profesija.

Apskatām 201 - 240 no 414 vārdam 'profesija'

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Latvijā pirmoreiz varēs iegūt sertificēta vīnziņa kvalifikāciju

Ar mērķi apzināt, pilnveidot un vēl vairāk celt zināšanu un profesionalitātes līmeni vīna nozarē...

Rīgā teju visu nedēļu notiks pasaules čempionāts burāšanā platu 25 jahtu klasē

Otrdien Rīgas Sporta Burāšanas Centrā (RSBC), Ķīpsalā, Rīgā notika oficiālā 2018.gada pasaules...

Gulbenē darbu uzsāks izglītojošs un interaktīvs centrs “Dzelzceļš un Tvaiks”

2.septembrī Gulbenes dzelzceļa stacijā darbu uzsāks inovatīvs, izzinošs un izglītojošs atpūtas centrs...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Ieskaties airBaltic pilotu kabīnē, veicot lidojumu Rīga - Parīze (video)

Lai arī ar lidmašīnu kaut reizi lidojis ikviens, precīzi par to, kas notiek lidmašīnas kabīnē lidojuma laikā, varam tikai spekulēt...

Baltijā - līdz pat 5 stundām nedēļā mājas kopšanai?

Samsung Electronics Baltics nesen veiktajā aptaujā  par veļas mazgāšanas paradumiem 80% respondentu Baltijā atklāj, ka...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

«Radisson Hotel group» viesnīcu ģenerāldirektors: Tehnoloģijas neaizstās «cilvēcisko pieskārienu»

Mūsdienās tehnoloģiju pilnveide un attīstība norit ļoti straujos tempos, kas ietekmē arī darba tirgu. Ir profesijas, kuras jau tiek aizstātas ar mākslīgo...

Viedoklis: Apdrošināšanas būtība nemainīsies arī bezpilota spēkratam

Jaunās paaudzes automašīnas nav iedomājamas bez t.s. gudrajām tehnoloģijām – parkošanās asistenti, automātiskais...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Februārī sāks uzņemt Viestura Kairiša spēlfilmu «Pilsēta pie upes»

Pašās februāra beigās tiks uzsākts ziemas filmēšanas periods jaunai vēsturiskai spēlfilmai “Pilsēta pie upes”, kuras darbība...

Tuvojoties gada notikumam tūrismā - «Balttour», iepazīsti četru kaislīgu ceļotāju stāstus!

Tuvojoties Baltijā lielākajai tūrisma izstādei “Balttour 2018”, piedāvājam uzzināt, kā ceļo Latvijā zināmi cilvēki....

Rīgā aicina apmeklēt Mārtiņa Dauguļa lekciju par kritisko domāšanu

Trešdien, 24.janvārī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija „Kritiskā domāšana...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Rozentāle, Strazdiņš un Ērglis vairo prieku!

Prieka nekad nevar būt par daudz, tādēļ dziedātāji Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis Ziemassvētku...

23.Starptautiskais Baltijas baleta festivāls pārsteigs ar krāšņu un plašu programmu

23.Starptautiskais Baltijas baleta festivāls, kas 2018.gadā norisināsies no 9. līdz 28.martam, skatītājus sola pārsteigt ar plašu...

Kāds ar ceļošanu saistīts darbs atzīts par stresa pilnāko profesiju pasaulē

Stresa situācijas ir mums visapkārt - gan satiksmē, gan darbā, gan ģimenē. Tomēr, ja runājam par darbu...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 6. diena:«Spain in the ass» un asaru plūdi - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Maskavas tūristiem ir iespēja nolaisties pazemē un pavizināties pa slepeniem tuneļiem

Maskavas metro atklājis nakts ekskursiju sezonu. Apakšzemes dzelzceļa viesus uzņems arī elektrodepo...

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz Senioru dienas programmas atklāšanu

Svētdien, 24. septembrī, pulksten 15:00 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz Senioru dienas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Izstādē «Design Isle 2017» oktobrī - iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!

No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017", kurā varēs apskatīt...

9 vietas, ko iepazīt Rīgas modernajā centrā

Lai parādītu Rīgas modernā centra un Vesetas ielas apkārtnes attīstību, kopā ar vēsturnieku Kasparu Zaltānu...

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra 25 radošie kolektīvi gaida jaunus dalībniekus

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs uzsāk 26. sezonu, septembrī un oktobrī aicinot uz pirmajām nodarbībām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Ekskursijā iepazīs seno Jelgavu

Sestdien, 29.jūlijā, pulksten 12 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā kājām pa pilsētu "Veco Jelgavu meklējot". Gides Signes Lūsiņas vadībā ekskursija plānota kā neliela ekspedīcija, kurā varēs uzzināt, kāda izskatījās

Viedoklis: Kāda interese par studijām tūrismā šogad novērojama Biznesa augstskolā «Turība»?

Divas dienas atpakaļ noslēdzās pirmā kārta vienotajai uzņemšanai pamatstudijās - lai arī Biznesa augstskola "Turība" nav viena no augstskolām, kura ir starp augstskolām, kuras piedāvā pieteikties vienoti, tomēr jau ir jūlija vidus...

Septembrī Latvijā notiks pirmās Baltijas operatoru sacensības

Šā gada 6.–8. septembrī Latvijā norisināsies pirmās Baltijas operatoru sacensības, kurās aicināti pieteikties  visi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas smagās tehnikas operatori. Tā būs iespēja ne tikai sacensties, bet arī satikt nozares spe

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

Daugavpilī sagatavoti jauni tūristu gidi

Pagājušās nedēļas nogalē, 16.jūnijā, Daugavpilī  noslēdzās tūristu gidu kursi, kuros gida profesijas iemaņas apguva 24 interesenti...

Daugavpilī sagatavoti jauni tūristu gidi

Pagājušās nedēļas nogalē, 16.jūnijā, Daugavpilī  noslēdzās tūristu gidu kursi, kuros gida profesijas iemaņas apguva 24 interesenti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Wizz Air uzsāk nākamās Wizz vēstnieku paaudzes meklēšanu

Wizz Air, lielākā zemo cenu aviokompānija Centrāleiropā  un Austrumeiropā, šodien atklāj tiešsaistes atvērto balsošanu par WIZZ vēstnieku programmas ceturtās kārtas dalībniekiem, kuri turpmāk atspoguļos aviokompānijas teicamo pasažier

Bieži braucat komandējumos? Uzziniet, kā laiku ceļā izmantot interesanti un liederīgi

Mūsdienās, kad valstu robežu nozīme kļūst arvien mazāka, un cilvēku profesionālās karjeras – arvien

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie laikraksta «Diena» ekonomikas ziņu nodaļas redaktores Magdas Riekstiņas

Lasītājam pasniegt tūrismā notiekošo tā, lai būtu vēlme lasīt katru nākamo teikumu, lai katrs no tiem sniegtu ne tikai saistošu un praktisku informāciju, bet bieži vien dotu klātbūtnes sajūtu vienā vai otrā autores ceļojumā, ir

10 ieteikumi, kas padarīs jūsu biznesa ceļojumu efektīvāku

Ir daudzas profesijas, kuru pārstāvju ikdienā darba komandējumi un biznesa braucieni ieņem ievērojamu vietu,

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com