Gulbenes novada TIC, tūrisma informācijas centrs

Gulbenes novada TIC
visitgulbene.lv
+371 26557582

Filozofija un darba princips

Gulbenes novada greznā arhitektūra, ko var apskatīt pilīs, muižās un dievnamos, ir novada bagātība! Dodieties pa baronu un muižkungu pēdām un pārliecinieties, ka liecības par aizgājušo ir neatņemama vērtība Gulbenes pilsētas un novada attīstībā!


Gulbenes-Alūksnes bānītis jau vairāku gadu garumā ir atzīts par vienu no spilgtākajiem Gulbenes novada simboliem. Ļaujieties izzināšanas priekam, dodoties braucienā ar vienīgo Baltijā regulāri kursējošo šaursliežu vilcienu, un atklājiet, kurp ved tā ceļš!


Izmēģiniet braucienu ar elektrovilcieniņu un nepilnas stundas ilgajā maršrutā apskatiet Gulbenes skaistākās vietas un izziniet pilsētas vēsturi!


Izbaudiet skaistās ainavas Gulbenes novada upju un ezeru krastos! Dodieties laivu braucienos, velobraucienos un pārgājienos un piedzīvojiet dabas pieskārienu!

 

Iepazīstiet dažādas prasmes, gūstiet baudījumu garšas kārpiņām, ļaujieties piedzīvojumiem un jauniem atklājumiem! Gūstiet pozitīvas emocijas Gulbenes novada tūrisma uzņēmumos un saimniecībās!


Baudiet Gulbenes novada atpūtas kompleksu, viesu namu un lauku māju saimnieku viesmīlību un ēdināšanas uzņēmumu piedāvāto gardo ēdienu klāstu!


Te dara, te rodas!


Esiet laipni gaidīti Gulbenes novadā!

Dzelzceļa iela 8, Gulbene, LV-4401

turists @gulbene.lv


Gulbenes, TIC, tūrisma, informācija