zivju restorāns.

Apskatām 41 - 80 no 184 vārdam 'zivju restorāns'

Zvejnieksvētku nedēļas nogale Tukuma pusē

Jūlija otrajā nedēļas nogalē jau tradicionāli piekrastē tiek atzīmēti Jūras vai Zvejnieksvētki. Šo sestdien ar netradicionālu svētku piegājienu tie norisināsies...

Pilnībā atjaunotā viesnīca «Tallink City» apmeklētājiem durvis vērs 2021. gada 30. jūnijā

Pēc apjomīgiem atjaunošanas darbiem un par prieku apmeklētājiem tika izveidots pavisam jauns viesnīcas interjera dizains, papildinot to ar oriģinālām viesnīcas un pakalpojumu koncepcijām...

Atvērtās dienas laukos Tukuma pusē

No ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai, 13.jūnijam visā Latvijā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās «Atvērtās dienas laukos...

Valmiera sagādā pārsteigumu gardēžiem Latvijas dzimšanas dienā

Par gardu pārsteigumu, sveicot Latvijas 102.dzimšanas dienā, parūpējušies Valmieras restorāni un kafejnīcas...

Restorānu «Melnie Mūki» var droši dēvēt par vienu no Vecrīgas ilgdzīvotājiem

Rīgā nav daudz restorānu, kam durvis atvērtas jau vairāk kā piecpadsmit gadus. Viens no tādiem...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie autonomas «SIXT» vadītāja Baltijā Jāņa Putniņa

Autonomas SIXT vadītājs Baltijā Jānis Putniņš šeit veidojis lielāko daļu savas darba dzīves un ir...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Šis saraksts ar 10 restorāniem, kuros iespējams baudīt klasisku igauņu virtuvi, noderēs, ja vēlies nogaršot...

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru

Lai arī Restorāns Bibliotēka No1 ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā...

Vecrīgā atklāj jaunu jūras velšu restorānu

Pirmo reizi vienuviet ir pieejama plašākā svaigo zivju un jūras velšu izvēle no aukstajiem ūdeņiem – sākot ar...

Peipusa ezera rietumu krasts ir pārsteigumiem pilns

Peipuss ir viens no lielākajiem ezeriem Eiropā. Ja gadīsies nonākt tā rietumu krastā, atklāsiet...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Taizemes lielākajā salā Puketā

Taizeme ir viens no ceļotāju pēdējo gadu iecienītākajiem galamērķiem, bet valsts galvaspilsēta Bangkoka...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Mostas daba un no ziemas miega mostamies arī mēs - aizvien vairāk ielās redzami skrējēji un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Viedokļi: Kāds Latvijas tūrismā ir bijis 2018. gads? (papildināts - 10 viedokļi)

Tuvojoties gada izskaņai, allaž gribas pārdomāt aizvadītos notikumus, izvērtēt padarītos darbus un...

Ventspilī meklē labāko izmitināšanas uzņēmumu

Lai veicinātu Ventspils izmitināšanas uzņēmumu pakalpojumu kvalitāti, arī šogad Ventspils pilsētas dome...

Travelnews.lv apmeklē Baku labāko zivju restorānu «Nar & Sharab» - Foto

20 bildes. Travelnews.lv apmeklē Baku labāko zivju restorānu «Nar & Sharab»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

Ķemeru Nacionālā parka Ceļotāju diena pulcē vairāk nekā 700 interesentu

Ķemeru Nacionālā parka Ceļotāju dienu šogad apmeklēja rekordliels dabas un kultūras interesentu skaits – kopumā...

5.maijā - Ķemeru Nacionālā parka Ceļotāju diena

Lai popularizētu Ķemeru Nacionālā parka dabas bagātības un tūrisma iespējas, sestdien, 5. maijā, Dabas aizsardzības pārvalde aicina uz ikgadējo...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Skrundas muiža – miers un Ventas skaistums

Skrundas muižai esmu braukusi garām neskaitāmas reizes, iedomājoties, ka vajadzētu paskatīties salīdzinoši...

Ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī?

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks. Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī...

Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»

Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Tripadvisor.com lietotāju TOP10 Rīgas greznie restorāni

Attīstoties modernajām tehnoloģijām, ieteikumu "no mutes mutē" došanu nomainījusi virtuālā vide un iespēja sevis saņemto pakalpojumu novērtēt - atzinīgi vai slikti - tas nu atkarīgs no pakalpojuma, paša vērtētāja un daudziem citiem aspekti

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com