Jelgavā izveidota jauna auto - moto skola [1]

Sadarbojoties Drošas Braukšanas Skolai (DBS) un autobusu ražotājam AMO Plant, izveidota jauna auto-moto skola Jelgavā. DBS filiāles atklāšana ir nozīmīgs fakts ne tikai jelgavniekiem, bet arī satiksmes drošībai visā Latvijā, jo pirmo reizi valstī ir pieejams poligons, kurā iespējams sagatavot smago automašīnu un autobusu vadītājus ar līdz pat 10 tonnu smagiem transportlīdzekļiem.

AMO Plant telpās un izmēģinājumu poligonā DBS speciālisti apmācīs A, B, C, D, E kategoriju transportlīdzekļu vadītājus, vadīs profesionālu autovadītāju kvalifikācijas paaugstināšanas kursus atbilstoši 95. koda prasībām, kā arī organizēs drošas un ekonomiskas braukšanas apmācības.

DBS valdes loceklis Artūrs Priednieks: "Šī sadarbība ar AMO Plant mums ir ļoti nozīmīga, jo ļaus veikt drošas braukšanas apmācību uzņēmumiem, kuri ikdienā izmanto komerctransportu. Līdz šim praktiskās apmācības ar autobusiem un smago transportu Latvijā nebija iespējamas, jo trūka atbilstoša poligona. Tagad šāds poligons ir Jelgavā."

Abu uzņēmumu sadarbības ietvaros notiks arī AMO Plant vietējo un citvalstu klientu apmācība, kas autobusu vadītājiem ļaus apgūt ekonomiskas braukšanas prasmes, kā arī praktiskas zināšanas par transportlīdzekļu pareizu ekspluatāciju.

AMO Plant mācību centra vadītājs Pēteris Rajeckis: "Sadarbība ar DBS sniegs lieliskas priekšrocības mūsu darbiniekiem, partneriem, AMO Plant autobusu klientiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. Projekta nākotnes potenciāls ir labākās Eiropas prakses un pieredzes pārnešana uz Krievijas tirgu."

Par AMO Plant

AMO Plant ir 2005. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar pilsētas autobusu montāžu. Līdz šim pazīstamākie no AMO Plant ražojumiem ir "Ambassador" autobusi, kas izplatīti gan Latvijā, gan citās valstīs. 2013. gadā tika uzsākta jaunu un mūsdienīgu 12 m zemās grīdas autobusu "VDL CITEA SLF-120/310" montāža – 10 šādi autobusi jau piegādāti Nīderlandes autobūves koncernam VDL Bus & Coach.

Par DBS

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada un ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju transportlīdzekļu vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas kursu autoparkiem. DBS sadarbības partneri ir Opel, Statoil Fuel & Retail Latvia, AAS BALTA, SEB banka, Goodyear un TV raidījums Zebra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Lieniite 03/28/2016 13:36 Izklausās interesanti! Ja dzīvotu jelgavā, iespējams, ka izvēlētos iet pie šāmējiem. Bet man arī bija laba moto skola, Rīgā, autoskolā Eksperts. A kategriju nokārtoju pat mēneša laikā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 09.06.2024 Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 8. līdz 9. jūnijam Pasta salā norisināsies Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls Summer Signs 2024 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 03.06.2024 Līgo Liepājā Liepājas reģiona TIB
23. jūnijā Liepāja aicina svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61589599sec.