siers.

Apskatām 121 - 160 no 419 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Jūrmalas brīvdabas muzejā pirmo reizi notiks Jumja gadatirgus

Vēl jau gaisā jūtama vasara, taču saulīte pamazām nepielūdzami laižas uz rudens pusi un diena...

Iepazīsti 9 pieklājīgas hotdoga ēšanas baušļus

Pasaulē 22. jūlijs tiek atzīmēts kā diena, kad tiek cildināts hotdogs - jau 534 gadus visā pasaulē cilvēki...

Atklāj Latviju no jauna: padomi izcilu ceļojuma fotogrāfiju uzņemšanai

Katram no mums ir iespēja apskatīt, saklausīt un sagaršot visu to, ko piedāvā mūsu zeme, turklāt dalīties...

Limbažos atklāj jaunu vides objektu «Mazezera strūklaka»

Limbaži sevi raksturo kā pilsētu, kur vēsturiskais mijas ar mūsdienīgo. Sudrabs, himna, ezers, maize, siers...

Zemgales uzņēmēji ieinteresēti sadarbībā ar Pleskavas apgabalu Krievijā

Zemgales Uzņēmējdarbības atbalsta centrs identificējis mazliet vairāk nekā divus desmitus vidējā un mazā biznesa uzņēmējus, kuri...

Praktiski ieteikumi, kā saplānot produktus nedēļai

Maltīšu plānošana un līdz ar to arī retāka iepirkšanās palīdz ietaupīt gan laiku, gan naudu. Kā saplānot...

«Skrundas muižas» šefpavārs Raivo Žanis Behmanis jaunatklāj Kurzemes garšu

Lai arī ziema ir tukšais periods, kad visi steidz tukšot pagraba krājumus un veikalos nopērkamās lietas...

Kuldīgā aicina izbaudīt restorānu nedēļu

Šogad Kuldīgas restorānu nedēļas Taste Kuldīga laikā, vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu...

3 receptes, kas Valentīna dienu padarīs vēl saldāku

Neatkarīgi no tā, cik gardus kārumus iespējams nopirkt veikalos, paša gatavoti našķi vienmēr...

3 idejas iedvesmojošam pankūku rītam

Brīvdienu rīti ir ģimenes īpašie mirkļi - sirdssilti, laiski un neatsverami svarīgi. Trešdaļai...

5 lietas, kas jāzina, dodoties uz Reikjavīku

Reikjavīka ir Īslandes lielākā pilsēta un valsts galvaspilsēta. Tā ir vistālāk uz ziemeļiem esošā kādas...

11 ēdieni, kas jānogaršo esot Francijā

Statistika norāda, ka Francija ir pasaulē populārākais tūristu galamērķis. Tieši Franciju...

Kristīne Virsnīte: ceļojumā labāk uzsmērēt līdzi paņemto maizīti vai «frī» uzcept pašiem

Doties ceļojumā kopā ar ģimeni ir ne tikai lielisks piedzīvojums, bet tas prasa arī rūpīgu sagatavošanos...

Latviešu ģimene pašu gatavotā mājā uz riteņiem dodas ekspedīcijā uz Āfriku

Daudzi teiks, ka  viņi ir traki, jo uz diviem mēnešiem burtiski atmet visam ar roku un dodas izaicinošā...

Uzzini, ko ir vērts kaut reizi nobaudīt ceļojuma laikā

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka...

7 gardi ceļojuma galamērķi siera mīļotājiem

Mūsdienās sieru "pasaule" ir ļoti daudzveidīga un šī produkta izmantošanas iespējas ir...

Skolēnus aicina izbaudīt ekskursiju maršrutu «No Madonas līdz Gaiziņkalnam rudenī»

Rudens ir lielisks laiks, kad skolēni var iepazīt Madonu un Gaiziņkalna apkārtni, jo daba pati veido...

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

No mazo uzņēmēju un mājražotāju piedāvājuma pārtikas izstādē veido Rīgas reģiona garšu

Kazas siers, gelato (saldējums), zemeņu un ingvera želejkonfektes, pikanti čatniji, kaltēti bumbieri, deviņvīru spēka tēja, kadiķu...

Izveidots jauns izzinošais tūrisma maršruts «Uzzini, kā top!»

Jaunais tūrisma maršruts "Uzzini, kā top!" aicina visus tos, kas ir zinātkāri, noskaidrot dažādu...

Apbalvoti labākie 2019. gada piena produkti!

Lai popularizētu piena produktu lietošanu uzturā, pārsteigtu Latvijas patērētājus ar jaunām, vēl nesavienotām garšu kombinācijām un...

Kokmuižas svētkos varēs nobaudīt Livonijas garšu

Labos muižas svētkos ir jābūt ne tikai bagātīgai un daudzveidīgai norišu programmai, bet tiem piedien...

Reņķa dārzā svinēs Ventspils Pagastu dienu

Varēs nogaršot zupas un putras, iegādāties maizi un medu, gaļas un piena produktus, zivis, dārzeņus...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Latvijā labākos piena produktus izziņos izstādē «Riga Food 2019»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un arī parādītu, cik dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Piedzīvojumi un garšas baudījums Ventspils novadā

Garās vasaras brīvdienas ir īstais laiks, lai dotos ceļojumā pa Latviju un iepazītu novadu tūrisma burvību. Ventspils TIC piedāvā...

Pārdomas par Līgo svētkiem: padarām tos labākus un drošākus

Pavadot autosatiksmē no Rīgas uz Latgali un atceļā vairāk nekā 7 stundas, jebkurš nonāk pie dažām atziņām kā varētu dzīvot labāk...

Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī notiks Zāļu dienas gadatirgus

Jāņu dziesmas oranžērijā ieskandinās sievu kopa "Vilcenes". Pēc izdziedāšanās kopā ar "Vilcenēm" visi...

Ikšķilē norisināsies «Latvijas novadu siera diena 2019»

Sadarbībā ar biedrību `Siera klubs` notiks `Siera plašu skaistumkonkurss`. Tajā piedalīsies vairākas...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Svelme, karstuma rekordi un ziedošie jasmīni runā paši par sevi - jūnija pirmā nedēļa...

Brīvdabas muzejā jau 49. reizi norisināsies lielais Gadatirgus

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 49. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu...

10 ēdieni, kuri pavisam noteikti jānogaršo Spānijā

Spānija ir kontrastu zeme un tas izpaužas arī nacionālās virtuves izveidē, ko ietekmējušas...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Raunā atvērta makaronu darbnīca

Ģimenes uzņēmumā "Siera ražotne", kas Raunas novadā jau trīspadsmit gadus ražo beramos sierus, makaronus un...

10 lieliski produkti, kas noderēs Jaunā gada mērķu sasniegšanā

Eksperti ir vienisprātis – ceļā uz skaistu augumu un labu veselību pirmais solis ir sabalansēts uzturs, kam...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com