161.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
162.
Travelnews.lv nobauda Vecrīgas restorāna «Trompete» pusdienu piedāvājumu
(21/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrs, īpaši Vecrīga, nezinātājam nesaistās ar pārāk izdevīgām pusdienu iespējām. "Tur taču ir tie dārgie restorāni, kuros otrais maksā padsmit eiro"
– šos vārdus nācies dzirdēt ne reizi vien. Un jā, neliekas jau, ka
Vecrīg�
163.
Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»
(04/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi
birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo
vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās
rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr�
164.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
165.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
166.
Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?
(16/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi
norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā
piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...
167.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.05.2017 - 14.05.2017
(13/05/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
168.
Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju
(13/05/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes,
Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas
ēdienkartes...
169.
Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(13/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās
laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot
Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši
konceptam "Ar dabu �
170.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
171.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas Vitas Jermolovičas
(20/04/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar savu stipro raksturu un darba dzīvē, neskaitāmajos pasaules ceļojumos
gūto pieredzi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes
priekšsēdētāja Vita Jermoloviča saredz kā...
172.
Siguldā norisināsies Restorānu nedēļa
(05/04/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 30.aprīlim Siguldā un tās apkārtē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā ar dažnedažādiem ēdieniem un uzkodām cilvēkus
priecēs...
173.
Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa
(30/03/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa,
kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...
174.
Viedoklis: Kā klusajā sezonā veicies mūsu viesnīcām?
(29/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Klimatiskie apstākļi Latvijā ir tādi, kādi ir, ar tiem ir jāsamierinās un jāmēģina pielāgoties … Diemžēl klimats
175.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
176.
Noskaidrots 2016.gada labāko pasākumu tops
(16/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas oriģinālpasākumu pieteikumi vienīgajam nozares profesionālajam apbalvojumam "Pasākumu gada balvai" ir...
177.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
178.
Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī? (Papildināts, 6 viedokļi)
(19/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...
179.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju
(12/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
KOLONNA Hotel Group
vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās
četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu
180.
Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu
(11/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi
pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā
skaistuma...
181.
2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai
(09/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas –
Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...
182.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
183.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
184.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
185.
Baltijā ir lētākie Ziemassvētku tirdziņi Eiropā, Rīga otrajā vietā
(21/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aptaujājot vienpadsmit Eiropas pilsētas, secināts, ka Baltijā ir
ekonomiski izdevīgākie Ziemassvētku tirdziņi – Rīga ieņem otro vietu,
piekāpjoties...
186.
Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti
(11/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...
187.
Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa
(25/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...
188.
Viedoklis: Kā Rīgas viesnīcas vērtē Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja darbu?
(21/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavisam nesen Rīgā norisinājās restorānu nedēļa, par kuru daudzi
cilvēki bija sajūsmā. To organizēja Rīgas Tūrisma Attīstība Birojs, ko
sabiedrība...
189.
LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora
(20/10/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...
190.
Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)
(14/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek
liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki.
Restorānu...
191.
Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!
(14/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa,
kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...
192.
Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm
(12/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas
reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...
193.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
194.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...
195.
Restorānu nedēļas laikā aicina neizmantot mobilos tālruņus
(10/10/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā, kas notiks no 10. līdz
16.oktobrim, astoņi tās dalībnieki iesaistījušies īpašā akcijā, aicinot
apmeklētājus pusdienu un...
196.
LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori
(29/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” –
tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara
visu...
197.
Viedoklis: Kādas tendences šovasar valda restorānu terasēs? (papildināts)
(29/08/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir tik īsa, ka tā vien gribas katru brīvo brīdi pavadīt ārpus telpām, tostarp, ārā arī pusdienojot un...
198.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
199.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
200.
Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī
(27/07/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots...