Travelnews.lv strādā Kanāriju salās Nr.7: Izsmalcinātas atpūtas iecienītajā kūrortā Meloneras

Pēc četrām nodzīvotām dienām pasakaini skaistajā, bet klusajā Puerto de Mogan kārta ir pienākusi krietni dzīvelīgākai vietai – Meloneras. Tieši šeit ir virkne ļoti labu viesnīcu, un Travelnews.lv ir iespēja izbaudīt dažas dienas vidē, kuru parasti izvēlas turīgi un kvalitatīvu atpūtu cienoši cilvēki. Bet, kā jau iepriekš minēju, šobrīd pat ļoti labas viesnīcas piedāvā tik patīkamas cenas, ka ir prieks izbaudīt šī ekstras.

Meloneras atrodas pašos Grankanārijas dienvidos. No jautrās Playa del Ingles šķir vien kāpas – Las Dunes, kas viennozīmīgi ir ja ne lielākās, tad vismaz vienas no lielākajām Eiropā. Līdz kāpu viducim, kur mitinās nūdisti, šoreiz gan neaizgāju, jo dienas vidū pēkšņi savilkās tumši mākoņi un noslēpa saulīti. Tas gan bija prieks sērferiem, kuri metās ķert viļņus. Man vēl šo māku nav. Tādēļ šoreiz mazliet pastaigāju pa promenādi un palūkojos, kādi cilvēki ir šeit.

Jāteic uzreiz – cilvēku ir krietni vairāk, nekā Puerto de Mogan, lai gan vietumis redzami gan slēgti restorāni, gan slēgtas viesnīcas, taču to īpatsvars ir krietni mazāks, nekā iepriekšējā mitināšanās vietā. Daudz lielāka arī valodu bagātība – bieži var dzirdēt vācu un itāļu valodas. Šķiet, cilvēki no daudzām valstīm ir atbraukuši šurp “pārziemot” daudz jaukākos klimatiskajos apstākļos un bez baisas cietslēdzes.

Pēc pastaigas mākoņi bija izklīduši, un tvēru laimes mirkļus viesnīcas “Riu Gran Canaria” teritorijā pie viena no baseiniem. Un tas es sajutu, kas ir īsta laime – kad saule silda ķermeni, liegs vējiņš pieskaras ādai, to atvēsinot, bet fonā skan okeāna viļņu šalkoņa un tālumā dzirdama latīņu mūzika… Šo mirkli gribēšu saglabāt savās atmiņās uz ilgu laiku!

Raksts tapis sadarbībā ar www.flytocanarias.com un www.grancanaria.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52653694sec.