Aktīva brīvā laika pavadīšana ir populāra starp tūrisma nozares kolektīviem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sazinājās ar tūrisma uzņēmumiem Latvijā, lai noskaidrotu ar kādiem aktīvās atpūtas veidiem vasarā nodarbojās to darbinieki. Ceram, ka tekstā minētie aktīvās atpūtas stāsti iedvesmos arī jūs - lasītājus, draugu grupas vai uzņēmumu kolektīvus kopīgām aktivitātēm.

Tūrisma aģentūras FTB Latvia kolektīvs noteikti minams kā viens no aktīvākajiem kolektīviem, kas nododas gan kopīgām, gan individuālām sportiskām aktivitātēm. "Nesen kopīgi devāmies trīs dienu laivu braucienā pa Braslas upi. Vēl šajā vasarā plānojam kopīgas uzņēmuma sporta spēles. Mēdzam spēlēt arī pludmales volejbolu, nodarbojamies ar makšķerēšanu, kas ir laba izklaide gan vasaras, gan ziemas sezonai, dodamies pārgājienos, kā arī esam aizrāvušies ar geokešingu. Vairāki darbinieki ne tikai atpūšas aktīvi, bet arī dodas uz darbu ar velosipēdu," informē FTB Latvia izpilddirektore Anta Jokste.

Turpina Travel Time direktors Ēriks Lagzdiņš: "Pēc darba dienas beigām cenšos ar velosipēdu doties uz Mežaparku, šādi gan atpūšos aktīvi, gan baudu Mežaparka mieru. Kolēģes Olgas vīrs aktīvi nodarbojas ar motosportu, līdz ar to viņai liela daļa brīvā laika aizrit uz motocikla vai vērojot motosporta sacensības. Augusta sākumā kopā ar grupu došos uz Portugāli, kur daļa no ceļojuma būs veltīta tieši aktīvajai atpūtai, proti, dosimies pārgājienos."

"Nesen atgriezos no ceļojuma pa Franciju un Spāniju, kur nodarbojos gan ar riteņbraukšanu, gan skrituļslidošanu. Arī šeit Latvijā esmu iecienījusi doties uz Mežaparku ar velosipēdu vai skrituļslidām. Vecākā ceļojumu konsultante Jolanta nedēļas nogalēs esot Latgalē arī mēdz izmantot velosipēdu kā pārvietošanās līdzekli," informē Nikos Travel īpašniece Jeļena Serebrjakova.

Arī tūrisma operatora Novatours kolektīvs cenšas brīvo laiku pavadīt aktīvi, proti, piedaloties riteņbraukšanas maratonos, kā arī rīkojot kopīgas uzņēmuma sporta spēles. Vairāk par Novatours kolektīva kopīgajām aktivitātēm lasi 17.07.2013 publikācijā -  šeit.

Foto: FTB Latvia kolektīva kopīgais laivu brauciens.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56527996sec.