jauns restorāns.

Apskatām 121 - 160 no 288 vārdam 'jauns restorāns'

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l�

Vecrīgā oficiāli ir atvēries jauns restorāns «Per sé» - Foto

30 bildes. Vecrīgā oficiāli ir atvēries jauns restorāns «Per sé»...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīca «Grand Palace Hotel» atjaunojusi interjeru

Vienā no prestižākajām pieczvaigžņu superior klases viesnīcām Latvijā - Grand Palace Hotel radīts jauns interjera dizains – ir renovēts "Pils Bārs un Restorāns", kā arī recepcija un foajē. Jaunā interjera autors ir dizainers Žans Pjērs Mar

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Andrejostā ir atklāts jauns un burvīgs panorāmas skata restorāns «Muusu Terase» - Foto

100 bildes. Andrejostā ir atklāts jauns un burvīgs panorāmas skata restorāns «Muusu Terase»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu komunikācijas platformas «Guestjoy» līdzdibinātājas Annikas Ulem

Igaunijā bāzētā uzņēmuma "Guestjoy" viesnīcu platforma palīdz viesnīcām iesaistīties komunikācijā ar viesi vēl pirms tas ir ieradies viesnīcā. Tāpat platforma palīdz viesnīcām palielināt savus ienākumus, aktīvi piedāvājot un pār

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie laikraksta «Diena» ekonomikas ziņu nodaļas redaktores Magdas Riekstiņas

Lasītājam pasniegt tūrismā notiekošo tā, lai būtu vēlme lasīt katru nākamo teikumu, lai katrs no tiem sniegtu ne tikai saistošu un praktisku informāciju, bet bieži vien dotu klātbūtnes sajūtu vienā vai otrā autores ceļojumā, ir

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kāds ir jaunās tūrisma sezonas piedāvājums Latvijā?

Līdz ar pirmajām saulainajām un siltajām dienām, cilvēkiem arī vairāk vajadzētu sākt interesēties par dažādām aktivitātēm un tūrisma piedāvājumu viņiem apkārt...

Nosauktas pasaules labākās lidostas

Balstoties uz miljoniem aviopasažieru datiem un apaujām, apkopots ikgadējais Skytrax World Airport Awards”" tops, kurā nosauktas simts pasaules labākās lidostas...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

LIELĀ INTERVIJA ar Ingu Kavacu, ceļojumu aģentūras "Vanilla Travel" vadītāju

Individuālu ceļojumu veidošana ir joma, ko ceļojumu aģentūras Vanilla Travel vadītāja Inga Kavaca ar saviem kolēģiem veido tā, lai pat pieredzes...

Piemīlīgākā ēstuve pasaulē - Zviedrijā tiek atvērta kafejnīca pelēm!

Malmo pilsētas apmeklētājiem ir dots jauns uzdevums – saredzēt miniatūras tipa peļu kafejnīcu! Malmo pilsētā, Zviedrijā ir atvērta kafejnīca pelēm. Kāda...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Rīgā ir atvēries jauns restorāns ar vīna kompetenci, akvāriju un labu ēdienu - «Moltto» (Papildināts) - Foto

70 bildes. Rīgā ir atvēries jauns restorāns ar vīna kompetenci, akvāriju un labu ēdienu - «Moltto»...

Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi

Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla mājiņas, kurās šo

LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju

Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas, pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī tūrisma aģentūra 20 gados...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

LIELĀ INTERVIJA ar Uldi Alksni, tūrisma firmas «Jēkaba ceļojumi» vadītāju

Tūrisma firmas "Jēkaba ceļojumi" vadītāja Ulda Alkšņa 25 gadu pieredze tūrismā apvienojumā ar ģimenes atbalstu un gados jauno...

Viedoklis: Vai Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki Aglonā ir populārs notikums?

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki ir vieni no gada lielākajiem Marijai veltītajiem svētkiem. Tradicionāli...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?

Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...

LIELĀ INTERVIJA ar Ievu Keišu, tūrisma aģentūras «Latvia Tours» direktori

Tūrisma aģentūras "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša ar savu kolektīvu tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju palīdzējusi iepazīt pasauli, bet reizē...

Viedoklis: Kādi ir tūrisma nozares speciālistu iemīļotākie ceļojumu galamērķi?

Bieži vien tūrisma nozares pārstāvjiem jautājam, kādas ir viņu klientu lielākās atvaļinājumu vēlmes, ilgas vai...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Rīgas un Jūrmalas tūrismā?

Rīga un Jūrmala jau krietnu laiku ir tūrisma magnēts ārvalstu ceļotajiem. Arī ikkatra Latvijas tūrista...

LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu

BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...

Brisēlē durvis ver pasaulē pirmā «Radisson Red» viesnīca

Viena no pasaulē dinamiskākajām viesnīcu ķēdēm "Carlson Rezidor Hotel Group" ietilpstošā "Rezidor"...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.01.2016 - 31.01.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Aivars Mackevičs: es zinu, ka pērtiķa gads ceļošanai un tūrismam būs veiksmīgs! (papildināts 08.01.2016.)

Gadu mijas iespaidā gandrīz katrs cilvēks izvērtē aizvadīto gadu...

AKTUĀLĀ INTERVIJA ar Jeļenu Stirnu un Aleksandru Baranovski, kuri piesaka jaunu viesnīcu zīmolu RixWell

Travelnews.lv redakcija aicināja uz interviju Rīgas otrā lielākā viesnīcu tīkla Mogotel vadītāju...

Rīgā durvis vēris jauns restorāns gardēžiem Gastrobārs T73 - Foto

15 bildes. Gastrobāra T73 izveides pamatā ir jauns, unikāls un mūsdienīgs koncepts, piedāvājot viesiem baudīt vairāk nekā...

Rīgā ir atvērts jauns restorāns Gastrobārs T73

Gastrobārs T73 ir jaunākais Restau-Rateur grupas ēdināšanas uzņēmums. Šajā grupā ietilpst restorāni International...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com