pasaules ēdiena diena.

Apskatām 121 - 160 no 311 vārdam 'pasaules ēdiena diena'

10 populārākās pasaules pilsētas uz kurām pārvācas «milleniāļu» paaudze

Milleniāļi jeb "Y paaudze" ir nosaukumi, kas doti tiem Rietumu pasaules iedzīvotājiem, kuri ...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītājas Intas Šoriņas

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa ir Latvijas tūrisma...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)

Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...

Viedokļi: Kāds Latvijas tūrismā ir bijis 2018. gads? (papildināts - 10 viedokļi)

Tuvojoties gada izskaņai, allaž gribas pārdomāt aizvadītos notikumus, izvērtēt padarītos darbus un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ziema jaunā gada sākumā mūs lutina ar sniega pūderi un liek sarosīties karam tās mīļotajam. Nosalušie...

Vecrīgā notiks «Riga Street food» festivāls (video)

Vecrīgā trešo gadu notiks Live Rīga organizētais ielu ēdiena festivāls jeb "Riga Street food festival". Četrpadsmit...

6 iespējas, ko gada nogalē izbaudīt Viļņā

Decembris tiek aizvadīts svinīgās gada nogales gaidās, visapkārt jūtama rosība, dekorācijas un...

Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...

Vai zini, kuras ir 10 populārākās salas pasaulē?

Vienalga vai alksti pēc kultūras, piedzīvojumiem vai vienkārši atgriezties pludmalē ar vēsu kokteili, vismaz...

10 izcili restorāni, kuri atrodas augstu virs zemes

Nav svarīgi vai tā ir Ņujorka, Londona vai Sidneja, cilvēki vienmēr būs gatavi stāvēt garās rindās, lai aplūkotu...

Iepazīsti Šrilanku: Uz katra stūra pa kultūršokam

Nonākt citā pasaulē, izbaudīt klimatu, kurā karstums mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, nobaudīt ēdienus, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Latvijā viesosies trīs Nīderlandes blogeri, kas centīsies Latviju popularizēt savos tīklos

Šajā vasarā Latviju apceļos trīs viedokļu līderi no Nīderlandes, lai ar iedvesmojošiem aprakstiem...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

Ieskaties viesnīcā, kurā savu tikšanos plāno Tramps un Ziemeļkorejas prezidents Kims

Viesnīcas nav vien vieta, kur labi izgulēties – tas bieži vien tiek izmantotas kā neitrāla vide dažādām starptautiskām tikšanās reizēm un konferencēm...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Gemoss ar vērienīgu festivālu «Meet&Greet» svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar...

40 gadus pa tuksnešiem - kas jāzina par leģendāro Dakaras ralliju tā jubilejas gadā

Vienam no pasaulē slavenākajiem un sarežģītākajiem rallijreidiem - Dakaras rallijam - 2018. gadā aprit 40 gadi...

Rundāles pils muzejs atzīmēs pils 282. jubileju

Šā gada 24. maijā Rundāles pils muzejs atzīmēs 282. gadskārtu kopš pils pamatakmens ielikšanas. Tradicionāli svētku reizē tiks...

«Gemoss» ar vērienīgu festivālu «Meet&Greet» svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar vērienīgu festivālu...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Nosauktas 10 dārgākās pilsētas 2018.gada biznesa ceļojumiem

Nav noslēpums, ka biznesa ceļojumi var būt dārgi. Vienalga vai tas ir ceļojums kur netālu vai tālāk - nepieciešams lidot konkrētos datumos...

Labākie ceļojumu galamērķi milleniāļiem

Ceļojošie milleniāļi potenciālajos galamērķos meklē daudz. Viņi vēlas izmēģināt ko jaunu, iedvesmoties un...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

5 padomi kā nepārmaksāt par tradicionālu ēdienu ceļojuma laikā

Nacionālās virtuves baudīšana ir visai svarīga ceļojuma sastāvdaļa - un tieši tā iespējams arī plašāk iepazīt valsts kultūru...

Atklāj jaunu tūrisma galamērķi – «Rīgas alus kvartālu»

Lai iepazīstinātu alus cienītājus no visas pasaules ar Latvijas alus daudzveidīgo piedāvājumu, šodien, 8. februārī, atklāts jauns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Cik amerikāņiem patiesībā maksā «vienreiz mūžā» ceļojumi

Sapņi var kļūt par īstenību, bet tas nebūs lēts prieks. Gandrīz katram, kurš mīl ceļošanu, ir saraksts ar...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com