Pullman Riga Old Town, viesnīca

Pullman Riga Old Town
pullmanriga.lv
+371 67815444

Stils un atmosfēra

Atrodoties Rīgas vēsturiskajā centrā, viesnīca Pullman Riga Old Town izvietota 18. gadsimta barona Minhauzena bijušajā zirgu stallī un visās telpās ir jaušama zirgaudzētavas tēma. Viesnīca piedāvā saviem viesiem SPA centru ar apsildāmu iekštelpu baseinu un saunu. Visā viesnīcas teritorijā ir pieejams bezmaksas Wifi un privāta autostāvvieta.

Moderni un plaši numuri ir aprīkoti ar LED Smart TV un ērtām gultām, kurās atpūsties pēc garas dienas. Lielākajā daļā telpu ir pieejami parka un iekšējā pagalma skati un vannas istabās ir tropiskās dušas un bezmaksas tualetes piederumi. Ir arī balss pasts un darba zona.

Viesi var baudīt starptautiskās virtuves ēdienus viesnīcas restorānā Equus. Tea Deli piedāvā tējas ceremoniju un Pullman Vinoteca – dažādus starptautiskos vīnus.

SPA un labsajūtas zona ar saunu ir pieejama viesiem bez maksas, kā arī sporta un Pilates telpas ar skatu uz Bastejkalna parku. Septītajā stāvā ir 19,5 m garš peldbaseins, no kura paveras skats uz parku un pilsētas kanālu.

Mūsu viesu ērtībām strādā diennakts reģistratūra, velosipēdu noma, dāvanu veikals un 7 konferenču telpas ar aprīkojumu. DJ brīvdienās izklaidē Pullman Riga Old Town viesus Pullman Koptelpas zonā.
Jēkaba iela 24, Rīga, LV 1050

H9619 @accor.com


Pullman, Old, Riga