Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā daudzveidīgus augstas kvalitātes ēdienus un dzērienus klienti varēs baudīt par pašizmaksas cenām. "ATVĒRTS" – tas ir godīgas cenas restorāns ar vīziju, ka klientam jāmaksā tikai par maltīti. Koncepta izstrādē ieguldīti EUR 65 000, un viens no koncepta autoriem Pēteris Ozols apliecina, ka jaunā restorāna atvēršana Latvijā ir tikai pirmais solis iecerētā koncepta attīstībā.

Restorāns "ATVĒRTS" vēlas paskatīties uz restorānu biznesu no jauna skatu punkta. "Apzināmies, ka restorānu un ēdināšanas industrija darbojas pēc viena pārbaudīta biznesa modeļa, bet ir pienācis laiks iepazīstināt šo sfēru ar citādāku pieeju. Ienākt šajā nozarē ar vēl nebijušu konceptu ir liels risks, taču mēs esam gatavi pierādīt, ka arī, viesiem nepārmaksājot, restorāns var sniegt kvalitatīvu ēdienkarti un patīkamu atmosfēru," tā viens no jaunā restorāna koncepta autoriem Pēteris Ozols.  

Gardēži pavisam noteikti var priecāties, jo "ATVĒRTS" sola saviem viesiem izcila restorāna cienīgus ēdienus par gluži vai smieklīgām cenām. Turklāt kvalitātes latiņa saglabāsies augstā līmenī – liela daļa piegādātāju būs tie paši, kas produktus piegādā arī citiem vadošajiem restorāniem. Tātad viesi par pašizmaksas cenu un minimālu ieejas maksu varēs baudīt restorāna standartiem atbilstošu maltīti.

Restorāna ēdienkarte ir rūpīgi izstrādāta kopā ar šefpavāru Romanu Uglanicu. Šefpavārs 2013. gadā atzīts par Latvijas gada pavāru, un savu profesionālo pieredzi ir uzkrājis gan prestižos pašmāju restorānos, gan ārvalstīs, piemēram, ASV un Zviedrijā. "Man vienmēr ir bijuši augsti standarti attiecībā uz ēdienu, ko piedāvāju klientiem, tāpēc šīs augstās prasības saglabāšu arī godīgas cenas restorānā "ATVĒRTS". Ikviens ēdienkartē iekļautais ēdiens ir mūsu vizītkarte, tāpēc prieks, ka viesiem mūsu labākā maltīte būs pieejama par godīgu un adekvātu cenu," norāda šefpavārs.

Lai gan inovatīvais restorāns atrodas Vecrīgas sirdī, cenas ēdienkartē krasi atšķirsies no tā, ko iespējams redzēt citur.

Godīgo cenu restorāns savas durvis vērs jau 2019. gada 1. februārī. Visu atklāšanas nedēļas nogali gaidāmi dažādi pasākumi gan izsmalcinātiem gardēžiem, gan jaunajām ģimenēm, gan arī citiem interesentiem. Pirms restorāna apmeklējuma "ATVĒRTS" aicina viesus iepazīties ar restorāna noteikumiem lapā, bet pasākumu programmai iespējams sekot līdzi Facebook kontā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Rundāles apkārtni! Bauskas TIC
Dodoties Rundāles virzienā, nokļūsti īstenā vēstures ceļojumā! | Skatīt vairāk
Latvija
Ieelpo pavasari Kristus Karaļa kalnā Preiļu novada TIC
Vairāk nekā 220 koka skulptūras, kas attēlo Bībeles tēlus un ainas, harmoniski iekļaujas apmēram 20 hektāru plašā ainavā kopā ar dārziem un | Skatīt vairāk
 Vilkaču maratons 2025 Tukuma TIC
42 km, 2000+ augstuma metri, 13 apļi, 7 stundas. Krēsla. Āžu kalns, Tukums. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2025 - 24.05.2025 24. maijā - HILL CLIMB 2025 Madonas TIC
Saule, smiltis un jaudīga rūkoņa. Kalnā kāps 4x4, motocikli, kvadricikli, bagiji un vēl daudz kas cits. Cīņa būs nikna, ātra un aizraujoša.Šī | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com