saldējums.

Apskatām 201 - 240 no 306 vārdam 'saldējums'

Kalnciema kvartāls aicina uz lielāko zemnieku un amatnieku tirgu Latvijā

Pavasara sezonā Kalnciema kvartāla tirgus pulcē jau vairāk nekā 150 zemnieku, mājražotāju un amatnieku, kas piedāvā kvalitatīvu...

Lauku labumu tirdziņā būs nobaudāmi uz vietas pagatavoti brieža gaļas burgeri

Uz vietas pagatavoti brieža gaļas burgeri, jēra gaļa un kazas siers ir tikai daži no jaunumiem, kas būs...

Labākos jaunos modes māksliniekus noteiks konkursā «Habitus Baltija 2015»

Talantīgākie jaunie modes mākslinieki, modes aprindās jau novērtēti un atzīti dizaineri, nozares...

Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā

Ik gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...

Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi

Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā...

Iepazīsti Ziemeļu stīgu tūrisma izstādē «Balttour 2015»

Iepazīties ar ''Ziemeļu stīgu'' tūrisma izstādē Balttour2015 jūs aicina četri novadi – Valkas, Naukšēnu, Rūjienas un Mazsalacas...

Februāra sākumā Vācijā notiks saldākā izstāde

"Saldi kā vienmēr, taču vairāk saldumu nekā jebkad ir bijis," ar tādu aicinājumu visi interesenti un saldumu mīļi tiek ielūgti uz ISM, kas ir...

Latvijas restorāni piedāvā atraktīvas bērnu ēdienkartes

Stipras un kuplas ģimenes, kurās ir trīs un vairāk bērni, mūsdienās kļūst aizvien retāk sastopama parādība. Neskatoties uz...

Saldējums konservu kārbā – jauns modes kliedziens

Slavena amerikāņu šefpavāra un modes dizainera sadarbībā tapis saldējums konservu kārbā – "Pop It! Ice Cream Sundae...

Daži neparasti pasaules izgudrojumi ēdiena uzlabošanai

Tie, kam parasti banāni nešķiet pietiekami saldi, argentīniešu dizainers Sebastijans Bergers ir izstrādājis...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Amerikāņu tūristi Romā izsauc policiju pārāk dārga saldējuma dēļ

Par trim saldējuma porcijām un ūdens pudeli samaksājot 42 eiro, divi amerikāņu tūristi kādā...

Lielās intereses dēļ tiek pārdotas biļetes uz koncerta «Dzimuši Rīgā» ģenerālmēģinājumu

Lielās intereses dēļ tiek pārdotas biļetes uz vienu no krāšņākajiem Eiropas kultūras galvaspilsētas koncertiem - ''Dzimuši Rīgā''...

Koncertu «Dzimuši Rīgā» redzēs un dzirdēs miljoni visā Eiropā

Eiropas kultūras galvaspilsētas koncertu ''Dzimuši Rīgā'', kas norisināsies jau šo svētdien, 6. jūlijā...

Jau pēc 10 dienām Rīgā izskanēs izcils akadēmiskās mūzikas koncerts «Dzimuši Rīgā»

Svētdien, 6. jūlijā, Eiropas kultūras galvaspilsētas koncerts "Dzimuši Rīgā" pie Latvijas Nacionālās operas...

Filipīnu ēstuvē klientus lutina ar «krokodilu saldējumu»

Kāds restorāns Filipīnu pilsētā Davao nācis klajā ar itin neparastu auksto gardumu – "krokodilu saldējumu"...

Pasaules zvaigznes tiksies koncertā «Dzimuši Rīgā»

6.jūlija Eiropas kultūras galvaspilsētas koncerts "Dzimuši Rīgā" pie Latvijas Nacionālās operas uz īpaši izveidotas brīvdabas skatuves būs...

Restorāna Elefant jaunos vasaras ēdienus aicina nobaudīt nesen atvērtajā terasē

Pārdaugavas viesnīcas Wellton Elefant Hotel restorāna kolektīvs, tuvojoties vasarai, sagatavojis patīkamus...

