| |||||
|
|||||
: +
Lido Medalus ražošanai izmanto 900 kilogramus medus gadā
Lido Atpūtas centra vārds lielai daļai no mums saistās ar Krasta ielas milzīgajām iespējām ēdienkartē, slidotavu...
Steiku Haoss svētku dekorācijās dod priekšroku floristikai un ziediem
Rudens un ziema ir vairāku krāšņu svētku un svinamo dienu laiks – sākot ar Helovīnu nakti un valsts svētkiem...
Čīle, Itālija, Argentīna, Spānija – restorāns "Alexis" ielūdz vīna vakariņās
Oktobra mēnesis vienā no Latvijas rudens galamērķiem - Cēsīs – šajā rudenī atnesis ne tikai dažādību dabas krāsās...
Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā
Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...
International SV: iecienītākais ēdiens – buļļa vaigs
Tieši virtuves dažādība un izteiktais lakonisms gan ēdienkartē, gan izteikumos, atklājot restorāna koncepciju, liek iepazīties tuvāk...
T.G.I. Friday’s restorāns ielūdz ''Goda Viesa" programmā
Mūsdienās teju ikvienā veikalā tiek ieviestas klientu lojalitātes programmas un kartes. Arvien biežāk šādi...
Umami piedāvā omulīgi siltos un veselīgos kokteiļus
Turpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, piedāvājam, kā saka paši īpašnieki...
Par Vīna Studijas muzikālo noformējumu rūpējas Aldis Hofmanis
Vīna baudīšanas rituālā ļoti svarīga ir īstā atmosfēra. Daži pat saka, ka tā var mainīt vīna garšas nianses...
Albert Hotel bārs iesaka sasildīties ar "Ambulanci"
Latvijas apgleznotājam – rudenim – atgriežoties, vēlme pēc ierastiem un ledainiem vasaras kokteiļiem pamazām noplok. Paturpinot rudens noskaņu...
Pieci ekskluzīvi ēdināšanas piedāvājumi pasaulē
Viesnīcās un restorānos visā pasaulē 21. gadsimtā vērojama vispārēja apkalpošanas kvalitātes līmeņa un klientiem. Tai pat laikā šķiet, ka šī niša...
Pie Kristapa kunga vairs nesmēķē iekštelpās
Zināms, ka ir restorāni un kafejnīcas, kurās ir smēķētāju zonas un kurās nav. Travelnews.lv jautāja restorāna "Pie Kristapa kunga"...
Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā
Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...
Jānis Jenzis: latvieši ir baltas kafijas mīļotāji
Teju katram no mums rīta rituālu neatņemama sastāvdaļa ir kafijas baudīšana. Sarunā ar restorānu ekspertu un vadītāju...
Popularitāti gūst restorāni, kas ļauj "pusdienot" caur degunu
Lai gan parasti par gardu ēdienu sasmaržošanu nav jāmaksā, "Juniper Kitchen & Wine Bar" Otavā...
Šīs nedēļas profesija - bārmenis. Intervija ar Arvi Zēmani no bāra Cuba Cafe
No 2012. gada 12. septembra Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās...
Šīs nedēļas profesija - viesmīlis. Intervija ar Inesi Začu no restorāna Cotton
No 12. septembra Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās profesijās...
52 bildes. Uz šo konkursu bija pieteikušies vairāk kā 15 dalībnieki, no kuriem par Gada labākā pavāra titulu sacentās astoņi finālisti...
Šīs nedēļas profesija - viesmīlis. Intervija ar Gitu Zariņu no restorāna Taverna
No šodienas Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās profesijās...
40 bildes. Rīgas restorānā «Bibliotēka N°1» 07.08.2012 pulcējās Latvijas pavāru ģilde, lai noteiktu labāko pavāru...
