virtuve.

Apskatām 361 - 400 no 1952 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Restaurant Elefant,

Pullman Riga Old Town,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

Rixwell Segevold Hotel ,

View Restaurant & Lounge,

il Sole,

Restorāns PRIMAVERA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Bellevue Park Hotel Riga,

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Atklāj dabas un kultūrvēstures dārgumus Slīteres Nacionālā parka Ceļotāju dienās

Jau šajā nedēļas nogalē, 4. un 5. jūnijā, Dabas aizsardzības pārvalde (pārvalde) sadarbībā ar Dundagas Tūrisma informācijas centru un vietējiem uzņēmējiem ielūdz uz...

Piejūras kempings uzsāk vasaras sezonu

Arī šajā vasaras sezonā Ventspils viesiem tiek piedāvāta mierpilna atpūta Piejūras kempingā, meža ielokā, pārsimts metru attālumā no Ventspils Zilā karoga pludmales...

Vasara jau drīz. 20 iemesli šovasar ieplānot sev ceļojumu

Līdz vasarai atlikušas vien nepilnas sešdesmit dienas. Šis gadalaiks saistās ar bezrūpību, siltumu, mieru un atpūtu...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Dzīve laukos – kas iedvesmo ģimenes uzsākt savas lauku saimniecības?

Pēdējo gadu laikā vērojama pieaugoša tendence mainīt dzīvi pilsētā pret dzīvi laukos. Cits ikdienas ritms un vide daudzus iedvesmo savu...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Ventspils: Piektdienas vakara pastaiga «virziens: JAUNS»

2022.gada 20. maijā vakara pastaiga dosies pa jaunu maršrutu – no Lielā laukuma pa Lielo prospektu līdz jaunajam zinātnes un inovāciju centram...

LRB un LDDK: Viesmīlības nozarē strādājošo skaits Covid pandēmijā sarucis par trešdaļu

Latvijas viesmīlības nozare pēdējo divu gadu laikā ir zaudējusi trešo daļu darbinieku un pašlaik piedzīvo akūtu darbaroku trūkumu...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons vērs durvis 7. maijā

7. maijā pēc četru gadu rekonstrukcijas apmeklētājiem durvis vērs Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons. Ikviens aicināts apskatīt iespaidīgās pārmaiņas pēc restaurācijas...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Labākie Rīgas šefpavāri aicina uz baudāmāko pavasara notikumu galvaspilsētā - Rīgas restorānu nedēļu

Pēc ilgākas pauzes pie gardēžiem ir atgriezusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa un tā šogad norisināsies no 18. aprīļa līdz 1. maijam...

Pārtikas paliekas palīdzēs tikt pie košām un krāsainām Lieldienu olām

Olu krāsošana un krāsaino olu kaujas ir viena no daudzu ģimeņu svarīgākajām Lieldienu tradīcijām, kurai vērts gatavoties laikus, izplānojot gan nepieciešamo olu daudzumu, gan materiālus to krāsošanai...

Idejas Lieldienu galda klāšanai, izmantojot arī vienkāršus un pašdarinātus dekorus

Gatavojoties Lieldienām, daudzi domā ne tika par to, ko likt svētku galdā, bet arī kā to dekorēt un noformēt. Dabas atmodas svētkos mēs...

Pirms un pēc: teju 30 gadus sena, mantota kafejnīca kļūst mājīgāka un viesmīlīgāka

Kafejnīcām un restorāniem pēdējie gadi bijuši izaicinājumu pilni. Daudzas kafejnīcas pacietīgi gaidīja ierobežojumu mazināšanu, kas ļautu atkal pilnvērtīgi uzņemt...

Lauku tūrisma uzņēmēju atklāta vēstule par iesaistīšanos Ukrainas bēgļu uzņemšanā

Šobrīd, kad valdībai ātrā tempā nākas risināt ar Ukrainas bēgļu uzņemšanu saistītos jautājumus, mēs, lauku tūrisma uzņēmēji, vēlamies vērst uzmanību uz lauku tūrisma nozares potenciālu un...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

10 idejas, ko darīt Jūrmalā skolēnu pavasara brīvlaikā

Pavasara brīvlaiks tūlīt jau ir klāt, tādēļ esam apkopojuši desmit idejas, kā interesanti un lietderīgi pavadīt laiku kopā ar bērniem Jūrmalā...

