121.
Izsludina pieteikšanos dalībai «Baltais piena paku laivu regatē» Jelgavā
(22/06/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – “Baltais Piena
paku laivu regate” – jau sešpadsmito reizi...
122.
Etnofestivālā «SVIESTS» tiks turpināts reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas meistardarbnīcu cikls Vidzemē
(08/06/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla
“SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...
123.
Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?
(18/05/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien
ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos?
Lai noskaidrotu...
124.
Pētījums: bērni labprāt vēlas ikdienā ēst dārzeņus (video)
(18/05/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Gandrīz trešdaļa (31%) Latvijas iedzīvotāju kā nozīmīgāko aspektu
produktu iegādē norāda to veselīgumu, analizējot...
125.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
126.
«Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu - Foto
(08/02/2018 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. «Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu...
127.
Latgales tūrisma speciālisti veiksmīgi aizvadījuši darbu tūrisma izstādē «Balttour»
(07/02/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas tūrisma lielākajā gada pasākumā – 25. starptautiskajā tūrisma
izstādē „Balttour 2018”, kas norisinājās 2. – 4. februārī, vienotā
stendā ...
128.
Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti
(05/02/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Piektdienas rītā, 2.februārī, tūrisma izstādes - gadatirgus "Balttour 2018" atklāšanas laikā, norisinājusies...
129.
Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti
(01/02/2018 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes -
gadatirgus "Balttour 2018"...
130.
Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā
(01/02/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai
sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...
131.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa
(25/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...
132.
Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru
(11/01/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...
133.
Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»
(20/12/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...
134.
Pētījums atklāj, kāds ir mūsdienu varonis
(01/12/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no Latvijas maizes tirgus līderiem “Fazer Latvija”, laižot klajā
jauno “Hero” maizes līniju, pētījumā noskaidroja...
135.
Labdarības akcijā 40 bērni saņems inovatīvu rehabilitāciju
(14/11/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Noslēdzoties labdarības akcijai, “Fazer Latvija” sadarbībā ar
rehabilitācijas centru “Poga” palīdzēs 11 bērniem...
136.
«Fazer» iegādājas vadošo Ziemeļvalstu smūtiju zīmolu «Froosh»
(08/11/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Īstenojot starptautisko stratēģiju, “Fazer Group” iegādājies vadošo smūtiju zīmolu Ziemeļvalstīs – “Froosh”. Šis zīmols ir...
137.
Interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Jūrmalā
(28/09/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogales ir piemērots laiks, lai aktīvi un interesanti
pavadītu brīvdienas. Jūrmala aicina izbaudīt Baltijā...
138.
Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā
(22/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un
medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...
139.
Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!
(04/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un
"roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...
140.
Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem
(03/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums
pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...
141.
Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!
(19/07/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017",
kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa
uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem
142.
Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā
(06/07/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00
ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona
konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur
143.
Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi
(04/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...
144.
Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā
(03/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā,
dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...
145.
Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?
(30/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā
jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās
vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā
Lāčiem un tās vadīt
146.
Aicina pieteikties dalībai piena paku laivu regatē Jelgavā
(30/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
26. augustā jau piecpadsmito reizi Jelgavā norisināsies viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – "Baltais Piena paku laivu regate". Interesenti – ģimenes, draugu kompānijas, uzņēmumi – aicināti pieteikties līdz 14. augustam. Da
147.
Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu
(20/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...
148.
Liepājā 20. un 21. maijā notiks tautas mūzikas svētki «Līvas upe»
(10/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
20. un 21. maijā liepājnieki un pilsētas viesi aicināti uz tautas mūzikas svētkiem "Līvas upe", kas notiks uz divām skatuvēm Liepājas Promenādē vērienīgā tradicionālās kultūras notikuma "Līvas ciema svētki"
ietvaros...
149.
20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»
(20/04/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē
norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem
tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...
150.
Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%
(07/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...
151.
Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?
(31/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas
152.
Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros
(27/02/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos
restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un
apņēmušies saviem...
153.
Seminārā stāsta par Rīgas pašvaldības līdzfinansējumu kultūras pieminekļu atjaunošanai
(10/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
9.janvārī Rīgas domes sēžu zālē notika seminārs, kurā apmērām 80 namīpašnieki uzzināja aktuālo informāciju un saņēma atbildes uz...
154.
«Galerija Centrs» svētku egli rotā pensionāru adīti darinājumi
(12/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Decembrī Rīdzenes ielu ieskauj burvīga pirmssvētku atmosfēra – grezni
rotāta egle, svaigas maizes un kūpinājumu smarža – meistaru darinājumi
priecē acis...
155.
Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību
(08/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu
un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...
156.
Veiksmīgi aizritēja Latgales tūrisma konference «Panākumu atslēga mūsu pašu rokās»
(06/12/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
2.decembrī Ludzas Tautas namā notiks Latgales tūrisma gada pasākums -
tūrisma konference “Panākumu atslēga mūsu pašu rokās”, kuru...
157.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
158.
Seši AREI organizētie Latvijas kopstendi izstādē «SIAL 2016» Parīzē
(17/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 16.oktobrī sākās starptautiskā izstāde „SIAL 2016”, kura ilgs
līdz 20.oktobrim Francijas galvaspilsētā Parīzē. Izstāde, kura sevi dēvē
par...
159.
Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju
(28/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas
paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu
vismaz...
160.
Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē
(15/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī
viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...