Baltā sniegā laižas Latvija... Ieskaties, kur svētkus pavadīt ārpus Rīgas

Gaisā virmos piparkūku un karstvīna smarža, baltā sniegā pārklāsies visa Latvija, gaišas domas veltīsim viens otram... Jā, ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Ja Ziemassvētku gaidīšanas laiku un Jaungada svinības plāno pavadīt ārpus Rīgas, ielūkojies Travelnews.lv sadarbības partneru organizēto pasākumu apkopojumā.

Jūrmalas viesnīca Baltic Beach Hotel, kas slejas pašā jūras krastā, par godu svētkiem aicina izbaudīt gan Lasvegasas kaislības, gan SPA programmu "Ziemassvētku eņģelis". Jaungada nakts pieczvaigžņu viesnīcā Baltic Beach Hotel risināsies Lasvegasas gaisotnē. Jūs sagaida azarts, izmeklēti ēdieni, dzīvā mūzika un citi greznas dzīves atribūti. Nu un, protams, svētku vakariņas ar vīnu, loteriju un uguņošana jūras krastā. Par muzikālo noformējumu rūpēsies pazīstamais džeza mūziķis Fil Straughan, kurš savulaik koncertējis kopā ar Stingu. Ar spilgtiem priekšnesumiem uzstāsies Latvijas šovmeņi, labākie kabarē mākslinieki, mūziķi un iluzionisti. Izvēlei tiek piedāvātas divas izklaides programmas, kuru cena ir 109 un 230 Ls.  Savukārt SPA programma "Ziemassvētku eņģelis" paredz SPA atpūtu divām personām, kuru cena (2 dienas/1 nakts) ir 99 Ls/140,86 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv.

Viesnīca Hotel Jūrmala Spa aicina uz Jaungada svinībām "Cowboy party". Būs priekšnesumi un konkursi visām gaumēm, dzīvā mūzika un dejas. Bērnus sagaida jautri piedzīvojumi un izklaide kopā ar Salatēvu un viņa palīgiem. Svētku vakara sākums 31. decembra pulksten 21.00. Pirms un pēc Jaunā gada iestāšanās, viesnīcā norisināsies Kabarē Promenādes stāsts, kas ir neaizmirstams svētku vakars ar vakariņām un dzīvo mūziku. Kabarē vakari viesnīcā norisināsies 25. decembrī, kā arī 4. un 5. janvārī. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hoteljurmala.com.

Ja svētku laikā dodies uz Krimuldas pusi, tad zini! Krimuldas muižas vīndaris no pagraba jau iznesis brūkleņu un dzērveņu vīnu. Abi ar bodnieci rosās, lai pēc pašiem vien zināmās receptes, visu decembri gādātu sasildīt tuvus un tālus viesus ar īpašo muižas karstvīnu. Rosīgā muižas mamzele zina izklaidēt atbraucējus ar mūsu puses sendienu stāstiem. Ceļu meklē www.krimuldaspils.lv.

Turpat netālu no Krimuldas muižas, Siguldā, atrodas viesnīca Hotel Segevold, kur restorānā Garšas Frekvence 31. decembra pulksten 21.00 norisināsies Jaunā gada svētku programma. Viesus gaidīs: dzirkstošais vīns, bagātīgi klāts aukstais un karstais zviedru galds, konkursi, loterija un, protams, dāvanas, spēles un atrakcijas bērniem, čigānietes mistiskās izdarības, sveicieni no Salatēta un Sniegbaltītes, Latvijas un Krievijas prezidentu svētku uzrunas, šefpavāra pasniegts pildīts piena sivēns, aizraujošs bārmeņu šovs, salūts, diskotēka. Cena 1 personai 70,00 Ls/90,66 Eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam bez atsevišķas vietas pie galda bezmaksas. Bērniem no 13 līdz 17 gadu vecumam cena 50 Ls/71,14 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelsegevold.lv.

Tuvojoties gada skaistākajiem svētkiem, Hotel Pils Siguldā saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvā tarifu "Puspansija". Šajā tarifā ietverta standarta istaba divām personām ar brokastīm un vakariņām - 42,00 Ls. Savukārt gadu mijas pārsteigums - standarta istaba divām personām ar brokastīm, svētku uzkodām Vecgada vakarā bārā Ritters un šampanieti, izmaksās 65,00 Ls. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelpils.lv.

Decembrī braucot uz Valmieras pusi, noteikti vērts iegriezties Dikļu pilī. 28. decembrī pulksten 15:00 Dikļu pilī ar koncertu "Muzikāls lidojums džeza pasaulē" viesosies Daumants Kalniņš. Biļešu cena 10 Ls/14.22 Eiro. Biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu paradīzes kasēs. 31. decembrī uz vienu nakti Dikļu pils kļūs par disko paradīzi, kur ikvienam būs iespēja izbaudīt disko burvību visā tās krāšņumā. Par dzīvo mūziku šajā vakarā rūpēsies disko pionieris Ingus Pētersons ar grupu, bet starplaikos - videodiskotēka ar krāšņākajiem diskomūzikas klipiem. Vakara vadītājs Uģis Melderis viesus izaicinās uz kārtīgu vīru spēli "Nolauz diskokarali" un piedāvās uzminēt disko melodiju. Karaoke studijā ikviens īstens disko fans varēs nodziedāt savu mīļāko dziesmu, bet Lasītava šajā vakarā būs kā radīta nenogurdināmiem dejotājiem, kur diskofaniem būs iespēja pierādīt savas prasmes uz elektroniskās deju grīdas. Pusnaktī, kā jau katru gadu ierasts, krāsains salūts, dzirkstošais vīns un laimes vēlējumi Jaunajā, 2014. gadā. Pēc pusnakts durvis vērs spēļu istaba, kur uzvarai būs nepieciešama veiksme un ass Dresscode – disko. Biļetes cena 1 personai - 100 Ls/142.28 Eiro. Bērniem līdz 12 gadiem biļetes cena 20 Ls/28.45 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.diklupils.lv.


Latgalē, viesnīcas Kolonna Hotel Rēzekne restorānā Rozālija Jaunā gada svinības sāksies 31. decembra vakarā. Restorāns parūpēsies par bagātīgu ēdienu galdu, lielisku dzērienu piedāvājumu, lustīgiem muzikantiem un deju mūziku, lai 2014. gads sākums būtu sirsnīgs un tā tā arī tiktu aizvadīts. Vakara cena: 30 Ls/42,69 Eiro, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas, no 7 līdz 12 gadu vecumam 15 Ls/21,34 Eiro. Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelkolonna.com.


Adventes laikā Jaunmoku pils aicina darboties Rūķu Meža skolā, kurā kopā ar Meža Rūķiem iepazīsiet meža un dzīvnieku pasauli, izmantojot meža veltes, gatavosiet rotājumus eglītei un liesiet smaržīgas sveces. Programmas noslēgumā – cienasts dzīvniekiem, bet pašiem smaržīga tēja un piparkūkas, atraktīvas rotaļas parkā pie ugunskura. Sniegotās dienās piedāvā ekskursijas un pastaigas parkā ar sniega "čībām". Vairāk informācijas interneta vietnē www.jaunmokupils.lv.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68604302sec.