ātrā ēdināšana.

Apskatām 81 - 120 no 277 vārdam 'ātrā ēdināšana'

Atver pirmo «Burger King» restorānu Latvijā

2020. gada 4. decembrī, Tallink Grupp, kas ir Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs,  iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, atver pirmo Burger King restorānu ārpus Igaunijas...

«Street Burgers» Dreiliņos atver jaunu restorānu

Jaunā restorāna izveidē ir investēti vairāk nekā 50 tūkstoši  eiro...

Ja paliekam mājās: Krāšņa izlase decembra mājas kino vakariem

Decembrī Shortcut piedāvājums skatītājus pārsteigs ar dažnedažādiem jaunumiem...

Sandis Ģirģens: Nav pamata «mocīt» ēdināšanas sektoru

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens sociālajā tīklā Facebook paudis viedokli par sabiedriskās ēdināšanas sektoru un virzieniem, pie kuriem jāstrādā Covid-19 apkarošanā...

Raimonds Rozenfelds: Brauciens uz šarmanto Japānu 2019. gada maijā

Es, Raimonds Rozenfelds, vēlējos apmeklēt Japānu jau no bērnības. Laiku, kad tas precīzi notiks, protams, nezināju...

Latvijas ekonomikai ir nepieciešama aviācijas nozare

Latvijas ekonomikai ir nepieciešama aviācijas nozare...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Ir apstiprinātas vēl divu «Burger King» restorānu atrašanās vietas

Ir apstiprinātas vēl divu "Burger King" restorānu atrašanās vietas...

Latvieši vairāk izvēlas tradicionālus ēdienus, nekā igauņi vai lietuvieši

Latvieši tradicionālajiem ēdieniem dod vairāk priekšroku nekā igauņi vai lietuvieši. Igauņi biežāk...

Rīgas pašvaldība piešķir 75 000 EUR trīs tehnoloģijās balstītu ideju attīstībai

23. jūlijā, Rīgas pašvaldība paziņoja grantu programmas “Atspēriens” uzvarētājus, kopumā piešķirot 75 000 EUR trīs...

Aizvadīta grantu programmas «Atspēriens» top 10 ideju izvērtēšana

17. jūlijā, noritēja Rīgas pašvaldības grantu programmas “Atspēriens” desmit labāko ideju vērtēšanas pasākums...

Aivars Mackevičs: valdība ierobežo tūrisma biznesu, bet aizmirst par kompensācijām

Aivars Mackevičs: valdība ierobežo tūrisma biznesu, bet aizmirst par kompensācijām...

LVRA: Vēlme pēc samazinātās PVN likmes tūrismā un sabiedriskajā ēdināšanā NAV nozares kaprīze

Šonedēļ divas reizes tika noraidīts tūrisma un viesmīlības nozares lūgums glābt vienu no visvairāk...

Andris Bačkurs: Rīgā šovasar notiks āra kafejnīcu un terašu uzplaukums

Pēdējos gadus kafejnīcu īpašniekiem ir nācies saskarties ar lielu Būvvaldes birokrātiju, kas sarežģī...

Latvijas iedzīvotāji veģetāras maltītes izvēlas ziņkāres vadīti

Biežākais iemesls, kāpēc Latvijas iedzīvotāji iegādātos veģetāru maltīti ātrās ēdināšanas restorānos, ir jaunas garšas...

Pastāv risks, ka daudzi lauku tūrisma uzņēmēji krīzi var nepārdzīvot

Pretēji medijos lasāmai Finanšu ministra valdības sēdē sniegtajai informācijai par to, ka "Lauku tūrismā...

«Hesburger» atklāj jaunu veģetāro burgeru līniju

Lielākais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls Somijā un Baltijas valstīs "Hesburger", reaģējot uz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītājas Evijas Pugačas

Pilna servisa ienākošā un izejošā tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītāja Evija Pugača saredz tieši ienākošā tūrisma potenciālu un ar izdomu...

Rēzeknē tapis jauns gastronomiskais piedzīvojums

Rēzeknē tapis jauns gastronomiskais piedzīvojums tiem, kas vienmēr vēlas izmēģināt jaunas garšas...

