Istras dabas parks , dabas parki

Vecslabada, Istras pag., Ludzas nov., LV-5748
Lailākais no Vecslabadu iekļaujošajiem ezeriem ar apkārtējo ainavu ir kompleksais dabas liegums. Šis krāšņais apvidus atrodas Ezernieku aizsargājamo ainavu teritorijā. Iepriekš piesakot ekskursija gida skolotāja Marudenoka pavadībā

Istras dabas parks, dabas parki

Adrese: Vecslabada, Istras pag., Ludzas nov., LV-5748
Tālrunis: +371 65729541, +371 26370730
E-pasts: istra @ludza.lv
Avots:

Saņemtas atsauksmes: 1

Tautas nobalsošanā par Latvijas neatkarību biju TF darba grupā Istrā.Pirmo reizi biju Ludzā (tur skolā pārnakšņojām) un tad visu dienu braucām, gājām un bridām no sētas uz sētu, lai izpildītu mums uzdoto misiju. ļoti modri mūs, bet sevišķi vietējos iedzīvotājus, uzraudzīja sovhoza (kolhoza?) partorgs.
Pabijām arī Vecslabadā.Joprojām esmu sajūsmā par redzēto! Kaut arī tad vēl bija dziļi marta sniegi, skats bija iespaidīgs un neaizmirstams. Tādēļ brīnos, ka šo skaisto vietu neattīsta kā apskates objektu, nereklamē un neiekļauj Latgales tūrisma ceļvežos. Varbūt, ka Ludzā to reklmē, taču nu jau es gandrīz 30 gadus esmu Istras fans, bet neko presē neesmu pamanījis.
Lai jums veicas un daudzus jau zinošus un zīnātkārus ekskursantus kā ziemā tā vasarā! | 10.06.2016 | Guntis

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: