virtuve.

Apskatām 481 - 520 no 1956 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Pullman Riga Old Town,

Restorāns PRIMAVERA,

il Sole,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Restaurant Elefant,

Rixwell Segevold Hotel ,

Bellevue Park Hotel Riga,

View Restaurant & Lounge,

«Pica Lulū» picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem

Pica Lulū regulāri iepērk izejvielas no vietējiem Latvijas lauksaimniekiem...

Latvijā ienāk starptautiski pazīstamais itāļu restorāns «Vapiano»

Jau nākamnedēļ, 15. decembrī, nupat kā renovētajā t/c Origo durvis vērs Latvijā pirmais pasaulē plaši iecienītās restorānu ķēdes Vapiano restorāns...

Kad aptrūkstas idejas Ziemassvētku dāvanām

Klāt Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad mazi un lieli visā pasaulē raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, atklājot savas slēptākās vēlmes un sapņu dāvanas...

Iveta Liniņa: Iepirkšanās aizlieguma situācijas ķīlnieki būs pārdevēji

Lielākie cietēji no šiem aizliegumiem būs pārdevēji un klientu apkalpošanā nodarbinātie, pār kuriem velsies pircēju neapmierinātība un dusmas...

«GEMOSS» atver veikalu Valmierā

Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, saglabājot ēkas īpašo auru, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem ar vēsturi...

«ATTA CENTRE» izveido virtuālo restorānu tīklu

ATTA piedāvā divus restorānus: “Osaka by ATTA” (Āzijas virtuve) un “Parma by ATTA” (Itālijas virtuve)...

Akcijā «Dāvanas no Kurzemes» aicina atbalstīt vietējos ražotājus

Akcijas ietvaros  http://razotskurzeme.lv īpašā sadaļā apkopota informācija par vairāk nekā 110 Kurzemes mazajiem ražotājiem un amatniekiem, viņu produktiem un piedāvājumiem, ko dāvināt svētkos, celt galdā vai lietot ikdienā.  ...

«Kamergalerija» priecēs ar «Trim kārtām un vēl desertu»

Rasas Jansones jaunākā personālizstāde “Trīs kārtas un vēl deserts” būs apskatāma “Kamergalerijā” no 2020. gada 28. novembra līdz 2021. gada 20. janvārim...

Latvieši Ziemassvētku dāvanām negrib tērēt vairāk par 100 eiro

Pašreizējā situācija mainīs tikai to, ka Latvijas iedzīvotāji sāks lūkoties pēc piemērotām dāvanām agrāk un vairāk iepirksies internetā...

Attālināta darba izaicinājumi: Kā iekārtot darba vietu mājās?

IKEA interjera dizainere Kristīne Jansone dalās ieteikumos, kā padarīt darbu no mājām efektīvāku – vienalga, vai strādā mājās pastāvīgi vai pāris reižu nedēļā...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Krāslavā top jauna jauniešu dienesta viesnīca

Jaunā dienesta viesnīca atradīsies Krāslavā, Raiņa ielā 25, un paredzams, ka tajā varēs mitināties 50 jaunieši...

Futbolists no Trinidadas un Tobago: Ieteikšu saviem draugiem ceļot uz Latviju

Kad vasarā futbola aizsargs Veslijs Džons devās uz Latviju, viņš nezināja, ko sagaidīt...

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem...

Ķer idejas interjera atsvaidzināšanai izstādē «Furniture & Design Isle 2020»

Iespaidīga gultu un dīvānu parāde, jaunākās mēbeļu kolekcijas, oriģināli dizaina priekšmeti, apgaismojums dažādām telpām un...

Jūrmalā jaunatklātā Aspazijas skulptūra divkāršo «Aspazijas mājas» apmeklētāju skaitu

Jūrmalā jaunatklātā Aspazijas skulptūra divkāršo «Aspazijas mājas» apmeklētāju skaitu...

Top lielākais restorāns Mārupē – «Brunch Garden»

Top lielākais restorāns Mārupē – "Brunch Garden”...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Viesmīlības nozares atbalstam oktobrī rīkos «Rudens Rīgas restorānu nedēļas»

Viesmīlības nozares atbalstam rīkos Rudens Rīgas restorānu nedēļas... 

Nozares pārstāvji spriež par Rīgas Centrāltirgus ēdināšanas zonas attīstības perspektīvām

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā norisinājās ekspertu diskusija “Tirgus “fūdkorts” - būt vai nebūt?”, kurā...