7 idejas, ko darīt skolēnu pavasara brīvdienās Alūksnē

Sarīkojiet ģimenes sapulci, lai vienotos, kurus apskates objektus vēlaties apskatīt Alūksnē un novadā...

Mālpils pagastā gatavojas Valentīna Skulmes 100. jubilejai

Mālpils pagasta “Skulmju” mājās sezonu plānots uzsākt 21. aprīlī – aktiera Valentīna Skulmes dzimšanas dienā...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Slavenais krievu restorāns «The Russian Tea Room» Ņujorkā ir tukšs

Viens no slavenākajiem un vecākajiem restorāniem Ņujorkā ir «The Russian Tea Room», kas šobrīd ir gandrīz tukšs, bet ukraiņu restorāns «Veselka» Ņujorkā...

Daudzpusīgā Ēģipte: kādas atpūtas iespējas bez pludmales tā vēl piedāvā

Tad tā dāvā vasarīgu siltumu ziemas nogurdinātajiem un aicina ļauties piejūras dzīves mieram, nodrošinot ar gardu ēdienu un kultūras izziņas iespēju bagātību...

Taizemes sala Puketa: kāpēc tā tik ļoti vilina latviešu ceļotājus

Līdzīgi gājputniem ļaudis dodas prom no Latvijas laikā, kad šeit valda ziema, lai atgrieztos kopā ar pavasara saules siltajiem stariem...

Kad cīņas ringā iziet divi milži - Maurīcija un Maldīvija - kas uzvar

Drosmīgajiem pieder pasaule! Doties neizzinātos tālumos, gūt jaunas pieredzes, atklāt un ļauties iedvesmojošiem atklājumiem...

Mārcis Bogdanovs: Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības veiksmes

Neskatoties uz pēdējā laika izaicinājumiem tūrisma nozarei, Valmieras novadā  joprojām varam lepoties ar aizrautīgiem un radošiem uzņēmējiem, kuri...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

«Piejūras kempings» saņēmis atzinīgu novērtējumu

Piejūras kempings Ventspilī saņēmis augstu novērtējumu pasaulē plaši izmantotās naktsmītņu tiešsaistes rezervēšanas platformā Booking.com...

Marta Mackeviča: Atpūta viesnīcā «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» jeb ko piedāvā 5 zvaigznes Ēģiptē?

Dzirdot jēdzienus “5 zvaigznes”, “Ēģipte” un “viss iekļauts” katrs no mums iedomājas kaut ko citu – vieni domā par neierobežotu ēdienu izvēli...

Kāpēc Tev vismaz reizi dzīvē vajadzētu ieplānot ceļojumu uz Taizemi

Taizeme ir valsts, kas savaldzina ar pirmo vēja brīzi, pirmo soli uz tās saules siltuma pielietās zemes...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju

Vadošā pieczvaigžņu viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Noskaidroti Latvijā iecienītākie restorāni «Wolt Restorānu balvā 2021»

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt pēc atlasītas žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 50 tūkstošu iedzīvotāju balsojuma noskaidrojis “Wolt Restorānu balvas 2021” labākos ēdinātājus...

Attālinātais darbs: Kurp doties, ja kārojas uz laiku nomainīt ierasto darba vietu

Viens no ieradumiem, kas paver visplašākos iespēju apvāršņus, ir attālinātais darbs - kad neesam piesaistīti konkrētai darba vietai, mums tiek dota iespēja...

Apskatāma Tautas Lietišķās mākslas studijas «Valmiera» jubilejas izstāde

Valmieras Kultūras centrā apskatāma Tautas Lietišķās mākslas studijas “Valmiera” 75 gadu jubilejas izstāde...

Kā sarūpēt un iesaiņot paštaisītas, ēdamas svētku dāvanas – receptes un padomi

Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem...

Valmierā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Trešdien, 22. decembrī, plkst. 15.00-20.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisināsies Ziemassvētku tirdziņš...

«Wolt restorānu balvas 2021» līderpozīcijās izvirzās veģetārā un vegānā virtuve

Lai izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un kafejnīcām deviņās dažādās kategorijās, tehnoloģiju uzņēmums Wolt aicina iedzīvotājus visu decembri balsot konkursā “Wolt restorānu balvu 2021”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com