Kurshi Hotel & SPA, viesnīca

Kurshi Hotel & SPA
kurshihotel.lv
+371 67878900

Stils un atmosfēra

Kurshi Hotel & SPA ir jauna, eleganta dizaina viesnīca,  kas atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no smilšainās Jūrmalas pludmales. 

Kurshi Hotel & SPA ar jūras burinieka stāju ceļiniekiem piedāvā harmonisku atpūtu jūras un priežu tuvumā. Viesnīcas eksterjera un interjera dizaina koncepts apvieno vēsturisko un mūsdienīgo stāstu par Kuršu cilti. KURSHI  nosaukums ir cēlies no baltu tautas Kuršiem. Viesnīcas simbola skaidrojums meklējams kuršu senajās zīmēs. Saules simbols viens no svarīgākajiem simboliem baltu tautu senajos rakstos un zīmēs. Simbolā ir ietverts saules ceļš, kas ataino visu procesu nemitīgu mainību.

Kurshi Hotel & SPA piedāvā 35 plašus viesu numurus, iekļaujot divstāvīgus numurus, kas īpaši piemēroti ģimeņu atpūtai.  Visos numuros ir vannas istabas ar vannu, numuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas iekārtām, satelīttelevīziju, tālruni un bezvadu internetu.  Jaunākie viesi ir aicināti bērnu rotaļu laukumā, viesnīcas iekšpagalmā. 

Kurshi Spa pieredzējušu meistaru prasmīgās rokas un profesionālā kosmētika ļaus pilnvērtīgi izbaudīt procedūras un būt harmonijā.

Laipni aicināti – Kurshi Hotel & SPA !

Ceriņu iela 22, Jūrmala, LV-2015

info @kurshihotel.lv


Kurshi Hotel, SPA Jūrmala, Kurši hotel

Kurshi Hotel semināru telpas, konferenču zāle