Britu restorānos izmanto nezināmas izcelsmes produktus

Vairāki lielie Britānijas restorānu tīkli apsūdzēti par to, ka pavāri nespēj apmeklētājiem sniegt informāciju par ēdienu gatavošanā izmantoto produktu derīguma termiņiem un ražošanas vietām. Žurnāla Ethical Consumer dati liecina, ka mazajos ēdināšanas uzņēmumos šī problēma sastopama retāk.

Restorāni tika vērtēti pēc sekojošiem kritērijiem: organisku, dabisku produktu izmantošana, produktu kvalitāte un veģetāro ēdienu izvēle. Izrādījās, ka daudzi restorānu īpašnieki apgalvo – ēdieni gatavoti no ekoloģiski tīriem produktiem, bet nespēj neko pastāstīt par to izcelsmi. Daži saimnieki iekļauj ēdienkartē vienu vai divus ekoloģiskos ēdienus, bet pārējie ir nkas vairāk kā fast food (subproduktu ēdiens).

Starp grēkāžiem ir, piemēram, Gourmet Burger Kitchen, Wetherspoons un Pitchers Piano. Savukārt par visgodīgāko nosaukts restorāns Loch Fyne.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ceļojumi uz Turciju Novatours
Ja sapņo par īstu vasaru - saulainu un siltu - aicinām pievienoties ceļojumos uz Turciju! ☀ ✈️ Lidojam vairākas reizes nedēļā uz Antāliju. | Skatīt vairāk
no 379 EUR
Gleznu izstāde “Starp klusumu un gaismu”. Liepājas reģiona TIB
No 16. jūnija līdz 22. jūlijam Liepājas Latviešu biedrības namā būs skatāma mākslinieces Maijas Liepnieces gleznu izstāde “Starp klusumu un | Skatīt vairāk
Nepalaid garām – piesakies tagad! Latvia Tours - Berga bazārs
Nezaudē iespēju piedzīvot neaizmirstamus brīžus un jaunas vietas – izvēlies savu piedzīvojumu no mūsu populārākajiem maršrutiem! | Skatīt vairāk
no 38.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com