ātrā ēdināšana.

Apskatām 121 - 160 no 277 vārdam 'ātrā ēdināšana'

Latvieši maz pievērš uzmanību ēdienkartes daudzveidībai ātrās ēdināšanas iestādēs

Vērtējot kritērijus, kas klientiem svarīgi, apmeklējot ātrās ēdināšanas uzņēmumus, Latvijas iedzīvotāji atzīst, ka...

Klepus, kuru paša spēkiem neizārstēt: bīstamā pneimonija jeb plaušu karsonis

Plaušu karsonis ir akūta slimība, kam raksturīgs straujš sākums – cilvēks sūdzas par paaugstinātu temperatūru, klepu...

Hesburger jaunā restorāna izveidē Jūrmalā ieguldītās investīcijas sasniegušas 1 miljonu

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

Ieplāno skolēnu brīvlaika aktivitātes Salaspilī!

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks! Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā 

Aizvadīta Ventspils tūrisma jomā strādājošo uzņēmēju tikšanās

26. septembrī Piejūras kempingā, Ventspils tūrisma informācijas centrs aizvadīja tikšanos ar pilsētas tūrisma jomā...

Investējot 2,3 miljonus eiro, Hesburger atklāj savu pirmo restorānu Juglā

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Stereotipus par darba vides risku novēršanu Valsts darba inspekcija lauž ar bezmaksas digitālo rīku

Jau 2014. gadā Eiropas uzņēmumu apsekojums par jaunajiem un nākotnes riska veidiem atklāja - jo mazāks uzņēmums, jo...

Florencē aizliedz ēst uz ielām

Vienā no skaistākajām Itālijas (un Eiropas) pilsētām - Florencē, atsevišķās ielās turpmāk aizliegts...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Pētījums: Nabadzīgās vietās ir teju piecas reizes vairāk "fast food"

Lielbritānijā veikts pētījums norāda uz problēmu, kas, visdrīzāk, attiecināma arī uz vietām ārpus Lielbritānijas...

Mērces un marinādes, kas noder maltītei dārzā un piknikiem brīvā dabā

Grilēt var dažāda veida gaļu, zivis, dārzeņus un pat augļus, bet katram no šiem produktiem izteiktu garšu var piešķirt...

Turpinās aktīvs darbs pie «Green Railways» maršruta izveidošanas

8.maijā Valgā tikās Igaunijas – Latvijas pārrobežu programmas „Zaļie Dzelzceļi” projekta partneri. Iestājoties siltākam laikam, arī...

Hesburger aplikācijas lejupielāžu skaits Latvijā pusgada laikā sasniedzis 174 tūkstošus

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” pagājušā gadā spēra svarīgu soli tehnoloģiju nozarē, ieviešot mobilo aplikāciju Latvijā...

Noteiktas aviosabiedrības ar visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni

Reizēm ceļošana nav tikai par labākajām un lētākajām aviobiļetēm. Reizēm tā ir tieši par labāko pieredzi!

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Francijā bagetes aizstāj ar burgeriem

Lai arī ir grūti amerikāņu klasisko burgeri asociēt ar Franciju, statistika nemelo - 2017.gads ir bijis pirmais gads vēsturē...

Ideālās pannas meklējumos: saruna ar «Arkolat Kafe» saimnieku Jāni Rozīti

Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā. Preču piedāvājums nemitīgi tiek papildināts ar jauniem...

«Ryanair» komercdirektors: Par neērtībām sūdzas tikai tie, kas nav lidojuši ar «Ryanair»

Jaunās Īrijas lidsabiedrības «Ryanair» politikas - kā piemēram, lūgums rokassomas nodot kā nododamo bagāžu bez maksas...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Lielbritānijas «KFC» piedzīvo vistu trūkumu, tāpēc uz laiku slēdz savus restorānus

Populārā Amerikas Savienoto Valstu ātrās ēdināšanas ķēde "Kentucky Fried Chicken" jeb "KFC" pirmdien...

«Hesburger» šogad Baltijā plāno investēt 11,5 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” Baltijas valstīs šogad plāno investēt aptuveni...

Mājīgā lidostas viesnīca «Māra» darbu turpinās kā neatkarīga viesnīca

«Airport Hotel Māra» ir mājīga un omulīga viesnīca, kas jau 21 gadus uzņem viesus. Tā ir  iekārtota Kanādas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: 67% Latvijas iedzīvotāju, ceļojot pa Latviju, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos

67% latviešu atzīst, ka, dodoties braucienos uz citām Latvijas pilsētām, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos...

Piemērs: Reklāmas izsūtīšana vēstkopā / Example: Sending an advertisement in a mailing list

Godinās labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus

30.novembrī, Livonijas ordeņa pilī notiks Ventspils pilsētas labāko ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu godināšana...

Ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī?

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks. Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

«Hesburger» paplašina starptautisko tīklu un investīciju apjomu

Somijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, kas savu darbību veic deviņās valstīs, šogad turpina aktīvu tīkla paplašināšanu starptautiski...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu tīkla «Mogotel» vadītājas Jeļenas Stirnas

Viesnīcu tīkls «Mogotel» ļoti strauji attīstās, tam ir ambiciozi plāni, kuram līdzās jau esošajām 11 viesnīcām tuvākajos piecos gados taps vēl astoņas jaunas...

Noskaidros labāko naktsmītni un ēdināšanas uzņēmumu Ventspilī

Ventspilī aktīvi turpinās vasaras tūrisma sezona, kuras laikā gan viesi no Latvijas, gan ārvalstīm apmeklē Ventspili, lai pilnvērtīgi atpūstos un...

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com