. Par to, kā labāk skriet ziemā, bezmaksas seminārā skriešanas entuziastiem stāstīs maratonists Raimonds Soopargs.

Pasākuma norises laiks: no plkst. 10.00 līdz 16.00

Vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44130206sec.