gatavošana.

Apskatām 81 - 120 no 2730 vārdam 'gatavošana'

Silto dzērienu sezona ir klāt: Vai tējas var būt par daudz?

Aromātiskā un siltā tēja ir viens no iecienītākajiem dzērieniem pasaulē, un ne velti – tā lieti noder kā mundrumam, tā siltumam, turklāt, pateicoties tējas sastāvā atrodamajām...

Aptauja atklāj vai un kādus cepešus liksim uz svētku galda

“Ķekava foods” veiktā aptauja* liecina, ka cāļa gaļas cepeti šogad uz svētku galda cels 26% Latvijas iedzīvotāju, kas ir par 4% vairāk nekā pērn...

Lietuviešu autosportists Karolis Raišis Dakaras rallija smiltis iekaros ar 47 gadus vecu Defender

Britu piedzīvojumu meklētāju zīmols Defender no 2025. gada būs Dakaras rallija oficiālais transporta partneris, bet no 2026. gada pasaulē grūtākajās autosacīkstēs piedalīsies ar savu komandu...

Ziemassvētku brīvdienu ceļvedis Ziemeļlatgalē

Norises un īpašie piedāvājumi tūrisma uzņēmumos un apskates vietās no 21.decembra līdz pat 6.janvārim...

Dobeles novads: Piepildi savu Ziemassvētku grozu

Klāt gada skaistākie svētki, tāpēc Dobele Dara un Dobeles novada Tūrisma centrs apkopojis Dobeles novada darītāju sastrādāto un saražoto...

Sveces, kaķi un cepampapīrs: kā nosargāt Ziemassvētkus

Ziemassvētki ir laiks sirsnīgām svinībām un ģimenei, baudot kopā būšanu un svētku sajūtu. Tikpat aizraujoša ir gatavošanās svētkiem un to sagaidīšana...

Aivars Mackevičs: Atziņas par nedēļas atpūtu Turcijas viesnīcā «Ali Bey Club Park Manavgat» 2024. gada oktobrī sadarbībā ar «Coral Travel Latvia»

2024. gada oktobra beigās (21.10.-28.10.2024) sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru «Coral Travel Latvia» un Turcijas viesnīcu «Ali Bey Club Park Manavgat»...

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Picu gatavošana mājās ir divi vienā  – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu...

12. decembris vēsturē: pasaule atzīmē piparkūku mājiņu dienu

Par neatņemamu Ziemassvētku laika vēstnesi kļuvušas piparkūkas, kuras nesteidzīgi kopā ar...

Pavadi Ziemassvētku gaidīšanas laiku radoši Dienvidkurzemē

Ziemassvētku laiks ir klāt, un Dienvidkurzemes novads aicina to pavadīt radoši, izzinoši un patiesi īpaši. Visu decembri tevi sagaida...

7. decembris vēsturē: Pasaulē atzīmē cukurvates dienu

Cukurvate pazīstama jau gadsimtiem ilgi un bijusi ļoti eksluzīvs našķis...

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Rīga uz trim dienām starptautiskās uzmanības centrā – mašīnbūves un metālapstrādes nozares flagmaņi izstādē “Tech Industry”!

2024. gada 28.–30. novembrī Ķīpsalā notiks starptautiskā izstāde “Tech Industry”, kas pēdējos piecus gadus pārliecinoši ir viens no Baltijas reģiona nozīmīgākajiem inženiernozaru pasākumiem...

Galveno Ziemassvētku egli Jūrmalā iedegs 30. novembrī

Sestdien, 2024. gada 30. novembra pēcpusdienā, Jūrmalā tiks iedegta galvenā pilsētas Ziemassvētku egle, kas atradīsies Jomas ielā, iepretim Majoru stāvlaukumam...

Eksotiskā Āfrikas valsts Gambija - ar ko tā sagaida ceļotājus. Ir jābaidās vai var baudīt bez raizēm.

Gambija ir Āfrikas mazākā valsts, kas, pateicoties tās draudzīgajiem iedzīvotājiem, iemantojusi titulu “Āfrikas smaidīgais krasts”...

Viņiem ir jāšķiras: kā elektroauto ir mainījuši ražošanu

Automašīnas veiktspēja galvenokārt ir atkarīga no inženieru veikuma, taču viņiem ir jāņem vērā arī ražošanas iespējas...

Sniegs un sals: eksperta ieteikumi auto aizsardzībai ziemā

Latvijas ziemas apstākļi no autovadītājiem prasa īpašu sagatavotību ne vien, lai justos droši uz ceļa, bet arī lai ilgtermiņā automašīnu saglabātu labā tehniskajā stāvoklī...