Iepazīsti Kaļķu vārtu personālu dzērienkartē
Paturpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, mums iepatikās restorāna Kaļķu vārti... 44 bildes. «Riga Food 2012» ir īpašs notikums gan profesionāļiem, gan katram gardēdim... 36 bildes. «Riga Food 2012» ietvaros norisinājās jauno pavāru (līdz 21 gadam) sacensības, kurās ņēma dalību...
Kaļķu vārtos ballīte "Baltais Baltajam Draugs"
Jums, kas būs atnākuši satērpušies baltās krāsās, visas nakts garumā bārā par puscenu šīs nakts īpašais baltais kokteilis...
Martinis iesaka kokteiļus ar rudens dvesmu
Latvijas apgleznotājam – rudenim – atgriežoties, vēlme pēc ierastiem un ledainiem vasaras kokteiļiem pamazām noplok. Garšas kārpiņas alkst...
Čili Pica restorānos 1. septembra pārdošanas rekordu saglabā picas
Skolas gaitu sākums skolēniem un studentiem vienmēr ir bijusi un būs nozīmīga diena gadā...
16 bildes. Rīgas restorānā «Bibliotēka N°1» 30.08.2012 pulcējās uzņēmēju kluba biedri, lai ārvalstīs popularizētu Latvijas...
32 bildes. Rīgas restorānā «Kitchen» 29.08.2012 pulcējās dziedātāju fani, lai kopīgi svinētu videoklipa...
Bāru un restorānu klienti bieži konfliktē savas nezināšanas dēļ
Ne visi restorānu un bāru apmeklētāji vienmēr ir labā un devīgā noskaņojumā. Savu neapmierinājumu...
40 bildes. Rīgas restorāna «Gourmand» 22.08.2012 tika prezentēti un baudīti Itālijas labākie vīni, kurus piedāvāja WineConcept...
28 bildes. Restorāna «Burkāns» inovatīva mājas virtuve, izsmalcināta vīnu izlase un krāsaini kokteiļi fotogrāfa Valtera Preimaņa skatījumā... ![]() LIDO grupā, investējot vairāk nekā miljonu eiro, atvērts 18. restorāns LIDO Atpūtas centra sezonas atklāšanas festivāls pulcē vairākus tūkstošus apmeklētāju Gunārs Ķirsons plāno atvērt jaunu restorānu Mežaparkā Latvijas sidri tiek pie godalgām pasaules lielākajā sidra nozares izstādē Par godu «Hennessy MyWay» piecgadei – Baltijā pirmoreiz notiek Hennessy «MyWay Nordic» fināls Rīgā ![]() ![]()
Piedzīvojumu ceļojumu akcijas un ataides līdz pat 40% // Iepazīstiet pasauli kopā ar cilvēkiem no visas pasaules!! | Skatīt vairāk
![]()
Muižas veidošanu 19.gs. sākumā sāka grāfs Boļeslavs Plāters-Zībergs. Līdz mūsdienām no muižas apbūves saglabājusies klēts, pārvaldnieka māja | Skatīt vairāk
![]()
Viesu māja “WoodStay” atrodas pašā Augšdaugavas nacionālā parka sirdī, starp augošām priedēm un bērziem, tikai 10-15 minūšu brauciena | Skatīt vairāk
![]() Trakai TIC: Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Bauskas TIC: Apceļo Leišmalīti! Jaunmoku pils: Daba. Skaņa. Es. – īpaša vasaras diena Balvu TIC: Saulgriežu ielīgošana “π-Dzīdam” Upītē Bauskas TIC: Rundāles pils dārza svētki "Deja dārzā" Tukuma TIC: Nedēļas nogale Tukuma novadā ![]() Man kā vēsturniekam interesanti, priekš kam ar tiem bildēties?! Diemžēl pavadiju pie viena objekta 20 minūtes un ne tikai es, bet tā arī neatradām kāroto... Kāpēc gan pirms šādām publikāciju ievietošanas vispirms neieskatīties laika prognozēs? Jūnijā būs Vakar, atgriežoties Rīgā, nevieni automātiskie vārti diemžēl nedarbojās... ![]() |