Iepazīsti Vidzemi šīs vasaras skaistākajā velobraucienā

Vidzemes Tūrisma asociācija aicina pievienoties šīs vasaras skaistākajam velobraucienam pa Vidzemi un patiesi iepriecināt sevi un tuvākos ar vēl vienu spilgti pavadītu dienu.

27. jūlijā, pulksten 10.00 Ropažu novadā, "Sila priedes", sporta kompleksā "333" tiks dots starts jau trešajam no četru posmu velomaratona pa Vidzemes "Greenways" jeb "zaļā ceļa" maršrutu un gar gleznainās Ogres un Latvijas likteņupes Daugavas krastiem.

"CentralBalticCycling Vidzeme" velomaratons sākumā tā dalībniekus vedīs pa Rīgas – Ērgļi "Greenways" jeb "zaļā ceļa" maršruta sākuma posmu no Ropažiem un tālāk uz Ikšķili, Ogri un Ķegumu. Velomaratonu vadīs pasākumu vadītājs un žurnālists - Armands Tripāns. Velobrauciena laikā dalībnieki veiks 64 kilometru garu distanci, iepazīstot dabu un kultūru, baudot brīnišķīgas ainavas un apmeklējot interesantākos tūrisma objektus.

Velomaratons nav sacensības, tas ir aicinājums aktīvi atpūsties draugu, ģimenes un domubiedru lokā, pa ceļam iepazīstot interesantas vietas. Dalības maksa visos velomaratona posmos 7,00 Ls pieaugušajiem, Ls 10,00 ģimenēm ar bērniem līdz 12 gadu vecumam, bet vienas dienas braucieniem attiecīgi 2 Ls un 3 Ls. Dalības maksā iekļauta visu objektu apskate, ekskursijas, atpūtas pauzes ar uzkodām un droša brauciena norise.

Ikviens, kuram tuvi ir velo prieki, ir aicināts pievienoties velobraucienam, lai ar riteņbraucēja acīm ieraudzītu Latvijas skaistākās vietas! Pieteikšanās un plašāka informācija vietnē: www.vidzeme.com.

Velomaratons "CentralBalticCycling Vidzeme" tiek organizēts un finansēts Centrālbaltijas programmas INTERREG IV A programmas ietvaros. Projekta mērķis ir velomaršrutu tīkla attīstība un uzlabošana Centrālbaltijas teritorijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.50933099sec.