restorāna.

Apskatām 1 - 40 no 2206 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

View Restaurant & Lounge,

Rixwell Segevold Hotel ,

Le Dome,

Video intervija par 15. Rīgas Austeru festivālu ar Unu Ulmi un Gaiti Burba

Video intervija (15:46) par 15. Rīgas Austeru festivālu ar Rīgas restorāna «Buržujs» saimniekiem Unu Ulmi un Gaiti Burba...

Rundāles pils muzejs pārņem Mežotnes pils kompleksa apsaimniekošanu

2025. gada 15. maijā, Kultūras ministrijā (KM) notiekošā mediju pasākumā, Rundāles pils muzejam un VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) parakstot līgumu...

15. maijs vēsturē: ASV atver pirmo McDonalds restorānu

Mūsdienu ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonalds" pirmais restorāns savas durvis vēra jau...

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī vērs durvis jauns restorāns

Pēc veiksmīgi aizritējušās Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa restorāna telpu izsoles, kas noslēdzās šī gada janvārī ar SIA KLAD RE uzvaru...

Travelnews.lv TOP10 martā skatītākās vai populārākās publikācijas

Travelnews.lv TOP10 martā skatītākās vai populārākās publikācijas...

Gunārs Ķirsons plāno atvērt jaunu restorānu Mežaparkā

AS “Lido” dibinātājs Gunārs Ķirsons ir iegādājies kafejnīcas “Bella Bella” ēku Mežaparkā un plāno ieguldīt...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

Rīgas centrā top «Hesburger» restorāns ar auto kases pakalpojumu

Somijā lielākā burgeru un Baltijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" ir uzsākusi jauna restorāna būvniecību Satekles ielā 3, Rīgā. Kā norāda "Hesburger" starptautiskās attīstības...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Iepazīstam Rēzeknes restorāna «We Know» ēdienkartes piedāvājumu un Latgales ēdienu meistarklases - Foto

25 bildes. Iepazīstam Rēzeknes restorāna «We Know» ēdienkartes piedāvājumu un Latgales ēdienu meistarklases...

Restorāns Īrijā «Ryanair» šefam liek samaksāt par papildus ekstrām

Kāds Īrijas restorāns arī pašam “Ryanair" šefam Maiklam O’Līrijam pievienojis pie rēķina dažas ekstras...

Slēdz kafejnīcu Kauņā, atklājot briesmīgus pārkāpumus

Lietuvas Pārtikas un veterinārais dienests, reaģējot uz klienta sūdzību, veica pārbaudi Kauņas kafejnīcā “Golden Dragon”. Atklāto pārkāpumu bija daudz...

Ilgtspējīga tūrisma domnīcā prezentēs situācijas novērtējumu par lēno tūrismu Rīgā un Pierīgā

Rīgas plānošanas reģions šī gada 27.martā rīko trešo reģiona ilgtspējīga tūrisma domnīcu, kurā diskutēs par lēnā tūrisma koncepta attīstību un iepazīstinās...

Cēsis aicina uz Restorānu nedēļu «Kultūra šķīvī»

Pavasara Restorānu nedēļa atgriežas! 2025. gadā no 7.-13. aprīlim, iedvesmojoties no Cēsu kā Latvijas kultūras galvaspilsētas vadmotīva “Kultūra galvās, pilīs, sētās”...

Igaunijas un Latvijas «Michelin» Zaļās zvaigznes pavāri satiekas Pavāru mājā

2025 .gada 20.martā Pavāru mājā Līgatnē notika unikālas vakariņas, kur tandēmā darbojās divi “Michelin” Zaļās zvaigznes šefpavāri: Pīters Pihels no Igaunijas un Juris Dukaļskis no Latvijas...

Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā - Foto

30 bildes - Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā - Foto

15 bildes. Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā...

Travelnews.lv TOP10 februārī skatītākās vai populārākās publikācijas

Travelnews.lv TOP10 februārī skatītākās vai populārākās publikācijas... 

Valmierā norisināsies Valmieras novada Tūrisma konference «Ciemos igauņi»

Igauņi ir viena no Valmieras novada galvenajām ceļotāju mērķauditorijām. Viesus no Igaunijas sastopam tūrisma objektos, igauņu valodu dzirdam gan vietējos veikalos, gan...

