Kultūras tramvajs turpina iepriecināt savus pasažierus

Šogad Liepājā atkal ir Kultūras tramvajs. Visu vasaru īpaši noformēts tramvajs, kursējot ierastajā maršrutā, ik ceturtdienu laikā no pulksten 13:00 līdz 14:00 kļūst par vietu, kur notiek kultūras aktivitātes: šo un nākamo ceturtdien, 18. un 25. jūlijā, tramvaja pasažieru vidū būs Liepājas ceļojošā cirka studijas "BezTemata" mīmi, un ikvienam būs vienreizēja iespēja nofotografēties ar šīm dzīvajām statujām. Fotogrāfijas elektroniskā formātā būs iespēja saņemt Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā.

Kultūras tramvajs ir parasts pasažieru pārvadāšanas transports, taču Liepājas Tramvaja administrācija īpaši atbalsta tajā notiekošās kultūras aktivitātes un ir noteicis īpašu maksu par braucienu: kultūras programmas laikā (no pulksten 13:00, kad tramvajs uzņem māksliniekus un pasažierus pieturā T/N "Kurzeme" un dodas DR virzienā) ikviens var braukt pilnu apli, iegādājoties tikai vienu tramvaja biļeti. Parasti, lai izbrauktu pilnu apli, nepieciešamas 3 biļetes.

Līdz šim Kultūras tramvajā ir uzstājusies folkloras kopa "Atštaukas", Liepājas ceļojošā cirka studija "BezTemata", ar pilsētas kultūru, vēsturi un sabiedriskās dzīves ritmu pasažierus iepazīstinājis Andis Lācis, Latvijas Vispārējos Dziesmu svētkus iedziedājuši Liepājas jauktie kori, bet pavisam mazos pasažierus izklaidējuši Liepājas Leļļu teātra aktieri.

Kultūras tramvajs no citiem atšķiras ar vizuālo noformējumu un ir pamanāms ikvienam: tā dizainu veidojis Mārtiņš Strazdītis, bet tramvaju noformējusi Gundega Tauriņa-Skabule un "Reklāmas Ateljē".

Projektu „Kultūras tramvajs” realizē Liepājas pilsētas pašvaldības aģentūra „Liepājas Sabiedriskais transports” sadarbībā ar SIA „Liepājas Tramvajs”, Liepājas Kultūras pārvaldi un Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroju. Finansiāli projektu atbalsta VKKF Kurzemes Kultūras programma.




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73511696sec.