Viedoklis: kā veidojat Ziemassvētku noskaņu savā uzņēmumā?

Sācies svētku gaidīšanas laiks. Lai radītu gaišu noskaņu, rotājam savas mājas, birojus un vidi sev apkārt. Jautājām mūsu sadarbības partneriem, kā tie veidojuši Ziemassvētku noskaņu savā darbā, tādējādi iepriecinot savus viesus, kas dalās ar skaistām noskaņu bildēm sociālajā vietnē Instagram.

Vadītājs Varis Striks, restorāns "BakeBerry"

Ziemassvētku noskaņas radīšana mūsu darbā ir īsts komandas darbs. Mārketinga daļa izstrādā ideju un stilu, kādā tiks veidota kompozīcija, savukārt mēs, BakeBerry rūķi, ar esošajiem materiāliem veidojam noskaņu un iekārtojam restorānu Ziemassvētku noskaņās. Īpaši aktīvs darba laiks ir mūsu konditoriem, kas veido brīnumaini skaistas piparkūkas un piparkūku mājiņas, kas izskatās kā īsti mākslas darbi. Šos izstrādājumus iespējams iegādāties jebkuram tīkotājam un aiznest daļu no mūsu svētku sajūtas uz savam mājām, vai izmantot to kā gardu dāvanu, dodoties ciemos.


Sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Laiviņa, viesnīca "Grand Palace Hotel"

Mūsu viesnīcā darbojas lieliska un radoša floriste, kuras sadarbība ar restorānu veidojusies jau kopš viesnīcas atvēršanas sākuma 2000. gadā. Menedžments kopā ar direktoru izlemj par konceptu un stilu, kādā veidosies Ziemassvētku noskaņa, un floriste to realizē. Lounge zonā šogad uzmanība vērsta uz kamīnu, kur iekārtās zeķītes rada mājīgumu un atgādina par dāvināšanas prieku. Allaž izvēlamies dzīvos ziedus un rotājumus, tādēļ arī šogad pie kamīna gozējas skaista eglīte, kas izpušķota priecē mūsu viesnīcas viesus. Lobby bārs, kas asociējas ar lilijām un to smaržu, šobrīd izrotāts ar egli, kas veidota no Ziemassvētku zvaigznes ziediem. Savukārt restorānā, kur nav logi, uzsvaru esam likuši uz griestu rotājumiem, tādēļ teju vai trīs stundas veltījam lustras izrotāšanai, lai radītu svētku noskaņu. Kā ierasts, savus viesus arī šogad recepcijā sagaidām ar pašu gatavotām piparkūkām, par ko īpaši priecīgi ir mūsu viesnīcas mazākie apmeklētāji – bērni. Īpaši izslavēts un iemīļots ir mūsu viesnīcas gatavotais karstvīns, ko bārmeņi šai Ziemassvētku laikā sagatavo patiešām baudāmu.


Līdzīpašniece Jeļena Kasina, restorāns "Aqua Luna"

Ideju par noformējumu sākam veidot jau laicīgi. Sameklējam sev tīkamas bildes un tās parādam saviem piesaistītajiem floristiem, kas ideju attīsta, lai tā iekļautos mūsu viesnīcas dizainā. Papildus galvenajam Ziemassvētku motīvam mūsu viesnīcā, uz galdiem esam izveidojuši kompozīcijas ar svecēm, kaltētām dzērvenēm un dabīgiem materiāliem, kuru radījām kopīgi – visa restorāna komanda. Decembrī saviem viesiem pie kafijas un tējas pasniedzam piparkūkas, kas ir īsts Ziemassvētku garšas vēstnesis. Atmosfēru paspilgtina svētku laikam sagatavota Ziemassvētku mūzika, par ko parūpējies dīdžejs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
Latvija
"Muzeju nakts 2025" Preiļu novadā Preiļu novada TIC
Šogad Preiļu novadu akcijā pārstāvēs 5 dalībnieki - Raiņa muzejs "Jasmuiža", Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs, Vārkavas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2025 - 31.05.2025 "Tuvā tālumā" izstāde galerijā "Mans's" Jēkabpils novada TIC
Galerijā «Mans's» atklāta divu savdabīgu mākslinieku – Kalvja Zutera un Zanes Lūses – personālizstādes, kam dots kopējais nosaukums «Tuvā | Skatīt vairāk
Deju skolas "Demo" sezonas noslēgums Tukuma TIC
koncerts 2 daļās: 1. daļa – “Apskāviens”, 2. daļa – “Muļķa sirds”. Pārtraukumā: Deju skolas grāmatas un citu suvenītu iegāde, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com