pavārs.

Apskatām 1 - 40 no 1052 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Gatavojiet, dalieties, izbaudiet: gardas 2025. gada Turcijas kulinārās nedēļas idejas

2025. gada Turcijas kulinārā nedēļa no 21. līdz 27. maijam visā pasaulē aicina doties garšu pilnā ceļojumā cauri Turcijas bagātīgajām kulinārijas tradīcijām...

Aģentūra «Luka» iegūst sešas zelta godalgas pasaulē lielākajā pasākumu nozares konkursā «Eventex»

Eventex konkurss, kurš tiek uzskatīts par pasākumu industrijas Oskaru un kurā tiek apbalvoti izcilākie pasākumi un pieredzes mārketinga projekti pasaulē Ineses Lukaševskas vadītā aģentūra...

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī vērs durvis jauns restorāns

Pēc veiksmīgi aizritējušās Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa restorāna telpu izsoles, kas noslēdzās šī gada janvārī ar SIA KLAD RE uzvaru...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

25. aprīlī tiešraidē notiks IV Sēlijas tūrisma konference

Par jaunumiem tūrisma jomā Sēlijā varēs uzzināt tiešraidē Sēlijas tūrisma konferencē, kas ierasti notiek dienu pirms Sēlijas Tūrisma tirgus...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

15. aprīlis vēsturē: Nogrimst pasažieru kuģis Titāniks

Titāniks bija otrais no superlaineru trio, kas tika uzbūvēti, lai dominētu transatlantijas...

Tallinā durvis vēris 75 miljonus eiro vērts luksusa viesnīcu komplekss, kurā ir tikai 17 numuri

Tallinas vecpilsētā oficiāli atvērta ekskluzīva jauna viesnīca Burman. Tā ir daļa no augstākās klases viesnīcu, restorānu un izklaides kompleksa...

Ilgtspējīga tūrisma domnīcā prezentēs situācijas novērtējumu par lēno tūrismu Rīgā un Pierīgā

Rīgas plānošanas reģions šī gada 27.martā rīko trešo reģiona ilgtspējīga tūrisma domnīcu, kurā diskutēs par lēnā tūrisma koncepta attīstību un iepazīstinās...

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanu

Kāpšana kokā, orientēšanās spēle, disku golfs un “pasaku” pārgājiens – tās ir tikai dažas aktivitātes, kas 5. aprīlī no pulksten 13 līdz 17 sagaida apmeklētājus Jelgavas reģionālā tūrisma centra...

Igaunijas un Latvijas «Michelin» Zaļās zvaigznes pavāri satiekas Pavāru mājā

2025 .gada 20.martā Pavāru mājā Līgatnē notika unikālas vakariņas, kur tandēmā darbojās divi “Michelin” Zaļās zvaigznes šefpavāri: Pīters Pihels no Igaunijas un Juris Dukaļskis no Latvijas...

Siguldas novads aicina doties «Pavasara garšu ceļojumā 2025»

Siguldas novads no 2025. gada 20. līdz 30. martam jau otro gadu aicina piedzīvot “Siguldas novada garšu ceļojumu 2025” – kulināro notikumu, kas izceļ vietējos produktu...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

«Michelin» novērtētais restorāns «Zoltners» īpašā pasākumā iepazīstina ar Zemgales produktiem

Ar līdz šim nebijušu un unikālu piedāvājumu nāk klajā “Michelin” ceļveža novērtētais Dobeles novada restorāns “Zoltners”, aicinot 2025. gada 11. aprīlī uz sešu kārtu maltīti...

«Grand Hotel Kempinski Riga» iepazīstina ar jaunu «Stage22» ēdienkarti: Ēdienu savienošanās svētki

Stage22 Bar & Restaurant, iemīļots ēdināšanas galamērķis, kas Stage22, kas ir slavena ar Āzijas-Fusion virtuvi un viesmīlīgo gaisotni, aicina pusdienotājus piedzīvot kulinārijas ceļojumu...

Poļu imigrantu dēls, kurš ceļo kopā ar slavenībām viņu «mājas garšas» meklējumos

Doties ceļojumā, lai nogaršotu savu senču zemes autentiskos ēdienus, kas nereti meklējami pat otrā pasaules malā – tās īsts ir piedzīvojums, kas ļauj slavenībām...

Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu

Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums

Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Video: Jau divdesmito reizi pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas «Gada Cilvēks Tūrismā»

2025. gada 7. februārī jau divdesmito reizi tika pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas “Gada Cilvēks Tūrismā”...

11. februāris vēsturē: Atzīmē profesionālu sportistu sievu dienu

Kopš 2006. gada 11. februārī atzīmē profesionālu sportistu sievu dienu...

LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums

LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa saņēmusi Latvijas tūrisma nozares balvu “Gada cilvēks tūrismā 2024” kategorijā “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”...

Travelnews.lv TOP10 janvāra skatītākās vai populārākās publikācijas

Travelnews.lv TOP10 janvāra skatītākās vai populārākās publikācijas ...

Travelnews.lv TOP10 decembra skatītākās vai populārākās publikācijas

Travelnews.lv TOP10 decembra skatītākās vai populārākās publikācijas...

Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...

Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā

Francijas pilsētā Lionā 2025. gada 27. janvārī noslēdzās prestižais pavāru konkursa “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijas pavāru komandai šis bija pirmais fināls...

25. janvāris vēsturē: Atzīmē īru kafijas dienu

Ar ko pasaulē ir pazīstama Īrija? Ar Svētā Patrika dienas svinēšanu, “Guiness” alu un, protams, arī īru kafiju. Un, kā izrādās...

Latvijas pavāru komanda jau devusies uz Lionu

Latvijas pavāru komanda ir devusies uz Francijas pilsētu Lionu, lai jau 2025. gada 27. janvārī pārstāvētu mūsu valsti pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse d’Or finālā...

Jau pavisam drīz - «Bocuse d’Or» ar Latvijas pavāru dalību

Pavisam drīz – 2025. gada 26. janvārī Francijas pilsētā Lionā sāksies prestižā pavāru konkura “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijai tas ir īpaši nozīmīgs, jo pirmo reizi...

Ziemassvētku brīnums Somijā: Zanes Grēviņas neaizmirstamais piedzīvojums

Satura veidotāja Zane Grēviņa (@naskoties_zane) kopā ar vīru Artūru devās neaizmirstamā ceļojumā uz Somiju, Rovaniemi pilsētu, ko organizēja zīmols “Coca-Cola”...

Jauna restorāna «3 Sezonas» atvēršana Vecrīgā

2024.gada nogalē, pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā, tika atvērts jauns restorāns "3 Sezonas". Restorāna vadību uzņemas atzītais šefpavārs Ingmārs Ladigs

Gardēžu ceļvedis caur Lietuvas un Zviedrijas virtuvēm un apskates vietām

Šefpavārs un satura veidotājs Gatis Lauva (@gatis.lauva) devās neaizmirstamā ceļojumā uz Zviedriju, pa ceļam uz prāmja ostu apciemojot arī Lietuvu...

Jaunais Vecrīgas restorāns «3 Seasons» un šefpavārs Ingmārs Ladigs rīko pirmās vēlās brokastis jeb branču - Foto

40 bildes. Jaunais Vecrīgas restorāns «3 Seasons» un šefpavārs Ingmārs Ladigs rīko pirmās vēlās brokastis jeb branču...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs muzicēs kopā ar čellu trio «MELO-M» Vecgada lielkoncertos

Čellu trio “Melo–M” vecgada koncertos šogad būs īpašs viesis - viens no atpazīstamākajiem un talantīgākajiem Latvijas šefpavāriem - Lauris Aleksejevs...

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Picu gatavošana mājās ir divi vienā  – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu...

Vecrīgā plāno atvērt jaunu restorānu «3 Seasons» šefpavāra Ingmāra Ladiga gādībā

2024. gada Adventa laika noskaņas Vecrīgā uz Audēju ielas tiks atvērts jauns restorāns «3 Seasons», kuru kūrēs Latvijā ļoti labi pazīstams šefpavārs un uzņēmējs Ingmārs Ladigs...

Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000

Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo...

Šodien «Latvijas Tūrisma forums 2024»

Atzīmē kalendārā 5. decembri – “Latvijas Tūrisma forums 2024” tuvojas...

Liepājnieki steidz baudīt ziemas garšu

Gastronomiskā piecu kārtu vakariņu pieredze “Ziemas garšu simfonija” Liepājā ir piedzīvojusi savu pirmizrādi, izpelnoties siltas un atzinīgas atsauksmes...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com