Skyscanner atklāj dīvainākās viesnīcu klientu sūdzības un prasības

Pārāk izskatīgs viesmīlis, krācoša draudzene un pārāk zila jūra – tās ir tikai dažas no dīvainākajām viesnīcu klientu...

EkselenceRīga 2014 oficiālais saldējums Latvijā un ārvalstīs

29. aprīlī tika svinīgi atklāta Eiropas kultūras galvaspilsētas kultūras vasarnīca "Esplanāde 2014"...

Noris aktīva gatavošanās vērienīgākajam pārtikas nozares notikumam «Riga Food 2014»

Pilnā sparā rit gatavošanās 19. starptautiskajai pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Izbaudi mūsdienu Latvijas garšu izstādē Balttour 2014

Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Tik gardi, ka siekalas saskrien mutē? Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavā

No 2013. gada 18. novembra līdz 2014. gada 18. janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos nobaudīt rudens/ziemas...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Limbažu novada pašvaldība izdevusi kalendāru 2014. gadam

Limbažu novada pašvaldība sagatavojusi un izdevusi pārliekamo galda kalendāru 2014. gadam...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavas pusē

No šī gada 18. novembra līdz 2014.gada 18.janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos Jelgavā un Jelgavas novadā...

Ar putnu būru būvēšanu sāks festivālu «Ziemassvētku egļu ceļš»

21. novembrī Rīgas Kongresu nama laukumā risināsies festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš“ ieskandināšanas...

Saldējumu dažādība jābauda Itālijā

Saldējums, ko Itālijā dēvē par gelato, pieder pie itāļu dzīves baudīšanas sastāvdaļām. Gadā katrs itālis notiesā aptuveni deviņus...

5 svarīgākās ziņas Travelnews.lv aizvadītajās piecās dienās

2013. gada 24. oktobrī nacionālā aviokompānija airBaltic prezentēja īpašo lidmašīnas dizainu, kas veltīts Ziemas...

Rīgā atvērts Jāņa Rozes konceptveikals, kur var arī malkot kafiju un baudīt saldējumu - Foto

30 bildes. 24.10. atvērts jauns konceptveikals, kas piedāvā jaunu iepirkšanās modeli, kas pircējiem sniedz...

ASV durvis ver pirmais "tualetes restorāns"

Losandželosā durvis vēris itin neparasts un, iespējams, apetīti ne visai rosinošs restorāns, kas nodēvēts par...

Altebo: 10 idejas ģimenes ceļojumam skolēnu brīvlaikā

Skolēnu brīvlaiks ir tepat – aiz nākamā pagrieziena. Līdz 22. oktobrim vecākiem ir jāizpilda ne tas vieglākais uzdevums – jāizplāno, kur un kā...

Ķīnā durvis ver restorāns ar tualetes tematiku

Vēlaties pusdienot tualetē? Mūsdienās to iespējams darīt, nebīstoties no apkārtējo cilvēku reakcijas – Taijuaņas pilsētā Ķīnā radīts...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Restorāns Degustare aicina nepalaist garām Gastronomijas festivāla īpašos piedāvājumus

Gastronomijas festivāls jau ir pusē, līdz ar to jāsteidz baudīt dalībnieku sarūpētie īpašie piedāvājumi...

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Rēzekne aicina - Tio saldējuma svētki, Zeimuļa viena gada svinības un citi pasākumi

Augusta beigas vēl nenozīmē dažādu pasākumu trūkumu Latvijas pilsētās, gluži pretēji...

Lidmašīnas pasažieris uzbrūk apkalpei, mētājas ar saldējumu

Kāds pasažieris uz lidsabiedrībai Transaero piederošas lidmašīnas klāja reisā no Maskavas uz Maiami...

Izbaudiet pēdējās zemenes Valmierā

Vasaras ogas ir ne tikai gardas, bet arī ļoti veselīgas! Tāpēc aicinām jūs izgaršot un sajust pēdējās zemenes Valmierā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com