asi ēdieni.

Apskatām 1 - 40 no 748 vārdam 'asi ēdieni'

Nedēļas nogalē ar vērienīgu kultūras programmu aicina “Līvas ciema svētki”

Šajā nedēļas nogalē, 24. un 25. maijā, Liepājā norisināsies XXI “Līvas ciema svētki” – lielākais nemateriālā kultūras mantojuma notikums Kurzemē...

Gatavojiet, dalieties, izbaudiet: gardas 2025. gada Turcijas kulinārās nedēļas idejas

2025. gada Turcijas kulinārā nedēļa no 21. līdz 27. maijam visā pasaulē aicina doties garšu pilnā ceļojumā cauri Turcijas bagātīgajām kulinārijas tradīcijām...

Grupa “Sudden Lights” radījusi jaunu alu - “Mežpils Āgenskalnietis”

Grupa “Sudden Lights” priecē savus atbalstītājus ne tikai ar jauno albumu, bet arī īpašu alu – “Mežpils Āgenskalnietis”, kas radīts sadarbībā ar zīmolu “Mežpils alus”...

No neļķēm līdz valsts apbalvojumam – kā godā māmiņas dažādās pasaules valstīs?

Maija otrajā svētdienā daudzviet pasaulē atzīmē Māmiņdienu, kad īpašu paldies sakām tām sievietēm, kuru rūpes mūs pavadījušas no pirmajiem soļiem līdz šodienai...

Turcijas garšu pasaule Latvijas gardēžiem

Ja esat ceļotājs no Latvijas, kurš alkst pēc saules, bagātīgas kultūras un neaizmirstamiem ēdieniem, Stambula ir īstā vieta, ko apmeklēt. Papildus leģendārajai panorāmai, senajām mošejām un...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Vai esat gatavi doties ceļojumā? Ceļvedis, kā apmeklēt kaimiņvalsti Lietuvu

Ar katru dienu vasara ir par soli tuvāk, un tas nozīmē, ka tuvojas arī ceļojumi ar automašīnu. Lai dotos braucienā uz četriem riteņiem, nav jāmeklē tālāk par savu mīļoto kaimiņu, Lietuvu...

Tallinā durvis vēris 75 miljonus eiro vērts luksusa viesnīcu komplekss, kurā ir tikai 17 numuri

Tallinas vecpilsētā oficiāli atvērta ekskluzīva jauna viesnīca Burman. Tā ir daļa no augstākās klases viesnīcu, restorānu un izklaides kompleksa...

10 ikoniski Ēģiptes ēdieni, ko noteikti jānogaršo

Laikā, kad Latvijā vēl gaidām vasaru, daudzi nepacietīgi dodas vasaras meklējumos uz latviešu sirsnīgi iemīļoto Ēģipti, kas prot lutināt ar patiesi izcilu atpūtu, brīnišķīgām apskates vietām un...

Vēl ir iespēja izbaudīt: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos...

Nepalaid garām: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos ar īpaši sagatavotiem labumiem...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

Latgales garšas martā - pavasara piedāvājums arī Rēzeknē

Tuvojas pavasaris. Pavisam drīz modīsies daba, saulīte mūs lutinās arvien vairāk, arī mēs kļūsim daudz aktīvāki, meklējot jaunus piedzīvojumus, sajūtas un – arī garšas...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Neticami, bet klāt jau marts! Un tā vien šķiet, ka var sajust pavasara smaržu. Gaidīsim pavasari, apmeklējot interesantus pasākumus visa Latvijā...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

Arī lieliem ceļotājiem reizēm vajag īstu restartu!

Pēc veselības uzlabošanas “Jaunķemeros” atgriezos mājās apņēmības pilna – nu gan pirkšu dažādu krāsu dārzeņus, burkānus un bietes, tvaicēšu, vārīšu un salātus turpmāk ēdīšu tikai ar olīveļļu...

Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...

Bergamo - vārti uz Itālijas labākajiem slēpošanas kūrortiem un kultūru

Ziemeļitālijas pilsēta Bergamo ir lielisks ceļojumu galamērķis gan vasarā, gan ziemā, taču tieši ziema to pārvēršas par sniegotu pasaku valstību, kurā katra bruģakmens iela un kalnu panorāma...

