Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī no plkst. 9:00 – 17:00 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un zinību dienas notikumu, kas apvienos teoriju un praksi. Kādas ir reģiona viesmīlības un apkalpošanas jomas uzņēmumu aktualitātes? Kāpēc celt zināšanas par produktu, un kā to labāk pārdot? Seminārā būs iespēja gūt daudz praktisku padomu.

Cēsīm kā kultūras eksportētājpilsētai, gan caur mākslas, gan tūrisma virzienu, viesmīlības izkopšanas jautājums ir ļoti būtisks. Ikviens pilsētas iedzīvotājs ir tās seja, taču jo īpaši tiek ievērots viesmīlības jomas personāls. Iespējams, pat drosmīgi varētu teikt, ka viesmīlis iemieso Cēsu viesmīlības tēlu. Tāpēc, kā šī viesmīlības notikuma dalībnieki, aicināti viesmīļi un ēdināšanas uzņēmumu vadītāji.

Konference veidota kā darba seminārs, lai kopīgi meklētu, kā uzlabot viesmīlību. Tajā tiks runāts par reģiona viesmīlības un apkalpošanas jomas uzņēmumu aktualitātēm – kā un kāpēc celt zināšanas par produktu, kā labāk pārdot, kā vietējie produkti var būt nozīmīgi galamērķim. Darba grupās tiks risināti jautājumi par gatavošanos banketiem, kas ir diplomātiskā apkalpošana jeb protokols. Liela uzmanība tiks pievērsta praktiskajām aktivitātēm – komunikācijai un informācijas nodošanai sociālajos tīklos, labas kafijas pagatavošanai, etiķetei, garšu izzināšanai un aprakstīšanai. Kā konferences lektori uzaicināti nozarē praktizējošie profesionāļi - “Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants, “Alķīmiķis” aldaris Ingemārs Dzenis, konferences “Saskarsmes garšas” idejas virzītājs Arvis Zēmanis, kā arī protokola, vīna un pārdošanas pazinēji.

Dalībnieku skaits konferencē būs ierobežots. Dalību iespējams pieteikt līdz 18.aprīlim vai līdz brīdim, kad tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits. Programma un informācija par pieteikšanos publicēta www.visit.cesis.lv.

Pasākumu organizē Cēsu p/a “Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs” sadarbībā bāru un restorānu konsultāciju, un konceptpasākumu organizatoru apvienību “Ze Food” projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” (HANSA) ietvaros. Tēmas aktualitāti papildina sadarbībā ar Rīgu, Valmieru un Siguldu (Rīgas-Gaujas reģions) iegūtais tituls būt par Eiropas gastronomijas reģionu 2017. gadā.

Projekts HANSA tiek īstenots ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas 2014-2020. gadam atbalstu, un tā mērķis ir stiprināt vēsturiskās Hanzas savienības vērtības. To īsteno 11 Latvijas,Igaunijas un Zviedrijas partneri, no 2015. gada oktobra līdz 2018. gada decembrim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk
Latvija
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2025 - 15.06.2025 Kamermūzikas koncerts Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Izcilās latviešu vijolnieces Vinetas Sareikas un franču pianistes Amandīnes Savarī (Amandine Savary) kamermūzikas koncerts Mazajā Mežotnes pilī. | Skatīt vairāk
"Peoniju ziedu parāde 2025" Kalsnavā Madonas TIC
Šogad “Peoniju ziedu parāde” būs īsti svētki!Atzīmējot 50 gadu jubileju, arborētums katru JŪNIJA sestdienu un svētdienu viesus iepriecinās ar | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com