LVM dabas parkā Tērvetē notiks gaidītā Valpurģu nakts 2024

LVM dabas parkā Tērvetē notiks gaidītā Valpurģu nakts 2024

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē 30. aprīlī aicina visus uz ikgadējo maģisko Valpurģu nakti “Ar Mežavēja spārniem”, piedāvājot plašu izklaides un kultūras programmu dabā gan lieliem, gan maziem.

Mazākajiem apmeklētājiem Rūķu pilsētā Čiekurē no plkst. 18.00 līdz 21.00 radoša kņada kopā ar pasaku tēliem un darbīgajiem rūķiem. Bet no plkst. 19.00 līdz 20.30 koncertuzvedums ar bērniem zināmiem un nedaudz baisiem tēliem no visas pasaules. Krāsaini kostīmi, populāras dziesmas, dejas un smieklīgs sižets koncertšovā bērniem – “Uz ballīti ielūdz Adamsu ģimenīte”. Teju 1.5 h garajā koncertprogrammā satiksimies gan ar ļaunajiem tēliem: Vensdiju, Grāfu Drakulu, Sniega karalieni, Malefisentu, Melno atraitni, Mūmiju, Enidu, tēvoci Festeru, Hārliju Kvinnu, Džokeri, Kruellu un citiem, gan arī labajiem tēliem: Elzu, Sniegbaltīti, Fionu, Šreku, Hariju Poteru, Mazo Raganiņu, Bokas jaunkundzi un citiem, kuri sajaukuši adreses un nonākuši mošķīšu salidojumā. Pasākumu vadīs Gomezs un Mortīcija Adamsi. Pēc koncertprogrammas - kopīga fotografēšanās ar dažādiem pasaku tēliem un mošķīšu mini diskotēka.

Valpurģu nakts lielās svinības turpināsies no plkst. 21.00 līdz 24.00, sākot no parka ieejas, pastaigu takas veidā būs izvietoti dažādi vides objekti, mūziķi, gaismu šovi, dzīvie pasaku tēli un īpaši pārsteigumi. Vides gaismu instalācija “Ar Mežavēja spārniem” simboliski sasauksies ar pavasara iestāšanos, meža un dabas atmodu. Meža muzikantu ceļā apmeklētājus sagaidīs dažādi muzikāli pārsteigumi un pat dejas.

Dodoties uz Raganu silu, ej dziļāk mežā, taku lokos. Te raganas veiks enerģētiskos bungu rituālus, ugunskura dančus, atvairīs neveiksmes, vilinās Velnu, bet  blakus sabata vietā par pavasara dziesmām un dejām rūpēsies etnofolka grupa “Tā Kā Pērn”, kurā apvienojies līviskais rimtums ar latgalisko azartu -folkloristi Julgī Stalte un Ēriks Zeps. Plkst.22 te norisināsies Raganu masku parāde un konkurss ar lieliskām balvām, līdz ar to ikviens pasākuma apmeklētājs tiek aicināts ierasties uz Valpurģu nakts pasākumu tematiskā kostīmā.

Pastaigu takas noslēguma punkts būs Atrakciju laukums, kur ne tikai varēs iestiprināties ar dažādiem labumiem, bet arī baudīt visa pasākuma kulmināciju – mākslinieka Jāņa Pētersona radīto, mistiski abstrakto un galvu reibinošo strūklaku šovu Tērvetes upes lokā, kas tiks izrādīts vairākos seansos no plkst.21:30 līdz 23:30. Starp seansiem metīsimies dejās pie pasaulē un Latvijā iemīļotiem roka hitiem kopā ar grupu “Laime pilnīga”.

Ieeja pasākumā ar LVM dabas parks Tērvetē ieejas biļetēm.

Pasākumā darbosies izbraukumu tirdzniecība. Pasākumu organizē koncertaģentūra “BRAVISIMO”.
Tiekamies!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94531798sec.