Tukuma TIC, tūrisma informācijas centrs

Tukuma TIC
visittukums.lv
+371 63 124 451

Filozofija un darba princips

Tukuma TIC ir Tukuma novada Domes struktūrvienība, kas īsteno pašvaldības funkcijas uzņēmējdarbības sekmēšanā, tūrisma uzņēmējdarbības attīstības veicināšanā, dabas un kultūras mantojuma saglabāšanā un popularizēšanā. Pamatojoties uz sadarbības līgumiem, TIC sniedz pakalpojumus tūrisma uzņēmējdarbības veicināšanai un mārketingam arī Engures, Jaunpils un Kandavas novadiem.
Tūrisma informācijas centrs atrodas Tukuma pilsētas centrā iepretim Tukuma novada Domei ar plašu autostāvvietu pie tās. Tūrisma informācijas centra darbinieki latviski, krieviski, angliski, vāciski un spāniski sniegs bezmaksas informāciju par apskates objektiem, aktivitātēm, naktsmītnēm, ēdināšanas iestādēm, pasākumiem  u.c. tūristus interesējošu informāciju par Tukuma, Engures, Jaunpils un Kandavas novadiem, kā arī par Kurzemi, Latviju, Baltiju un Eiropas valstīm. Tāpat tūrisma informācijas centrā ir iespējams iegādāties LuxExpress autobusa biļetes, kāršu izdevniecības “Jāņa sēta” kartes, ceļvežus, dažādus izdevumus, pastkartes un suvenīrus.
Apmeklētāji tūrisma informācijas centrā bez maksas var izmantot publisko interneta punktu, kurš sevī ietver ne tikai bezmaksas interneta piekļuvi datorā un WiFi, bet arī bezmaksas printēšanas un kopēšanas iespējas.
Ar tūrisma iespējām varat arī iepazīties Tukuma TIC veidotajā mājas lapā www.visittukums.lv, Google Play lejuplādējamā mobilajā aplikācijā Visit Tukums, kā arī jaunumiem sekot līdzi Facebook un Twitter profilā VisitTukums.

Tukuma TIC darbības virzieni:
•    Tukuma un apkārtnes tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšana,
•    informācijas sniegšana par tūrisma un atpūtas iespējām Tukumā un apkārtnē,
•    tūrisma uzņēmējdarbības veicināšana Tukumā un apkārtnē,
•    tūrisma produktu attīstības un dažādības veicināšana,
•    Tukuma zīmola ieviešana un popularizēšana,
•    ar tūrismu un vietējā kultūras un dabas mantojuma saglabāšanu saistītu pakalpojumu sniegšana,
•    un citi pakalpojumi.

Tūrisma informācijas centra darba laiks:
P.- P. 9:00-18:00 (visu gadu)
S. 9:00-15:00 (maijs - septembris)
Sv. 10:00-14:00 (jūnijs - augusts)
Tūrisma informācijas centrs slēgts ir tika 1.janvārī, Lieldienās, 1.maijā, 23. un 24.jūnijā, 18.novembrī, 24., 25., 26. un 31. decembrī.  
Pēc darba laika tūrisma informācija pieejama pie ārpusē izvietotā karšu stendā, kā arī dzelzceļa stacijā Tukums I, Tukuma muzejos, ēdināšanas iestādēs un iepriekš norādītajās interneta vietnēs.

Talsu iela 5, Tukums LV-3101, Latvija

tic @tukums.lv


Tukuma, TIC, Talsu, iela, 5, Tukums, LV-3101, Latvija