Smile Taxi un Baltic Taxi aprīko automašīnas ar moderno tehnoloģiju risinājumiem

Paplašinoties tehnoloģiskajām iespējām, arī taksometru pakalpojumu uzņēmumi cenšas tās ieviest savā piedāvājumā. Taksometru Smile Taxi un Baltic Taxi automašīnas, sadarbībā ar kompāniju Lucky Lines tiek aprīkotas ar LCD monitoriem, kuros varēs apskatīt interaktīvu Rīgas karti. Tuvākajā laikā automašīnās būs pieejams arī interneta pieslēgums. Bet pakalpojuma Smile Baby Taxi izmantotāji – mazie pasažieri monitoros varēs vērot latviešu multfilmas.

„Mums ir būtiski, lai taksometros klienti justos ērti un labi, ātri nokļūtu galamērķī un arī ceļā varētu sekot līdzi notikumiem. Jau tagad visas mūsu automašīnas, sadarbībā ar uzņēmumu Lucky Lines, kura piedāvājumā ir plaša, dažādu veida LCD monitoru izvēle, ir aprīkotas ar modernām GPRS iekārtam, kas ļauj taksometra vadītājam pēc iespējas ātrāk un bez sastrēgumiem nonākt vajadzīgajā vietā. Pašlaik tiek izstrādāta programmatūra, kas nodrošinās taksometrā interneta pieslēgumu un LCD monitorā klients varēs sekot līdzi braucienam, redzot ceļu interaktīvajā kartē, kā arī nosūtīt e-pastus vai sameklēt vajadzīgo informāciju. Īpaši noderīga šī iespēja būs tālajos braucienos – uz Igauniju, Viļņu, Ventspili, Daugavpili,” saka Smile Taxi valdes loceklis Aleksejs Ignatjevs.

„Tehnoloģisko iespēju daudzveidība un jaunu risinājumu ieviešana taksometros ne vien veicina konkurētspēju, bet liek tirgus dalībniekiem radīt aizvien jaunas idejas, kā uzlabot komfortu pakalpojuma saņēmējiem. Ja Rīgā būs vairāk labi aprīkotu taksometru, asāka kļūs konkurence un uzlabosies pakalpojumu kvalitāte kopumā,” uzsver A. Ignatjevs.

A.Ignatjevs norāda, ka īpaši aktuāls LCD monitoru nodrošinājums būs jaunajā Smile Taxi pakalpojumā Smile Baby Taxi, kur mazie pasažieri varēs interesanti un aizraujoši pavadīt laiku, brauciena laikā skatoties latviešu multiplikācijas filmas. Smile Taxi vienojusies par sadarbību ar animācijas filmu studiju Dauka, kuru veidotās filmas Miega vilcieniņš, Māsa un brālis, Zaķīšu pirtiņa u.c. mazie pasažieri varēs vērot brauciena laikā.

Smile Taxi taksometrus var atpazīt pēc vizuālā noformējuma – tie ir dzeltenā krāsā. Smile Taxi autoparkā pašlaik ir ērtas un ietilpīgas Ford Focus un Mercedes Benz Vito automašīnas, ar kurām sniedz pakalpojumus Rīgā, Jūrmalā un Rīgas rajonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48902488sec.