blank



Piedalies Travelnews.lv un Novatours rīkotajā konkursā un laimē 7 dienu ceļojumu uz Grieķiju divām personām!

Ziemas aukstumā tā vien gribas sakravāt koferus un kā putnam aizlaisties uz siltajām zemēm. Sadarbojoties portālam Travelnews.lv un lielākajam Baltijas tūroperatoram Novatours, katram ir dota iespēja laimēt ceļojumu uz vienmēr saulaino Grieķiju, turklāt – divatā – kopā ar draugu!



Konkursa uzvarētājs: Olga Koroļeva

KAS TEV JĀDARA?


1) ESI TRAVELNEWS.LV SEKOTĀJS

Ja neesi šīs lapas sekotājs, spied "Like"

 




2) ESI NOVATOURS SEKOTĀJS
Ja neesi šīs lapas sekotājs, spied "Like"

 




3) KOMENTĀRĀ IERAKSTI: «Ja es laimēšu ceļojumu uz Grieķiju, es ...
»
 




Izloze: 12.02.2015


BALVAS APRAKSTS:

Konkursa balva: ceļojums divām personām uz Grieķiju. Ceļojuma paketē iekļautie pakalpojumi: lidojums Rīga – Rodas sala – Rīga, dzīvošana 7 naktis 4* viesnīcā ar ēdināšanu. Izlidošana 12.06.2015.

Balvu nodrošina SIA Novatours.


KONKURSA NOTEIKUMI:

1. Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto un publiski pieejamo Facebook.com profilu. (Konkursā nepiedalās SIA Novatours un Travelnews.lv darbinieki un citas personas, kas tieši saistītas ar konkursa organizēšanu un norisi).

2. Konkursa laiks: 22.01.2015-12.02.2015.

3. Konkursa komisija balvu izlozēs 12.02.2015 starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri ir izpildījuši visus konkursa nosacījumus.

4. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots šajā rakstā (tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv).

5. Lai saņemtu balvu, konkursa uzvarētājam līdz 27.02.2015. ir jāsazinās ar Travelnews.lv, zvanot pa tālruni +371 26494647.

6. Ja uzvarētājs nesazinās ar Travelnews.lv noteiktajā laikā, Travelnews.lv patur tiesības izmantot balvu citam konkursam vai atgriezt to konkursa balvas sponsoram.

7. Balvas pasniegšanas ceremonija var tikt nobildēta. Uzvarētāja fotoattēls var būt publicēts portālā Travelnews.lv, www.novatours.lv un sociālajā tīklā Facebook.com.

8. Travelnews.lv ir konkursa organizētājs pēc SIA Novatours pasūtījuma. Travelnews.lv nenes atbildību par balvas pakalpojumu nodrošināšanu un to kvalitāti.