23. novembris vēsturē: Dibina Ainažu jūrskolu

1864. gada 23. novembrī Ainažu kuģinieki, iedvesmojušies no kuģniecības entuziasta Krišjāņa Valdemāra, nodibināja jūrskolu...

23. novembris vēsturē: Nacionālā espresso diena

Šodien Amerikas Savienotajās Valstīs atzīmē nacionālo espresso dienu. Vārds Espresso ir cēlies no Itālijas. Tas nozīmē “ātri laikā”. Pirms espresso kafijas...

Rīgā labākie Latvijas slidotāji prezentēs jaunu ledus šovu “Īkstīte”

2024. gada 29. decembrī Arēnā Rīga norisināsies lielā ledus šova “Ikstīte” pirmizrāde, pie kura strādāja Latvijas sportisti, producenti un horeogrāfi...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Noskaidrots konkursa “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024” uzvarētājs

Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”, kurā vietējās kafejnīcas un restorāni sacentās par karaliskākā burgera titulu...

Rīgā atjaunots vēsturiskais «Saktas» nama uzraksts

Valsts svētku noskaņās VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNI) vadībā jaunu akcentu ieguvis vēsturiskais “Saktas” nams Brīvības bulvārī 32, Rīgā, jo veikta vēsturiskā uzraksta...

LAMB uzsāk sociālo kampaņu “Kam auto gatavs, tam ziema droša!”

Sniegs, ledus un tumšie ziemas vakari - braukšana ziemas apstākļos var būt īsts izaicinājums ikvienam autovadītājam. Aptaujas dati* rāda, ka 21% autovadītāju ir pasargājuši sevi no avārijas...

«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»

Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...

EXIT RĪGA teritorijā diskutēs par iekļaujoša tūrisma attīstības iespējām un ierobežojumiem seminārā «Tūrisms ikvienam: Ceļš uz piekļūstamību»

2024. gada 14.novembrī plkst.9.30, Jaunu ideju centrā Ķekavā, tūrisma uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas un pašvaldības ir aicinātas piedalīties seminārā...

Ventspils aicina uz Mārtiņdienas svētkiem

Ventspilī no 2024. gada 9. līdz 10. novembrim tiks svinēta Mārtiņdiena ar pasākumiem, kas radīs svētku sajūtu visai ģimenei...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Jelgavas Vecpilsētas māja aicina uz meistarklasēm

Novembrī Jelgavas iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz Jelgavas Vecpilsētas māju, Vecpilsētas ielā 14, kur norisināsies divas tematiskas meistarklases...

Rīgā norisinās jauno tūrisma un viesmīlības censoņu starptautisks konkurss

No 2024. gada 5. novembra līdz 9. novembrim Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notiek Eiropas Tūrisma un viesmīlības skolu asociācijas...

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Viktors Ravdive: Ilgtspēja, elastība un personalizācija – kā izbraukuma ēdināšanas nozare pārdzīvojusi krīzi?

Pēdējos gados pasākumu un izbraukuma ēdināšanas nozare Latvijā ir piedzīvojusi ievērojamas pārmaiņas, ko lielā mērā ietekmējusi COVID-19 pandēmija...

Preču zīmi «Burtnieka zandarts» novērtē arvien plašāk

Turpina pieaugt interese par Burtnieka zandarta kā ekoloģiska vietējā produkta iekļaušanu restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs...

Ilga Babre: Tehnoloģiju ienākšana auto apdrošināšanas jomā – kas mainījies un mainīsies?

Modernās tehnoloģijas arvien vairāk ienāk apdrošināšanas nozarē, piemēram, telemātikas risinājumi, kas palīdz iegūt datus par vadītāja...

Leģendu nakts jau drīz! Pilns pasākumu saraksts

2024. gada 26. oktobrī visā Latvijā notiek Latvijas Piļu un muižu asociācijas rīkots notikums - Leģendu nakts. Notikuma mērķis ir uz vienu vakaru ļaut apmeklētājiem...

Atklāta pirmā kukaiņu māja Cēsīs

Cēsīs, pie topošā "Lidl" veikala, atklāta īpaša kukaiņu māja – vieta, kur dabas daudzveidība satiekas ar cilvēku rūpēm par vidi...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Konjaka ceļvedis - ieguve, pagatavošana un veidi

Konjaks, brendija veids, bieži tiek asociējās greznību, izsmalcinātību un meistarību. Pazīstams ar savu bagāto vēsturi un sarežģīto garšas profilu, konjaks gadsimtiem tiek baudīts...

Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā - Foto

20 bildes. Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā...

Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com