receptes.

Apskatām 201 - 240 no 688 vārdam 'receptes'

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt Līgo pirmsvētku nedēļas nogale un ir laiks sagatavoties Līgo svētkiem. Izbaudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus...

«Atvērtās dienas laukos» 10.-13. jūnijā Balvu novadā un tuvākajā apkārtnē Ziemeļlatgalē

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

10 aizraujošas grāmatas tiem, kam patīk ceļot

Ceļojumā vienmēr atrodas kāda lieka stunda, neatkarīgi no tā, vai esat lidmašīnā, lidojot pāri...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Lieldienu noskaņa Daugavpils Tūrisma informācijas centrā

Vienības laukumā var aplūkot košas svētku olas. Rīgas ielā ir izrotāti koki: to zaros ne vien izkārtojās Lieldienu neatņemams atribūts, bet arī apmetās neparasti putni...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina Tradicionālais rausis «Daugavpils»

Daugavpils pilsēta turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu, kas šajā periodā kļuva par brīnišķīgām svētku dāvanām un suvenīriem vietējiem iedzīvotājiem un Daugavpils viesiem...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Latgales reģiona mazākumtautību Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas trīs virtuālajos vakaros

Rēzeknes pilsētas teātris “Joriks”, Latgales reģiona mazākumtautību biedrības un amatiermākslas kolektīvi  aicina dalīties ar svētku tradīciju svinēšanas pieredzi  un organizē tiešsaistē virtuālus kultūras vakarus...

Automatizēti veikali, viedie iepirkšanās ratiņi, 5G roboti - kas mazumtirdzniecību Latvijā sagaida nākotnē?

Jau tuvā nākotnē mūs sagaida 5G tīkls, kas var revolucionāri mainīt mūsu iepirkšanās paradumus...

Kāda ir Mārtiņdienas un Mārtiņa vārda nozīme?

Nedēļu, kurā iekrīt 10. novembris, sauc par Mārtiņa nedēļu. 9. novembris ir Mārtiņa vakars, bet 10. novembris...

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā...

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē...

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz gardajiem Rudens ražas svētkiem

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz gardajiem Rudens ražas svētkiem svētdien, 27. septembrī...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Tiks noteikts «Latvijas gada pavārs 2020» un «Latvijas gada pavārzellis 2020»

Hanzas peronā notiks Pavāru kluba rīkotās Latvijas Republikas pavāru sacensības "Latvijas gada pavārs 2020"...

Visā Latvijā norisināsies pasākums «Satiec savu meistaru!»

Šogad savā pieredzē dalīsies un rosinās darboties 195 dažādu amatu meistari vairāk nekā...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš atgriežas restorānā VINCENTS! (video)

Jaunais VINCENTS būs dinamiskāks, mūsdienīgāks, tas nebūs tas smalkais gals, jo tā ir liela tēlošana...

Zvejniekciemā svinēs Ostas svētkus

Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs unikāla iespēja apskatīt vēl neredzētas ostas teritorijas...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Siguldu var izbaudīt arī lietainā laikā

Slikti laikapstākļi - lietus, vējš bieži vien ierobežo aktivitātes brīvā dabā. Ja nav vēlmes staigāt pa plašajām...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com