18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē...

No tuksneša līdz sērfošanai: 5 kontrastu piepildīti ceļojumu galamērķi ziemā

Atnākot rudenim, kaislīgākie vasaras mīļi sāk lūkoties pēc saulainiem un siltiem ceļojumu galamērķiem, kur kaut uz mirkli aizmirst...

Ēd un tici, lai piesauktu veiksmi Jaunajā gadā

Latviešu tautas senas tradīcijas vēsta, ka Vecgada vakarā ir jāēd daudz, lai nākamais gads būtu veiksmes un laimes pilns...

Ēdieni, kas Jaunā gadā piesaistīs veiksmi

Latviešu tautas senas tradīcijas vēsta, ka Vecgada vakarā ir jāēd daudz, lai nākamais gads būtu veiksmes un laimes pilns. Izlasi un uzzini mūsu...

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Ko piedzīvot Viļņā ziemā? Pasakainas ainavas, kaķu kafejnīca un neaizmirstami piedzīvojumi

Ziema Viļņā ir daudz vairāk nekā tikai svētku gaismiņas decembrī un sniegpārslu dejas. Tā ir piedzīvojumiem bagāta sezona, kas no jauna...

Kā Ziemassvētki tiek svinēti apkārt pasaulei

Maģiskie Ziemassvētki ir brīnumlaiks visā pasaulē. Nenoliegsim, ka katrai ģimenei ir savs Ziemassvētku pavadīšanas laiks...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

Ziemassvētku mielasts un ciemiņi ar produktu nepanesībām – ko iesākt un kā sagatavoties?

Bagātīgs Ziemassvētku mielasts ir neatņemama svinību sastāvdaļa, un nereti pie kopīga svētku galda pulcējas raibu raibais viesu loks...

Eksotiskā Āfrikas valsts Gambija - ar ko tā sagaida ceļotājus. Ir jābaidās vai var baudīt bez raizēm.

Gambija ir Āfrikas mazākā valsts, kas, pateicoties tās draudzīgajiem iedzīvotājiem, iemantojusi titulu “Āfrikas smaidīgais krasts”...

26. novembris vēsturē: Pasaulē svin kūku dienu

Lieliska ziņa visiem kārumniekiem un saldumu mīļiem – šodien godā ceļ kūkas. Un ja reiz...

Rīgas Zoodārzs Melno piektdienu pasludina par "Melnbalto piektdienu"

Laikā no 22. līdz 25. novembrim Rīgas Nacionālā Zooloģiskā dārza apmeklētāji aicināti atzīmēt “Melnbalto piektdienu”. Rīga ZOO aicina iesaistīties krustvecāku programmā...

airBaltic piedāvā jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai, kas radīta no svaigiem vietējiem produktiem...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Aicina svinēt Latvijas valsts svētkus Valmieras novadā

Lai, kad Tu esi, ir sirdssilti, ir mierīgi, ir drosmīgi, ir gaiši, ir varoši, ir stiprinoši, ir laimīgi! Saules mūžu, Latvija! Daudz laimes dzimšanas dienā...

Atklājiet Gruzijas vīnu unikālo kolekciju «Roze Wines» e-veikalā

Šis unikālais Gruzijas vīnu veikals savieno vīna cienītājus ar ekskluzīviem mazās ģimenes vīndarītavās Gruzijā radītiem vīniem, nogādājot tradīciju...

«airBaltic» uzlabo maltītes pasūtīšanas pakalpojumu pirms lidojuma

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par pilnveidotu maltīšu iepriekš pasūtīšanas pakalpojumu, lai uzlabotu Ekonomiskās klases ēdināšanas pieredzi lidojuma laikā...

31. oktobris vēsturē: Pasaulē svin Halovīnu jeb Visu svēto dienas priekšvakaru

Tradīcija svinēt Visu Svēto vakaru pirms novembra iestāšanās, ir izplatīta lielā daļā pasaules - arī...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

No kūku konkursa līdz nopietnām diskusijām par pārtikas izšķērdēšanu – apmeklē «Riga Food 2024» pasākumus

5.–7. septembrī pārtikas industrijas izstāde “Riga Food” piedāvā vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan profesionāļiem, gan gardēžiem...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com