Autors: Santa Bivbāne
Avots: BalticTravelnews.com/lonelyplanet.com
Barista Meisons Salisburijs (Mason Salisbury), kas darbojas kafejnīcā "Sambalatte", smagi strādā pie jauna šedevra kafijas pasaules mākslā.
Atdzīvinot rīta kafiju, ikviens Lasvegasā var gūt enerģisku baudījumu gan acīm, gan garšas kārpiņām, nobaudot aromātisko dzērienu visās varavīksnes krāsās.
Reklāma

Barista aizrautīgi eksperimentē ar pārtikas krāsām, lai panāktu aizraujošu un māksliniecisku efektu ikreiz, kad saviem klientiem gatavo rīta kafiju un pamatīgi tos pārsteidz, pasniedzot īstus mākslas darbus.
Meisons daudz un cītīgi eksperimentē, lai gūtu aizvien labākus rezultātus. Sākotnēji savu mākslu tas attīstīja ar piena putām, un pēc tam pievienoja krāsvielas uz tām, lai skaidri saprastu, kā šīs visas vielas savstarpēji reaģē, lai eksperimentu laikā neizšķiestu daudz espresso.
Šobrīd, kad Meisons ir apguvis savu mākslu, viņš apmāca jaunos baristas, daloties ar saviem noslēpumiem skaisto kafiju veidošanā. Visi kā viens atzīst, ka tā nepavisam nav vienkārša nodarbe un jāiegulda pamatīgs darbs un vajag sevi pilnveidot regulāri, lai kļūtu maksimāli perfekti jaunajā tehnikā.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.