34% Latvijas iedzīvotāju ir svarīgi, lai ātrās ēdināšanas restorānos būtu pieejami veģetārie ēdieni

Ātrās ēdināšanas restorānu sortimentos veģetārie ēdieni ienāk pamazām, tomēr arvien vairāk ir jūtama šī dzīvesveida tālejošā....

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Aptauja: 54% Latvijas iedzīvotāju maksātu vairāk, ja ātrās ēdināšanas iestādes kļūtu videi draudzīgākas

Sekojot līdzi videi draudzīgākam dzīvesveidam, arī ātrās ēdināšanas uzņēmumi cenšas samazināt ekoloģiskās pēdas...

Kas slēpjas dažādu Latvijā iecienītu burgeru sastāvā?

Sabiedrībā un arī uztura jomas speciālistu vidū valda viedoklis, ka ātrās uzkodas kā burgeri ir bagāti ar...

Tallink Grupp pirmos Burger King restorānus atvērs Rocca al Mare and Ülemiste tirdzniecības centros Tallinā

Tallink Grupp šī gada 18.decembrī, ir paziņojusi, ka tās pirmos globālās ātrās ēdināšanas ķēdes Burger King restorānus atvērs...

Aptauja: 54% Latvijas iedzīvotāju ātrās ēdināšanas iestādēs izvēlas pasūtījumu veikt pie kases, nevis izmantojot digitālos rīkus

Mūsdienās nereti šķiet, ka patērētāju ikdienu nosaka digitālās tehnoloģijas un dažādi inovatīvie risinājumi. Pat brīdī, kad...

Ventspilī aicina izbaudīt fantastisku Ziemassvētku noskaņu

Baudīt Ziemassvētku noskaņu, aicina pavadot laiku Ventspilī. Īsto Ziemassvētku sajūtu...

Kristīne Virsnīte: ceļojumā labāk uzsmērēt līdzi paņemto maizīti vai «frī» uzcept pašiem

Doties ceļojumā kopā ar ģimeni ir ne tikai lielisks piedzīvojums, bet tas prasa arī rūpīgu sagatavošanos...

«Hesburger» atver 50. restorānu Latvijā, investīcijas sasniedz 1,2 miljonus eiro

Šī gada 28. novembrī lielākā ātrās ēdināšanas ķēde Baltijā “Hesburger” oficiāli atklāja savu pirmo restorānu...

Pētījums: pēdējo četru gadu laikā velosipēdistu skaits uz galvaspilsētas tiltiem ir pieaudzis par 40%

Saskaņā ar apvienības “Pilsēta cilvēkiem” veikto pētījumu – pēdējo četru gadu laikā velosipēdistu skaits uz galvaspilsētas tiltiem ir...

Rīgā plāno atklāt «Burger King» restorānus

Baltijas valstis ir vienas no tām retajām valstīm Eiropā, kurās šobrīd nav ikoniskās ķēdes restorāni...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Estravel Latvia» vadītājas Antas Jokstes

Tūrisma aģentūras «Estravel Latvia» vadītāja Anta Jokste novērojusi, ka uzņēmumi aktīvi iegādājas...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,0 %

2019. gada jūnijā, salīdzinot ar 2018. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,0 %, liecina jaunākie...

No Kauņas uz Nidu atsāks kursēt ātrgaitas pasažieru kuģis

Pēc astoņu gadu pārtraukuma tūristi atkal varēs izbaudīt braucienu ar ātrgaitas pasažieru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītājas Intas Šoriņas

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa ir Latvijas tūrisma...

7 dīvainākie mīti par atvaļinājumu un ceļošanu

Ceļojumu organizētāji pastāvīgi dzird dažādus mītus un bailes, kas saistīti ar ceļošanu. Gadās dzirdēt...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

«Hesburger» šogad Latvijā plānoti 3 jauni restorāni

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" 2019. gadā paredz atvērt 3 jaunus restorānus Latvijā...

Ventspilī aicina izbaudīt Ziemassvētku noskaņu

Ventspilī aicina pavadīt laiku, baudot Ziemassvētku noskaņu. Īsto Ziemassvētku sajūtu vislabāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com