Cīņa par darbiniekiem kļūst sīvāka: LIDO investē darbinieku labbūtībā

Saskaņā ar darba sludinājumu portāla “CVMarket.lv” datiem, 2024. gadā darbinieku pieprasījums ēdināšanas un viesmīlības nozarē ir pieaudzis par 223%...

Noskaidroti pirmā nacionālā picas cepšanas konkursa Latvijā un pirmā Baltijas GoBurger konkursa uzvarētāji

Godinot pavārmākslas nozari, šonedēļ norisinājās pārtikas un delikatešu eksperta “Reaton Food” organizētais Baltijas mēroga notikums – “Profesionāļu dienas”...

Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu

Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Grobiņa atzīmēs 330. jubileju ar izzinošām pastaigām, stāstiem un koncertu

Atzīmējot Grobiņas pilsētas 330. gadadienu kopš Grobiņai piešķirtas pilsētas tiesības, piektdien, 28. februārī, ikviens aicināts uz kopīgu svētku svinēšanu...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Valmierā izbaudām pilsētā iecienīta restorāna «Rātes vārti» ēdienkarti - Foto

35 bildes. Valmierā izbaudām pilsētā iecienīta restorāna «Rātes vārti» ēdienkarti...

Vidzemes piekrastē pirmo reizi norisinās Restorāna nedēļa

No 2025. gada 10. līdz 16. februārim Vidzemes piekraste aicina gardēžus uz pirmo Restorāna nedēļu – jaunu gastronomijas notikumu, kurā piedalīsies 14 restorāni un kafejnīcas...

5 idejas randiņam Koknesē jau šajā nedēļas nogalē

Koknese ir viens no skaistākajām Latvijas galamērķiem neatkarīgi no gadalaika. Arī gada aukstākajos mēnešos, kad zemi sedz baltas sniega pūciņas un rokas mazliet salst brīžos...

Izgaršojam Vecrīgas restorāna «Melnā bite» steiku un citus gardumus - Foto

25 bildes. Izgaršojam Vecrīgas restorāna «Melnā bite» steiku un citus gardumus...

Video: Jau divdesmito reizi pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas «Gada Cilvēks Tūrismā»

2025. gada 7. februārī jau divdesmito reizi tika pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas “Gada Cilvēks Tūrismā”...

LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums

LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa saņēmusi Latvijas tūrisma nozares balvu “Gada cilvēks tūrismā 2024” kategorijā “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”...

Svini dzīvi – Preiļu novadā

Preiļu novada Tūrisma attīstības un informācijas centrs  aicina ikvienu pilsētas viesi ielūkoties atjaunotajā Preiļu pilī, kur jaunajā tūrisma sezonā pils 1. stāvs...

Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...

Taizemes Tūrisma Pārvalde kopā ar «Stockmann Rīga» aicina izbaudīt Taizemes garšu

Janvāra nogalē un februāra sākumā universālveikalā “Stockmann” noritēs Taizemes virtuves meistarklases, kuras bez maksas apmeklēt iespējams ikvienam...

Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā

Francijas pilsētā Lionā 2025. gada 27. janvārī noslēdzās prestižais pavāru konkursa “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijas pavāru komandai šis bija pirmais fināls...

Latvijas pavāru komanda jau devusies uz Lionu

Latvijas pavāru komanda ir devusies uz Francijas pilsētu Lionu, lai jau 2025. gada 27. janvārī pārstāvētu mūsu valsti pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse d’Or finālā...

Liepājā apmeklētājiem durvis ver restorāns ar jaunu elpu

Ar priecīgu ziņu klajā nācis  Liepājas restorāns “Upe”, savā “Facebook” kontā paziņojot, ka tas vēris durvis apmeklētājiem, sākot ar 2025. gada 20 janvāri...

Rīgas leģendārā restorāna «Aqua Luna» ēka Andrejostā ir demontēta

Rīgas leģendārā restorāna «Aqua Luna» ēka Andrejostā ir demontēta...

Andris Kalniņš: «airBaltic» ir svarīga nozīme Latvijas tūrisma infrastruktūrā

Avioindustrijai ir izšķiroša nozīme ārvalstu tūristu piesaistē Latvijai, un jebkura nestabilitāte šajā sektorā rada riskus viesmīlības nozarei kopumā...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com