Maize.

Apskatām 121 - 160 no 320 vārdam 'Maize'

Liepupes muiža,

Izsludina pieteikšanos dalībai «Baltais piena paku laivu regatē» Jelgavā

Viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – “Baltais Piena paku laivu regate” – jau sešpadsmito reizi...

Etnofestivālā «SVIESTS» tiks turpināts reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas meistardarbnīcu cikls Vidzemē

16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla “SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Pētījums: bērni labprāt vēlas ikdienā ēst dārzeņus (video)

Gandrīz trešdaļa (31%) Latvijas iedzīvotāju kā nozīmīgāko aspektu produktu iegādē norāda to veselīgumu, analizējot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

«Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu - Foto

15 bildes. «Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu...

Latgales tūrisma speciālisti veiksmīgi aizvadījuši darbu tūrisma izstādē «Balttour»

Latvijas tūrisma lielākajā gada pasākumā – 25. starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2018”, kas norisinājās 2. – 4. februārī,  vienotā stendā ...

Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Piektdienas rītā, 2.februārī, tūrisma izstādes - gadatirgus "Balttour 2018" atklāšanas laikā, norisinājusies...

Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes - gadatirgus "Balttour 2018"...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa

AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»

Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...

Pētījums atklāj, kāds ir mūsdienu varonis

Viens no Latvijas maizes tirgus līderiem “Fazer Latvija”, laižot klajā jauno “Hero” maizes līniju, pētījumā noskaidroja...

Labdarības akcijā 40 bērni saņems inovatīvu rehabilitāciju

Noslēdzoties labdarības akcijai, “Fazer Latvija” sadarbībā ar rehabilitācijas centru “Poga” palīdzēs 11 bērniem...

«Fazer» iegādājas vadošo Ziemeļvalstu smūtiju zīmolu «Froosh»

Īstenojot starptautisko stratēģiju, “Fazer Group” iegādājies vadošo smūtiju zīmolu Ziemeļvalstīs – “Froosh”. Šis zīmols ir...

Interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Jūrmalā

Nedēļas nogales ir piemērots laiks, lai aktīvi un interesanti pavadītu brīvdienas. Jūrmala aicina izbaudīt Baltijā...

Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā

Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...

Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!

Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un "roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...

Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem

Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...

Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!

23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017", kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem

Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur

Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi

Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

Aicina pieteikties dalībai piena paku laivu regatē Jelgavā

26. augustā jau piecpadsmito reizi Jelgavā norisināsies viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – "Baltais Piena paku laivu regate".  Interesenti – ģimenes, draugu kompānijas, uzņēmumi – aicināti pieteikties līdz 14. augustam. Da

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Liepājā 20. un 21. maijā notiks tautas mūzikas svētki «Līvas upe»

20. un 21. maijā liepājnieki un pilsētas viesi aicināti uz tautas mūzikas svētkiem "Līvas upe", kas notiks uz divām skatuvēm Liepājas Promenādē vērienīgā tradicionālās kultūras notikuma "Līvas ciema svētki" ietvaros...

20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»

Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?

Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Seminārā stāsta par Rīgas pašvaldības līdzfinansējumu kultūras pieminekļu atjaunošanai

9.janvārī Rīgas domes sēžu zālē notika seminārs, kurā apmērām 80 namīpašnieki uzzināja aktuālo informāciju un saņēma atbildes uz...

«Galerija Centrs» svētku egli rotā pensionāru adīti darinājumi

Decembrī Rīdzenes ielu ieskauj burvīga pirmssvētku atmosfēra – grezni rotāta egle, svaigas maizes un kūpinājumu smarža – meistaru darinājumi priecē acis...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Veiksmīgi aizritēja Latgales tūrisma konference «Panākumu atslēga mūsu pašu rokās»

2.decembrī Ludzas Tautas namā notiks Latgales tūrisma gada pasākums - tūrisma konference “Panākumu atslēga mūsu pašu rokās”, kuru...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Seši AREI organizētie Latvijas kopstendi izstādē «SIAL 2016» Parīzē

Šī gada 16.oktobrī sākās starptautiskā izstāde „SIAL 2016”, kura ilgs līdz 20.oktobrim Francijas galvaspilsētā Parīzē. Izstāde, kura sevi dēvē par...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com