Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca

Baltic Beach Hotel & SPA
balticbeach.lv
+371 67771400

Stils un atmosfēra

Smilšaino kāpu un krāšņo priežu mežu ieskauta, Baltic Beach Hotel & SPA ir pieczvaigžņu viesnīca Baltijas jūras krastā, pašā Jūrmalas sirdī. Tajā atrodas labiekārtota privātā pludmale ar restorāniem un kafejnīcām. Īsas pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas populāras apskates vietas, dzelzceļa stacija, restorāni, veikali un citas izklaides iespējas.

Viesnīcā ir 165 moderni luksus numuri no kuriem paveras fantastiski panorāmas skati uz Baltijas jūru. Viesi var baudīt jūras bangu skaņas tieši no saviem elegantajiem numuriem, kas aprīkoti ar visām nepieciešamākajām mūsdienu ērtībām: lielām, komfortablām gultām, gaisa kondicionēšanas sistēmu, satelīta televīziju un bezmaksas Wi-Fi.

Lielākā daļa numuru ir nesen atjaunota un piedāvājot pilnu pakalpojumu klāstu mūsdienu ceļotāja vajadzību apmierināšanai. 

SPA Baltic Beach (4.810 m2 platībā) ir ieguvis medicīniski sertificētas iestādes statusu, piedāvājot vairāk kā 400 SPA procedūru un relaksācijas iespējas, turklāt viss ir pielāgots katra klienta individuālajām vajadzībām. Viesiem ir iespēja apmeklēt autentisku krievu pirti ar tās veselīgajām ķermeņa kopšanas procedūrām vai ūdens relaksācijas kompleksu The Garden. Tāpat mēs piedāvājam modernu sporta kompleksu ar kardio un svaru zālēm, saunu un  25 m garu, unikālu  peldbaseinu ar siltu jūras ūdeni.

Gardēžiem un viesiem, kuri novērtē izsmalcinātas garšas kompozīcijas, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā baudīt ēdienus no itāļu un starptautiskās virtuves.

Restorāni il Sole un View iepriecinās visus klientus ar izmeklētiem ēdieniem, pagatavotiem no rūpīgi atlasītiem, augstākās kvalitātes produktiem un plašu vīnu un dzērienu izvēli.

Lobija bārs ir  atvērts 24 stundas 7 dienas nedēļā, piedāvājot populārākos desertus, kokteiļus un premium klases dzērienus. Vasaras sezonā viesus sagaida omulīga jūras velšu terase Seafood & Oyster TERRACE, kā arī  pludmales bārs Beach BAR&GRILL ar nepiespiestu atmosfēru.

Baltic Beach Hotel & SPA ir ideāla vieta Jūrmalā biznesa pārrunu, konferenču un svinību organizēšanai.  Tajā ir 12 dažādas platības konferenču zāļu kopējā  ietilpība ir līdz par 230 cilvēkiem. Zāles ir aprīkotas ar gaisa kondicionēšanas sistēmu, tajās pieejams dabīgais apgaismojums. Pieredzējusi pasākumu koordinatoru komanda palīdzēs Jums ar nepieciešamā aprīkojuma piegādi un pasākuma organizēšanu.

Saules staru sasildīts, mājīgais restorāns ar panorāmas skatu uz jūru il Sole, piedāvā izbaudīt  pusdienas mierīgā un nesteidzīgā gaisotnē. Mēs izmantojam augstākās kvalitātes produktus un gatavojam tos tradicionālajā itāļu stilā vai piedāvājam nogaršot atpazīstamus starptautiskās virtuves ēdienus. Restorāna šefpavāre Olesja Kisļicka ir absolvējusi IFSE kulinārijas skolu Itālijā un izmanto tikai augstākās kvalitātes produktus, kas garantē autenitsku itāļu ēdienu garšu.

