Autors: Sigulda.lv
Avots: Sigulda.lv
Rudens ražas laikā, sestdien, 5. oktobrī, Mūsu Bio tirgus aicina visus doties uz Siguldas tirgu, lai iepirktu zemnieku sarūpētās veltes un kopā svinētu pārgājienu sezonas sākumu.
Plkst. 11.00 visi interesenti varēs pievienoties šefpavāra Renāra Purmaļa meistarklasei “Gatavo dabā”, kurā meistars demonstrēs, kā dabā pagatavot rudens sakņaugu sacepumu un grilētu ābolu ar krēmsieru.
Reklāma

Jau vairāk nekā 10 gadus, gatavojot uz dzīvas uguns kā vasarā, tā ziemā, un apvienojot degsmi par Latvijas skaistumu un ēdienu, Renārs ved cilvēkus tuvāk dabai. Tuvāk saknēm. Viņa "ofiss" ir mežs, virtuve- sprakšķoša uguns. Pie dabas viss garšo labāk!
Mūsu bio tirgū šoreiz būs iespēja iegādāties z/s “Mežvijas” dārzeņu un augļu produktus, smiltsērkšķu izstrādājumus no z/s “Mežmalas-1”, “Saules klaips” bio maizi un z/s “Kalvāni” gaļas izstrādājumus un citus gardumus.
Tirgus norises laiks no plkst. 9.00 līdz 13.00.
Meistarklase tiek organizēta ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.