siers.

Apskatām 161 - 200 no 419 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Tukumā ir sācies Patriotiskās garšas mēnesis

Novembris Latvijā pēdējos gados jau iesaukts par Patriotu mēnesi. Savukārt ēdinātāji, kas nolēmuši...

Pārtikas ražotāji pošas uz izstādi Parīzē «SIAL 2018»

21.oktobrī tiks atklāta Pasaules lielākā pārtikas inovāciju izstāde- SIAL 2018.  Piecas dienas, līdz 25.oktobrim Latvija prezentēs savu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Kur var atrast gardākās picas?

Izvēlies pareizo maltīti pirms lidojuma!

Svarīgi ir izvēlēties atbilstošu ēdienu ne vien pirms lidojuma, bet arī tā laikā. Uzņemtā pārtika vistiešākajā veidā var...

Bauskas vecpilsētas Pagalmu svētkos un Putras godēšanā atdzīvosies 20 pagalmiņi

Šī gada 8. septembrī Bauskas vecpilsētā norisināsies VIII Pagalmu svētki un VI Putras godēšana...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 2.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos...

Ēģiptē atraduši pasaulē vecāko sieru - 3200 gadus vecu

Ir pierasts, ka arheoloģiskajos izrakumos var atrast dažādas interesantas lietas. Pārsvarā tās ir...

Bauskas vecpilsētas Pagalmu svētkos un Putras godēšanā atdzīvosies 20 pagalmiņi

Šī gada 8. septembrī Bauskas vecpilsētā norisināsies VIII Pagalmu svētki un VI Putras godēšana...

Sieru satikšanās Rēzeknē

„Latvijas novadu Siera diena” ir biedrības „Siera klubs” gada ievērojamākais pasākums...

Kulinārā tūrisma ceļa uzņēmēji piedāvās baudīt Livonijas garšu Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā

Laikā, kad daba pamazām tuvojas savam pilnbriedam, 14. jūlijā, sestdienā, Zaubē norisināsies...

Rīga piedalījās 38. Starptautiskajās Hanzas dienās Rostokā

No 21. līdz 24. jūnijam Rīgas ilggadējā sadraudzības pilsētā Rostokā norisinājās 38. Starptautiskās Hanzas dienas. Rostoka šogad svin...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Padomi Līgo atpūtnieku drošībai un labsajūtai

Gadskārtējie Jāņu svētki aicina baudīt visgarāko dienu un visīsāko nakti, uz pāris dienām izrauties no darba...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Brīvdabas muzejs jau 48. reizi aicina uz gadatirgu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgu, kas...

Jauns tūrisma produkts laukos – vēsturiskā mantojuma agrotūrisms

Latvijas un Lietuvas lauku tūrisma asociācijas jau gadu apvienojušās kopīgā Eiropas Savienības Interreg V-A Latvijas - Lietuvas programmas...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Aicina uz Stādu gadatirgu Madonā

Stādu tirgus Madonas pilsētas centrālajā laukumā jau ir kļuvis par jauku tradīciju un īstu pamudinājumu uzsākt...

Pasaulē pieaug popularitāte jauna veida restorāniem

Protams, ka cilvēki visu laiku vēlas ko jaunu - piedzīvot, izgaršot, izmēģināt. To saprot arī viesmīlības nozarē strādājošie...

Izsmiekls Lielbritānijā: Siera festivālā beidzas siers

Nopērkot visai dārgu (aptuveni 30 eiro) biļeti par siera festivāla apmeklējumu, visdrīzāk, ikviens apmeklētājs rēķinās ar to, ka tiks pie lielāka...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Datora kļūmes dēļ ļoti daudzi «American Airlines» piloti paņēmuši brīvdienas Ziemassvētkos

Nepatīkamā situācijā nonākusi amerikas lidsabiedrība "American Airlines", kuras piloti Ziemassvētkos ir... paņēmuši...

Kurās pasaules pilsētās ir dārgākie nekustamie īpašumi pasaulē?

Iegādāties nekustamo īpašumu ir diezgan lielas galvassāpes - jāatrod tas īstais dzīvoklis, jāatrod finanses...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Septembra beigās - Miķeļa tirgus Rēzeknē

24. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām uz ikgadējiem ražas svētkiem – Miķeļa tirgu Rēzeknē...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa

Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 2.daļa

Iepriekšējo daļu beidzu gana ātri - pie mūsu pirmā rīta Stambulā. Tad nu šoreiz pastāstīšu par Stambulu un dzīvi...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Viedoklis: Apceļo Latviju - Ko apskatīt vienas dienas braucienā Vidzemē?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par to pārliecinājies pats...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

Madonā jau trešo reizi norisināsies svētki par godu mellenēm

Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Vestienas pagasta saimniecību - augļu un ogu dārzu "Jāņkalni" (Vestienas pagastā) šogad jau trešo reizi organizē "Melleņu svētdienu"- svētkus par god

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com