Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

 Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām.

Pie augstākā kaluma medaļām tikuši Dinārs Zvidriņš unJekaterina Jepifanova! “Dinārs komandā ar Jekaterinu izcīnīja Zelta medaļu Eiropas Vegāno ēdienu kategorijā. Viņi ir nodrošinājuši Latvijai vietu Pasaules konkursa finālā Singapūrā 2024. Gada oktobrī Worldchefs Kongresa ietvaros,” vēsta Svetlana Riškova.

Global Chef Challenge senior kategorijā uzkoda un pamatēdiens pie sudraba godalgām tikuši pavārs Nils Ģēvele un pavāra palīgs Agate Batraga no resotrāna “Ferma”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas māja “Dubezers” TAKA
Atpūtas māja “Dubezers” atrodas gleznainā dabas teritorijā “Pilskalnes Siguldiņa”. | Skatīt vairāk
Zanzibāra,cena no 1309 eur!!! Itaka Latvia
Garšvielu sala ar krustnagliņām, kanēli un pipariem,neticams tirkīza ūdens un smilšu pludmales. | Skatīt vairāk
no 1309 EUR
Pavasara garšas baudījums pie mums! Grand Palace Hotel
Pavasara garšas baudījums pie mums Seasons restorānā! Rezervācijas: Tālrunis: +371 6704 4000 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com