siers.

Apskatām 321 - 360 no 423 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Seko līdzi Olimpiskajām spēlēm Sočos! Ieteikumi, kur vērot spēļu tiešraides

Jau šo piektdien Krievijas kūrortā Sočos sāksies Ziemas olimpiskās spēles, kas būs jau 22. spēles...

Olimpisko spēļu gaisotne SemaraH Hotel Lielupe

SemaraH Hotel Lielupe, 2014. gada Olimpisko spēļu ietvarā piedāvā: vērot tiešraidi no Sočiem Lobby bārā, kā arī brīvdienās...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavā

No 2013. gada 18. novembra līdz 2014. gada 18. janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos nobaudīt rudens/ziemas...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem...

Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām

Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni...

Restorāns Džems ir sagatavojis ziemas ēdienkarti

Rīgas restorāns Džems sagatavojis ziemas ēdienkarti, kurā iekļauti gana "sildoši", gan sātīgi ēdieni. Džema šefpavārs Ingus Zandbergs...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavas pusē

No šī gada 18. novembra līdz 2014.gada 18.janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos Jelgavā un Jelgavas novadā...

Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Noteiks labāko Latvijā ražoto sieru, biezpienu, jogurtu un sviestu

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Recepte - augļu pica ar mellenēm, kivi, nektarīniem, avenēm un zemenēm

Uzkarsē krāsni. Bļodiņā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno saputotu sviestu ar...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Tur un Te ceļojumu stāsts "Toskāna un daļa Itālijas Rivjēras"

Kaut kad ziemā, bezcerīgi lūkojoties milzu sniega kupenās un grimstot darbos līdz ausīm...

Lauku dzīves baudīšana saimniecībā "Līcīši" - Foto

15 bildes. "Līcīši" ir viens no pirmajiem un lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā...

Siers, jaunpiena sacepums, saldējums - tas viss no kazas piena z/s Bērzi - Foto

15 bildes. Saimniecība "Bērzi" specializējusies dažādu kazas sieru un kazas piena produktu...

Septiņas interesantas norvēģu virtuves iezīmes

Lai arī Norvēģija no Latvijas atrodas ģeogrāfiski salīdzinoši netālu, taču var pamanīt dažas atšķirības abu valstu...   

Star Tours aicina uz Mazo Holandi

Turpinot informēt par maija brīvdienu ceļojumiem, šajā reizē kopā ar ceļojumu aģentūru Star Tours aicinām doties uz...

Atklāj siera pasauli Rokforta pilsētas alās - Foto

32 bildes. Viens no pasaules senākajiem un pazīstamajiem Francijas sieriem nāk no nelielas pilsētas Rokfortas (Tulūzas reģions)...

Aicina baudīt poļu tradicionālos ēdienus

Ciemojoties kādā Polijas namā, vienalga vai esiet sens draugs vai svešinieks, būsiet sagaidīti ar viesmīlīgu uzņemšanu un bagātīgajiem ēdieniem...

Stiprinās Rīgas kā Baltijas gastronomijas galvaspilsētas tēlu

2013. gada 1. martā, tika atklāts Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas...

Preiļi – gardēžu galamērķis un siera galvaspilsēta

Siers, vīngliemeži, vīns... Tas viss atrodams un nogaršojams Preiļos. Par gardēžu tūrismu, pasākumiem un jaunumiem Preiļu pusē...

Pasaules pārsteidzošākie afrodīziji kaislīgai Valentīndienai

Tuvojoties Valentīndienai, ļaudis bieži vien interesējas, kā radīt piemērotāko gaisotni ne vien romantiskam vakaram, bet arī...

Cotton šefpavārs un līdzīpašnieks Heinrihs Erhards maksimāli izmanto vietējos produktus

Aizvien populārāk kļūst uzturā lietot sezonas un vietējos produktus...

Šogad projekta Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga īstenotāji uzsvērs sezonālos produktus

2013. gadā projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga", ko sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pavāru klubs"...

Čili Pica piedāvā šī brīža pieprasītāko ēdienu TOP 5

Čili Pica piedāvā ziemīgus ēdienus un dzērienus, kurus baudot saglabāsim ilgi sevī spēku un siltumu. Bet kuri tad ir tie ēdieni, kuri spēs mūs sasildīt ziemas laikā...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Nikos Travel: kādai klientei par ikgadēju suvenīru kļuvis kažoks no Dubaijas

Daudzi no ceļotājiem atgriežas pie saviem aģentiem, lai padalītos iespaidos un dažkārt arī atrādītu no ceļojuma...

Pieci ekskluzīvi ēdināšanas piedāvājumi pasaulē

Viesnīcās un restorānos visā pasaulē 21. gadsimtā vērojama vispārēja apkalpošanas kvalitātes līmeņa un klientiem. Tai pat laikā šķiet, ka šī niša...

Daugavpils novada Kalupē norisinās Miķeļdienas gadatirgus

Daugavpils novadā, Kalupes skolas stadionā, notiek tradicionālais Miķeļdienas gadatirgus, kas ik gadu pulcē...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

Jūrmala svin "Vīna svētkus"

Pateicoties apmeklētāju labajām atsauksmēm, Jūrmalas brīvdabas muzejs arī šogad organizē Vīna svētkus visiem jūrmalniekiem un...

TOP 10 ielas maltītes, kuras vērts pamēģināt tūristiem

Viesojoties dažādās zemēs, ceļmalas bodītēs vai lielpilsētu kvartālu ieskautos ēdināšanas stendos nereti gadās nobaudīt dažādus unikālus ēdienus...

Centrāltirgus aicina uz līdz šim nebijušu ielīgošanu

Šodien (22.06.2012) Rīgas Centrāltirgus aicina visus gardumu mīlētājus uz ielīgošanas pasākumiem, kuri notiks visas dienas laikā...

15 obligāti noteikumi, kā uzvesties ēdot ārzemēs

Tūristi, kuri apmeklē valsti pirmo reizi, mēģina izzināt kultūru, apmeklē pilsētas apskates objektus un noteikti pamēģina vietējo ēdienu...

Izmeklējam zādzības! – uzzini, kurš ir visvairāk zagtais pārtikas produkts pasaulē

Briti vienmēr izcēlušies ar savdabīgiem pētījumiem, un nu ir noskaidrots arī, kas ir zagļu visvairāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com