Viesi bieži tiek pārsteigti ar jauniem ēdieniem, pagatavotiem autentiskā itāļu stilā. Ēdienkarti papildina plaša itāļu un starptautisko vīnu izvēle. Il Sole ir lieliska izvēle biznesa pusdienām vai vakariņām ar ģimeni vai draugu lokā. Vasaras terase ir perfekta vieta dienas sākumam ar kafijas tasi vai jūras saulrieta vērošanai. Ģimenēm ar bērniem tiek piedāvāta rotaļu istaba, kur bērni spēlēsies pieredzējušas auklītes uzraudzībā.

Gardēžu restorāns Jūrmalā VIEW Restaurant & Lounge piedāvā augstākās kvalitātes ēdienus, apkalpošanu un atmosfēru. Dizaina interjers un izsmalcināta atmosfēra kombinācijā ar satriecošu skatu uz jūru padarīs jūsu vakariņas par neaizmirstamu piedzīvojumu. VIEW Restaurant & Lounge ēdienkarte apvieno Eiropas tradicionālās virtuves vērtības ar jaunākajām tendencēm, lai sniegtu restorāna viesiem aizraujošu garšas baudījumu. Ēdienu gatavošanā plaši tiek izmantoti svaigi, vietējie produkti un sezonas aktualitātes, kurus lieliski papildina plašs, kvalitatīvu vīnu klāsts un izmeklēta dzērienu karte. Deju laukums, audiovizuālais aprīkojums, prožektori un vasaras terase padara restorānu par lielisku vietu visu veidu pasākumu organizēšanai, sākot ar romantiskām vakariņām līdz privātajiem banketiem un kāzām. Ģimenēm ar bērniem tiek piedāvāta rotaļu istaba Kids Club, kur bērni var darboties jaukas un pieredzējušas auklītes uzraudzībā.

Baudiet bagātīgu brokastu bufeti gaišajā un elegantajā restorānā Pērle ar panorāmas skatu uz Baltijas jūru!

Ja dodat priekšroku tradicionālai maltītei vai tomēr labāk izvēlaties diētiskas brokastis ar musli, augļiem un dabīgo jogurtu – mūsu plašā brokastu ēdienu izvēle apmierinās ikviena vēlmes.

Tāpat varēsiet baudīt  dabīgo kafiju, atspirdzinošus dzērienus un šampanieti. Nepieciešamā vitamīnu daudzuma uzņemšanai mēs piedāvājam svaigi spiestās sulas no ēdienkartes.

Ja vēlaties paēst brokastis agrāk par plkst. 7.30 rītā vai Jums ir paredzēta agrā izbraukšana. Mēs ar prieku sagatavosim brokastis līdzņemšanai un piedāvāsim ēdienus no agro brokastu ēdienkartes. Tā pieejama viesnīcas recepcijā vai lobija bārā – izvēlies ēdienus iepriekšējā vakarā un nākamajā rītā brokastis jūs gaidīs viesnīcas lobija bārā jums ērtākajā laikā.

Viesi, kuri pavada laiku Jūrmalā, bet nedzīvo viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA, ir laipni aicināti nogaršot mūsu bagātīgās brokastis ar skatu uz jūru. Brokastu cena – 15 EUR vienai personai. Lūdzam laicīgi rezervēt galdiņu.

Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015

info @balticbeach.lv


Baltic, Beach, Hotel, Jūrmala, SPA, View, Restaurant, &, Lounge
Baltic Beach Hotel & SPA video

il Sole, restorāns

restorāns il Sole

L-Bar24, bārs

bārs L-Bar24

SPA BalticBeach, SPA centrs

SPA centrs SPA BalticBeach

Baltic Beach Conferences, konferenču centrs

konferenču centrs Baltic Beach Conferences

SPORT BalticBeach,

 SPORT BalticBeach

Garden Bar, bārs

bārs Garden Bar

The Garden, SPA centrs

SPA centrs The Garden

The Banja, SPA centrs

SPA centrs The Banja

Spa Cafe, bārs

bārs Spa Cafe

Le Chef Buffet Pērle, restorāns

restorāns Le Chef Buffet Pērle

Seafood & Oyster Terrace, restorāns

restorāns Seafood & Oyster Terrace

Beach Bar&Grill, restorāns

restorāns Beach Bar&Grill

Beach Banquets & Weddings, banketu zāle

banketu zāle Beach Banquets & Weddings