Daugavpilī atklās «IX Mūzikas un mākslas festivālu»

Tā kā šoreiz savijas divi pasākumi, kur Rīgas ielas svētku tematika būs pakārtota Daugavpils dzelzceļa...

Iepazīsti savdabīgās delikateses visā pasaulē

Ikviena valsts un kultūra nereti tiek saistīta ar noteiktu ēdienu vai kulinārijas šedevru, kas liek...

Tiks noteikts «Latvijas gada pavārs 2020» un «Latvijas gada pavārzellis 2020»

Hanzas peronā notiks Pavāru kluba rīkotās Latvijas Republikas pavāru sacensības "Latvijas gada pavārs 2020"...

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā norisināsies Mūsdienu amatniecības festivāls

Festivāls piedāvās apmeklētājiem iepazīt jaunākās tendences Latvijas amatniecībā un iegādāties dažādus...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Klāt septembris un laikapstākļi teju vai seko līdzi kalendāram - ārā rotājas rudens, skanīgi pakšķina lietus...

Ceļotāji netālu no Venēcijas var noīrēt privātu salu

Itālija vienmēr ir vilinājusi ceļotājus - gan pirms pandēmijas, gan arī pēc tam, kad...

LIDO Atpūtas centrs prezentē restorānā ieviestos drošības pasākumus (video)

LIDO Atpūtas centrs ir daudzu cilvēku populāra pulcēšanās vieta, tādēļ uzņēmums ir sociāli atbildīgs...

Dobelē atklāj jaunu un modernu izglītības iestāžu dienesta viesnīcu

Dienesta viesnīca ir uzbūvēta, lai veicinātu un attīstītu izglītības pakalpojumu pieejamību un...

Krāslavas tūrisma piedāvājuma klāsts ir papildināts ar vairākiem jaunumiem

Vasara ir paskrējusi kā viens mirklis. Viens mirklis, kurā satilpa tik daudz – pasakaini vasaras saulrieti...

Ogrē atklāj jaunu restorānu, kurā var izbaudīt Vidusjūras virtuvi

Ogrē gardēžiem atklāts jauns restorāns, kurā viesus ved saulainā garšu ceļojumā un tādām valstīm, kā...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Klajā nākuši «Zaļā sertifikāta» videi draudzīgas saimniekošanas padomi un praktiskie piemēri lauku tūrisma uzņēmējiem

Zaļā domāšana un videi draudzīga uzņēmējdarbības prakse lauku tūrisma uzņēmējiem nav sveša, jo jau kopš 1999. gada darbojas „Zaļais sertifikāts”...

Travelnews.lv iepazīst jaunatklāto japāņu virtuves bistro «Unagi Inu» Rīgā - Foto

50 bildes. Travelnews.lv iepazīst jaunatklāto japāņu virtuves bistro «Unagi Inu» Rīgā...

Aizvadīts degustācijas pasākums «Ļaujies Gruzijas vīnu burvībai»

Saulainā piektdienas pievakarē restorānā “Alevardi Rīgā” norisinājās jau otrais projekta “Iepazīsti Gruzijas vīnus” organizētais...

Vien 200 metrus no Jūrkalnes stāvkrasta ceļotājus uzņem burvīgi namiņi

Ceļotājiem ir pieejami burvīgi namiņi, kas ļauj izbaudīt komfortu un mājīgumu, baudot Kurzemei...

Tūrisma uzņēmēji aicina svinēt Valmieras 737. dzimšanas dienu

Svētku braucieni ar Gaujas tramvaju, rotaļas mazākajiem dzimšanas dienas viesiem, lidmašīnu krāsošana...

Valmieras restorāni un kafejnīcas sarūpējuši īpašus dzimšanas dienas piedāvājumus (video)

737 ir lidotāju skaitlis, tāpēc par īsti debešķīgiem ēdieniem Valmieras 737. dzimšanas dienas nedēļā...

Daina Vinklere: Modē ir kempingu, glempingu un siena zārdu tūrisms

Eko nakšņošana uz salas ezera vidū jeb glempings Latgalē, namiņš kokā vai nakšņošana siena zārdā...

Cēsīs un apkārtnē varēs baudīt mākslas un kultūras piepildītu nedēļas nogali

Nedēļas nogalē, apciemojot Cēsis, varēs gūt mākslas un kultūras baudījumu. Pilsētā un tās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com