Autors: Ilze Salna
Avots: BalticTravelnews.com/Bild.de
Gardēžiem, kas dodas ceļojumā uz Vāciju, pasaulslavenais restorānu ceļvedis Michelin iesaka ieplānot brīvu vakaru Lejassaksijas pilsētā Osnabrikā (Osnabrück) – tās restorāns „La Vie” (www.restaurant-lavie.de) šogad ieguvis augstāko iespējamo novērtējumu un kļuvis par devīto restorānu Vācijā, kas saņēmis trīs Michelin zvaigznes.
Izcila virtuve izsmalcinātu garšu meklētājus sagaidīs arī restorānos „Lorenz Adlon” un „Reinstoff” Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Savukārt, ja jūsu ceļojuma mērķis ir Vācijas ziemeļdaļa, apmeklējuma vērti pēc Michelin ekspertu domām ir, piemēram, „Haerlin” un „Jacobs” Hamburgā, „La Mer” Ziltas salā un „Buddenbrooks” Lībekā – Travemindē.
Reklāma

Ar divām Michelin zvaigznēm tagad var lepoties arī divi restorāni Bavārijā - „Schwingshackl Esskultur” Bernrīdā (Bernried) pie Štarnbergas ezera un „Kastell” Vernbergā Keblicā (Wernberg-Köblitz).
Tūristiem, kas apmeklē Ziemeļreinas – Vestfāles zemi, Michelin iesaka restorāna „La Vision” virtuvi Ķelnē vai „Rosin” Dorstenā, bet vēl 23 restorāni visā Vācijā šogad ieguvuši savu pirmo Michelin zvaigzni. Pilno restorānu sarakstu jūs atradīsiet te - www.viamichelin.de/web/Restaurants
Uzziņai
Ko nozīmē Michelin zvaigznes?
· Viena zvaigzne: „Ļoti laba virtuve, kurai vērts pievērst uzmanību”
· Divas zvaigznes: „Izcila virtuve – ir vērts izmest līkumu”
· Trīs zvaigznes: „Viena no labākajām virtuvēm – ceļojuma vērta!”
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.